По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 427
  • 921
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!!
Радвам се, че има група като Вас!!!
И аз имам мултикукъра, доволна съм! Чесно казано, го имам от доста време, още когато излезе си го взех с подарък очпър на филипс! Но съм правила 2-3 рецепти, но сега тук прочетох доста неща и нямам търпение да се прибера и да ги изпробвам. И аз имам въпрос:
Това капаче от горе на парата така и не разбрах как трябва да бъде затворено или отворено, тъй като един път бях започнала да правя ориз и всичко излезе през този капак, дали бях наляла повече вода не знам какво стана, и от тогава чесно казано се уплаших и почти нищо не правя с него  Sad ooooh!

# 451
  • София
  Готви на задушаване, там си къкри кротко и не кипи.На варене кипи.

# 452
според вас колко време и трябва на царевицата, за да се свари както трябва, питам лаически, защото никога несъм варила царевица, а още повече и в мултикукъра дори и вода се чудя колко да сложа

# 453
  • София
според вас колко време и трябва на царевицата, за да се свари както трябва, питам лаически, защото никога несъм варила царевица, а още повече и в мултикукъра дори и вода се чудя колко да сложа
Ако е прясна 15 минути и стигат,даже са и много,махни листата, счупи на две, залей и пусни да се вари.

# 454
благодаря много

# 455
Бих искала да дам една рецепта,която много се хареса на всички.Не изглежда супер,но е много вкусна

Редена мусака в мултикукъра

Необходими продукти:

2 тиквички
2 картофа
500гр.кайма
сол,черен пипер,чубрица на вкус
За заливката
1 малка кофичка сметана
4-5 яйца
200 гр.настърган кашкавал

Начин на приготвяне:

Нарежете тиквичките на колелца,картофите като за чипс.Намазняваме съда за кукъра и нареждаме тиквичките,отгоре картофите.Посоляваме.Слагаме предварително част от овкусената кайма(с черен пипер и чубрица).Отгоре слагаме още един ред тиквичка ,кайма и заливката,наръсваме с настъргания кашкавал.Пускаме на програма печене(при мен е 45 минути)

# 456
  • Пловдив
Снощи правих омлети в кукъра стават наистина уникални

# 457
  • Пловдив
Здравейте, някой пробвал ли е конфитюр в кукара  по  рецептата от книжката ли да го правя?
Защото ми се струва , че захарта ще е много ?
На 1кг плод 0,500 захар?

# 458
Аз правя често. Слагам обаче доста повече захар. Peace

# 459
  • Пловдив
Не става ли много сладак ти в каква пропорция го правиш?
Аз мисля да пробвам от праскови и ягоди

# 460
Аз правя сладко, за да е сладко. Правя с ягоди на 3 кг. ягоди около 1.5-2 кг. захар. На око общо взето действам.

# 461
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте,
имам проблем с мултикукъра и искам да попитам някой имал ли е подобен случай  и как го е решил.
Вчера сложих един мишмаш на  варене и настроих  таймера на час. Малко преди да приключи програмата отидох да го надникна и на диспея ми изписваше " Е 48", уреда не работеше и под стъклото на диспея всичко беше в капки вода и  запотено ( случва ми се за първи път).
Изключих го, опитах след час, два, днес отново, промяна няма. Пак се появява същата грешка, запотеното си стои, и всички лампички по дисплея светят едновременно. Някой е да имал подобен случай?
Чудех се дали да го занеса в сервиз, купуван е преди четири месеца и не го ползвам  активно, много съм разочарована, честно казано. Sad

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 19:15 от Падаща звезда

# 462
Ако някой е носил уреда на сервиз, да сподели дали са го задържали за месец или по- бързо го е получил обратно.

# 463
Ако някой е носил уреда на сервиз, да сподели дали са го задържали за месец или по- бързо го е получил обратно.

Опитай първо тук http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp? … mp;userCountry=bg . Обади се или пиши писмо.

В Ръководство за притежателя пише
Цитат
На дисплея се появява съобщение за грешка
(E1, E2, E3 или E4).
Във вашия многофункционален уред за готвене има неизправност. Занесете уреда при вашия търговец на уреди на Philips или в упълномощен от Philips сервизен център.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 19:26 от cordelia

# 464
Опитай първо тук http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp? … mp;userCountry=bg . Обади се или пиши писмо.

В Ръководство за притежателя пише
Цитат
На дисплея се появява съобщение за грешка
(E1, E2, E3 или E4).
Във вашия многофункционален уред за готвене има неизправност. Занесете уреда при вашия търговец на уреди на Philips или в упълномощен от Philips сервизен център.

Много благодаря!
Моята грешка я няма, но явно ще го нося в сервиза, дано поне стане. Sad

Общи условия

Активация на акаунт