По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 275
  • 921
  •   1
Отговори
# 735
уреда готви на затворен капак...и магьосник да викнеш, удари ли капака на варене на какъвто и да е уред ще кипне млякото. Ако искаш да не затваряш капака само стю използвай.

Мулткукъра ГОТВИ на отворен капак и пищи само за да стартираш програмата, определено не пищи за да затвориш капака  Peace

# 736
добре де защо тогава не се казва това в рецептата?и другото което е аз не можах да го настроя на 15 мин за гриса.споделете как го правите.

# 737
Гриса и кашата се правят на стю, не на боил.....И са на затворен капак . Не изкипяват, а ако млякото искаш да е сварено до кипнато, слагаш на боил, кипваш на отворен капак и минаваш по нататък както е по рецепта. Но това се налага само при домашното неварено мляко, всичките други са пастьоризирани и не се нуждаят от кипване

# 738
в книгата пише на стю за 15 мин.и аз го правих на стю само че не можах да го настроя за 15 мин.сложих го на 20 мин и мислех 5 мин преди края да го изключа.беше на затворен капак и оля цялата кухня.

# 739
в книгата пише на стю за 15 мин.и аз го правих на стю само че не можах да го настроя за 15 мин.сложих го на 20 мин и мислех 5 мин преди края да го изключа.беше на затворен капак и оля цялата кухня.

Колко литра мляко сложи, аз съм варила до 3 литра и не ми е кипвало....може и уреда и таймера да са дефектни. Минимума на стю е 20 минутки, да.

# 740
1 л мляко на баба сложих.как се наглася температурата иначе?

# 741
температура може да се нагласи само и единствено на програма бейк , всички други са фабрично зададени и поддържат еднаква темп.

# 742
STEW, после натискаш COOKING TIME и с бутона за минути настройваш...

Това за времето... Simple Smile

# 743
точно така направих и аз.а винтила за пара на каква позиция трябва да е?

# 744
точно така направих и аз.а винтила за пара на каква позиция трябва да е?

На заключеното катинарче - за да не изпада. На отключеното е само когато ще го вадиш да го миеш

# 745
Здравейте! Записвам се в тази тема, тъй като и аз смятам да взема Multicookera. Имам един въпрос, удобен ли е за приготвяне на бебешки пюрета и каши? Някой дали го е използвам с тази цел?
Много ще се радвам да получа отговор! Embarassed Heart Eyes Hug

# 746
Здравейте! Записвам се в тази тема, тъй като и аз смятам да взема Multicookera. Имам един въпрос, удобен ли е за приготвяне на бебешки пюрета и каши? Някой дали го е използвам с тази цел?
Много ще се радвам да получа отговор! Embarassed Heart Eyes Hug
Аз готвя в него само. Това важи и за храната на двете ми близначки:).Точно за каши не мога да кажа,но всичко останала става .

# 747
Момичета истина е че рецептите не са сполучливи,а превода още по зле! Аз чета оригинала на английски като правя нещо, но отдавна съм захвърлила книжката, даже не я знам къде е! Истината е обаче, че внимателно трябва да се прочете упътването, така разбираш колко са градусите на отделните програми, минималното им време за готвене, че на варене почва да брои чак когато яденето заври и така.....исината е,  че ако в процеса на готвене отваряш капака, времето примерно за ориз се поудължава, засичала съм по часовник! Водата също е от значение, този уред поне на стю не изпарява и трябва да е съобразена! По веднъж като се изпробват програмите е много лесно ипросто!
А сега някой да ми припомни с отложения старт как беше! Че я няма книжката ми bowuu  chef

# 748
Скрит текст:
Момичета истина е че рецептите не са сполучливи,а превода още по зле! Аз чета оригинала на английски като правя нещо, но отдавна съм захвърлила книжката, даже не я знам къде е! Истината е обаче, че внимателно трябва да се прочете упътването, така разбираш колко са градусите на отделните програми, минималното им време за готвене, че на варене почва да брои чак когато яденето заври и така.....исината е,  че ако в процеса на готвене отваряш капака, времето примерно за ориз се поудължава, засичала съм по часовник! Водата също е от значение, този уред поне на стю не изпарява и трябва да е съобразена! По веднъж като се изпробват програмите е много лесно ипросто!
А сега някой да ми припомни с отложения старт как беше! Че я няма книжката ми bowuu  chef

Мими, виж тук http://download.p4c.philips.com/files/h/hd3037_70/hd3037_70_dfu_bul.pdf, фиг. 15.

# 749
Лично аз нямам рецепта от книжката, която да не ми е успешна, от киселото мляко, до кашите, супи, сърми. меса, кексове и .н.....Каши правя на бебето и грис също.  newsm78

Отложеният старт се наглася по същият начин както времето за готвене. Нагласяш си програмата, времето за готвене, ако е бейк температурата , накрая отложеният старт и времето и натискаш старт....

Общи условия

Активация на акаунт