По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 327
  • 921
  •   1
Отговори
# 465
Предполагам, че твоята грешка спада към Е4.
При мен също се беше замъглил дисплеят, но нямаше код за грешка. Оставих го да изсъхне и се оправи.

# 466
Здравейте,дами!!!
Вчера ми подариха кукъра и се надявам да ми помагате,ако срещам затруднения. newsm78
Утре ще се пробвам,да видим какво  щe направя. Mr. Green
Лека вечер!!!

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 12:21 от sonnii

# 467
Здравейте,дами!!!
Вчера ми подариха кукъра и се надявам да ми помагате,ако срещам затруднения. newsm78
Утре ще се пробвам,да видим какво направя. Mr. Green
Лека вечер!!!
Сонке и тук ли ще си пишем, мими съм от 90ДД, между другото аз май не съм ти честитила рождения ден.Пожелавам ти много щастие,  любов и прекрасна фигура, и да си все така чаровна като на снимката Simple Smile!

# 468
Записвам се да следя темата, защото то днес съм една от собственичките на този уред!
 Wink

# 469
Момичета Hugздравейте.може ли да ми кажете как да приготвя ориз с кисело зеле,че от няколко дни го имам и искам да направя на него,а не на фурна,но незнам добре програмите.преди правих голаш ,но месото беше малко тегаво.ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите,защото не ми се включва фурна на тази жега

# 470
Здравейте и от мен, регистрирах се във форума, специално заради мултикукъра, който си купих наскоро. Досега съм готвила пълнени чушки, пиле с ориз и ризото.

Единственото, което все още ме притеснява в уреда, е капачето, от което излиза парата. Можете ли да ми дадете съвет кога трябва да бъде поставено на заключен и кога - на отключен режим? Понякога, когато готвя, капачето постоянно трепери. Имам чувството, че през него не може да излезе всичката пара, която се събира в уреда при готвене на затворен капак.

Може би въпросът ми е малко глупав, но самата аз съм начинаеща в готвенето, а в упътването за ползването на уреда и режимите не се споменава нищо за капачето и неговото предназначение. Благодаря предварително.

# 471
И аз не можах да намеря точно предназначение на капачето, затова ще Ви кажа как го ползвам аз. Когато варя или правя нещо, от което има повече изпаряване на вода, махам капачето и парата си излиза свободно нагоре. И на мен ми се струва, че когато е сложено парата не излиза хубаво. А относно заключено и отключено, заключено не мърда, а отключено пада. Дано да съм била полезна Simple Smile   Hug

# 472
Записвам се!  Hug

# 473
Момичета Hugздравейте.може ли да ми кажете как да приготвя ориз с кисело зеле,че от няколко дни го имам и искам да направя на него,а не на фурна,но незнам добре програмите.преди правих голаш ,но месото беше малко тегаво.ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите,защото не ми се включва фурна на тази жега

Руми, цял месец е минал, не го ли направи този ориз със зеле, че ще взема да ти дам рецепта Grinning

# 474
Така. При първия си опит да използвам уреда успях да го повредя!!! Защо ли? Защото пише, че има вместимост 5л, защото пробвах да направя рецептата за гулаш, която е с 2лв вода, защото на вътрешната страна на съда няма обозначение за 2лв вода и абсурд а има съвместимост за 5л!!! Резултат? Извря, заля всичко и сега трябва да го водя на сервиз???!!! Няма друго толкова тъпо написано упътване на света, НЯМА! Не знам какво ще правя, но някой ще си пати за "5-те литра вместимост" и дадената рецепта за 2л вода!  #Cussing out

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 17:14 от ♥Пандичка♥

# 475
На боил ли вариш.....недей, само стю. Боил е само докато заври и след това се минава на стю. Като изсъхне уредът ще е ок, това е автоматична защита на уреда да се изключи

# 476
В рецептата пише първо 10 мин боил и после стю! То както завря и изкипя и заля всичко.  #Cussing out Но  дори от Филипс (където веднага звъннах) нямат коментар защо в описанието на уреда пише вместимост 5л, а при изсипването не се побират и 2л????!!!!! Иначе дано си права за изстиването и превантивната мярка!

# 477
От доста места съм чувала за наводнения с уреда, като изсъхне -тръгва. Иначе за вместимостта не съм се замисляла  newsm78 newsm78 но винаги гледам да не го препълвам, а боил почти не ползвам, само като трябва да застоя сумата или да варя яйца и то на отворен капак -винаги. Почти всичко готвя на стю. Боил ползвам и за омлета  Wink Гледай да не пълниш догоре и няма да имаш проблем, до сега ми е кипял само с едни камлари , които направиха пяна  Shocked....ама си взех активфрай и калмарите вече се правят- там .

За сметка на това днес му спрях тока на уреда- пюрета месни и плодови за бебето. Сладко от смокини -за нас. Едни спагети и едни кюфтета по чирпански. Чакам да ми донесат и прясното мляко и ще заквася кисело, да няма празно  Mr. Green

# 478
Здравейте! От около 2 месеца имам мултикукъра и съм наистина доволна! Подарък ми е от любимия с уговорката, че ако ми го купи, за сега няма да му се налага да купува печки, котлони, тигани и т.н. и аз се съгласих и честно казано - добър избор! Страхотен уред! В началото имах малък проблем с пилешката супа (1вото нещо, което пробвах да сготвя в умната машинка) - когато сложих месото да се свари, то взе че направи пяна и изкипя от отвора за парата! Много се шашнах, но след като четох тук разбрах, че програмата трябва да е Задушаване или да варя на отворен капак! С времето започнах с експериментите Simple Smile Правила съм и гулаш, телешка супа, талиатели, макарони , кекс и какво ли още не.. Тази вечер направих свинско със зеленчуци (не успях да го снимам, защото го изядохме на един дъх - беше страхотно и топящо се под небцето!- макар с малки промени по рецептата от книжката) А за десерт направих Макарони КАТО на фурна! Страхотни са - с ефекта на карамелизирана захар даже! Уникални!( Имам и снимка, но нямам идея как да я споделя с вас... Sad )
 Успех на всички в експериментирането , което на мен ми е любимо! До сега четох форума без да се регистрирам, но реших, че и аз мога да споделям с вас и да се уведомявам от вас за нови и вкусни идейки!  Wink

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 22:53 от Vasilena1

# 479
Здравейте!
имам проблем.От 3-ти септември имам мултикукър филипс, но помогнете ми, не мога да си настройвам времето. Снощи правих сладко от сини сливи и в книжката пише час и 30 мин, а при мен на програма jam си започва от 2 ч, как да го направя?

Общи условия

Активация на акаунт