По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 428
  • 921
  •   1
Отговори
# 435
  • Обетованата земя
Здравейте, днес реших да правя ориз на пара на мултикукъра, и сложих тензух между бялата приставка и капака  Blush, затвори се, работеше си добре, и като завря водата екранът с програмите се напълни с пара. Предполагам, че това е равнозначно да закрия отгоре приставката докато работи, и водата не може добре да се изпарява. Случвало ли ви се е и дали съм го прецакала безвъзвратно?  Crazy

# 436
Момичета аз го имам от половин година, за мен е удобно и лесно, който ну го харесма да не го купува, има достатъчно клипове на сайта и е ясно какво се очаква от уреда, няма как да готви сам разбира се, не е робот..., много ясно че като няма нагревагел отгре няма да пече катофурната, но  мен не ме бърка....по хубави пържоли и котлети от тези печенив кукъра не съм яла...споделих и как гиприготвям, първо на стю и послу на печене да хванат тен, но то е 10 минути, е да обръщам ги сама....,но после са страшно крехки и вкусни, пържа си също в вего, става равномерно защото поддържа постоянна температура...не търкам после захванат, с една гъбка и веро и готово...удобен ми е не съжалявам и грам че го купих! И спагети правя, всичко става на веднъж не цедя води и не бъркам отделно сосове, това е моето мнение, на мен ми харесва...!

# 437
  • Обетованата земя
И аз да се включа с мнение за уреда, пък дано не съм го повредила с простотията от сутринта.  Mr. Green Не съм чела коментарите назад, отскоро имаме уреда, около месец, но вече съм събрала достатъчно впечатления. През този месец съм готвила какво ли не, и не съм включвала фурната. Вярно е, че и обикновени фурна и котлон могат да свършат същата работа почти, с необходимите съдове и приставки. И аз реагирах така първоначално, на нас ни е подарък и си мислех, че по принцип не бих си го купила. Но сега само него ползваме, фурната е в отпуска.  Grinning За мен преимуществата, освен че има доста програми в един уред са няколко.
 Чисти се лесно. По лесно се измива от която и тава и тенджера след готвене, макар че аз ползвам кухненска хартия като пека във фурната.
 Фурната бързо се цапа и тя отделно иска чистене.
 Не омирисва дома на манджа, докато с фурната не е така.
 Ползва се само един съд, докато ако трябва нещо да се сготви на котлона и после да се запече във фурната примерно, или първо нещо да се запържи (макар че по принцип не запържвам, но просто давам пример) и после да се доготви, често се ползват поне два съда и после има повече за миене.
 Притопля се храната много лесно, при положение че си изхвърлих микровълновата и не ползвам от години, притоплянето преди ставаше на котлона, в едни касеролки, които понякога загарят.
 Едно от най-големите преимущества е, че е преносимо. Примерно сега сме запланували да си го вземем като ходим за няколко дни на село, също и на почивката на моренце. Идеална преносима фурничка, без да омирисва и да пречи, супер компактна и удобна.
 Удобно е и набързо да сготвиш нещо полезно на децата на пара. Програмката за задушаване също е за здравословно хранене.
Другото удобство е, че можеш да го оставиш на спокойствие да си готви и да си излезеш, и като се върнеш освен че ти е сготвено, уредчето ти го поддържа и топличко. Simple Smile
 Единствено ориза нещо не ми се получава като на фурната, а аз по принцип съм му майсторка, и може би другия път ще си го направя на фурната, докато му науча тактиките на кукъра.
 И сенадявам след време да не вземе да стане ясно, че примерно покритието на съда е вредно, или ако се надраска е вредно, или пък пак да кажат че са вредни лъченията му като на микровълновата, да се надяваме че няма такова нещо.
 Мими, аз чух че се продават отделно съдове по 30 лв, може да си смениш само "тенджерката". Simple Smile

# 438
Диди мен тенджерката ми е здрава, до сега несъм виждала такъв качествен тефлон, захабило се е дъното на корпуса, т.е. има кафями петна като на другите! Тенджерка може да се поръчя ототоризиравите сервизи ня Филипс в конкретния град, чоята е здрава но ще вземя още една, понягога готвя манджа, после пека кекс, да си имам отделни, казаха ще я зоставят за две седмици...никой не убеждавам, но това след миялната и пералнята ми е най любимия уред, заслужава си парите отвсякъде!

# 439
И аз съм доволна от уреда. Почти съм зарязала всички останали. Дори и яйца варя в него, на отворен капак. Simple Smile

# 440
И аз съм зарязала всички други уреди.
Толкова съм му свикнала вече, че всичко си правя в него  Peace

# 441
Здравейте днес си купих този уред  Simple Smile Изчетох голяма част от темата но не намерих отговор на въпросите който ми възникнаха само докато го подготвях за първа употреба , само за 1 час ми направиха впечатление следните неща
1- химична миризма на уреда и купата които не изчезнаха след първото варене с чиста вода
2- от изпарителя излиза пара и то доста дори на затворено положение и никъде не пише на кои програми трябва да е затворен и кога отворен ?
3-при отваряне на капака по време на готвене за наглеждане и добавяне на нещо се стича голямо количество вода !!! Няма ли опасност да улее вътре нагревателя или отвън кабела като се стече повече и да стане проблем с тока?
Благодаря предварително за отговорите baby_neutral

# 442
Миризмата изчезва бързо, не бива да те притеснява.
Клапата е там, точно с тази цел - за да излиза парата. Уреда не е за готвене под налягане.
При отваряне на капака и при мен се стича вода, но в страничните улеи откъдето лесно се попива.
Капака стои отворен при пържене, а при задушаване, варене, печене, паста, ориз е затворен. Не съм сигурна за другите програми, още не съм стигнала до тях.

# 443
Някой поръчвал ли си е Мултикукър Филипс от Емаг.Всичко добре ли си притигна,с гаранция?Че се чудя,понеже сега е на промоция,но се притеснявам,не съм пазарувала от там.

# 444
Даже 2 купих от там - за мен и за майка ми - всичко е перфектно!

# 445
Привет и от мен,и аз от вчера съм горда притежателка на мултикукара Peace.Похвалиха ми един на Делимано,но аз се спрях на Филипс,и снощи за първи път готвих,голямо удоволствие,стоя си тук,а яденето се готви,по едно време замириса страхотно и хоп всичко е готово. Laughingсън не ме ловеше докато не се сдобия с него,пожелавам го на всяка домакиня!

# 446
Със здраве да си го ползваш.Моя ще дойде в четвъртък.Нямам търпение. Grinning

# 447
Със здраве да си го ползваш.Моя ще дойде в четвъртък.Нямам търпение. Grinning
Мерси и ти със здраве да ползваш твоя,сега моят ще го заредя с едно пилешко филе и едни гъбки ooooh!

# 448
Здравейте, може ли някой да сподели дали е варил царевица в мултикукъра и как, или да е чел как става....благодаря

# 449
  • София
Здравейте, може ли някой да сподели дали е варил царевица в мултикукъра и как, или да е чел как става....благодаря

Слагаш царевицата, наливаш вода и включваш варене или задушаване.

Общи условия

Активация на акаунт