По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 261
  • 921
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте!
От известно време имам мултикукър филипс - искам да изпека ребра с лук и подправки.
Правила съм това във гювеча във фурната, не зная как да го направя в мултитенджерата?
Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна!

Има функция за печене.   Simple Smile

У дома се радваме на уреда вече два месеца. В книжката има предложен шоколадов кейк с орехи и мисля да го тествам тези дни. Любопитна съм да направя и кисело мляко.   Simple Smile

# 766
  • СОФИЯ
Здравейте,
Вече и аз съм убедена в това, че искам да си закупя кукър. От всичко, което гледах в интернет(и мога да си ги взема от България) съм се спряла на тези двата. Ще се радвам да споделите мнения за тях.
Единият е доста скъп и се чудя, какво толкова дава пред другия и дали въобще си заслужава да се дават толкова много пари. Ще се радвам, ако споделите и смятате, че има и по-добра опция пред тези двата(но задължително от тук да мога да си го купя)

http://www.technopolis.bg/b2c/details/823615/P11130423/MULTICOOK … PHILIPS-HD3037/70
http://www.technopolis.bg/b2c/details/823666/P11130423/MULTICOOK … PHILIPS-HD3167/70

# 767
Нашият е от първия линк.   Simple Smile

# 768
И моя е от първия линк. Доволна съм . Ще ти върши работа със сигурност. За втория нищо не мога да кажа... сигурна съм че и той е хубав , май няма недоволни по принцип от кукъри  Wink
 С този първия можеш да печеш, вариш, задушаваш ... някои квасят мляко , пекат хляб.../ аз не съм го правила/ има програми на които можеш да настроиш време и температура / това го правя/  . Изобщо използвам го за почти всички манджи , пекла съм кекс и баница в него ... който и да избереш няма да сбъркаш, мисля ,че и по евтиния ще ти върши работа.  Grinning

# 769
Здравейте,
Вече и аз съм убедена в това, че искам да си закупя кукър. От всичко, което гледах в интернет(и мога да си ги взема от България) съм се спряла на тези двата. Ще се радвам да споделите мнения за тях.
Единият е доста скъп и се чудя, какво толкова дава пред другия и дали въобще си заслужава да се дават толкова много пари. Ще се радвам, ако споделите и смятате, че има и по-добра опция пред тези двата(но задължително от тук да мога да си го купя)

http://www.technopolis.bg/b2c/details/823615/P11130423/MULTICOOK … PHILIPS-HD3037/70
http://www.technopolis.bg/b2c/details/823666/P11130423/MULTICOOK … PHILIPS-HD3167/70
Жани, да не се запали от мен! Hug Вземи си по евтиния, моя е такъв и върши перфектна работа, прави сладко, кисело мляко, има програми печене, пържене, задушаване, на пара, претоплане, ориз, ризото, пилаф......мисля, че е достатъчно, всичко става лесно, вкусно и забравяш за фурна и котлон! Joy .....и търкане на мазни и загорели тави и тенджери hahaha

# 770
Филипса го приватизира сина. Готви в него почти всеки ден.
А на мен вчера ми пристигна  Redmond M150, от Москва!
Много съм доволна Heart Eyes
Тази сутрин правих овесена каша в огнеупорна купичка. Чашата остава чиста, за обяд планирам спагети, вечерта баница Peace

# 771
днес ще пробвам да направя сърми.моля ви дайте рецепти за ястия със свински бут.май нещо се изчерпах.съпруга ми не хареса доста от ястията в книжката.аз пък не ям друго освен свинско месо без жили и без тлъсто,не ям ребра и други видове свинско освен каре и бут.от рибата се яде 99% сьомга.не знам вече какво да правя!

# 772
  • Ст.Загора
 От 2 месеца и аз съм с мултикукър на Филипс и абсолютно всичко готвя в него. Най доволна съм от хляба на Ани http://www.vkusnoteka.bg/2013/11/blog-post_16.html , ей  такова вкусен хляб не бях яла , меся в хлебопекарната и пека в кукъра , като добавям и малко семена . Кекс също пека в него .
 cherry_lady1984 от свински бут можеш да си сготвиш чудесен винен кебап , докато се готви на стю , слагаш обелени картофи в съда за варене на пара и заедно се готвят , после само си правиш картофеното пюре . Само баница не съм пекла , elndim ще се радвам да споделиш как я приготвяш.

# 773
  • Varna
Аз, правя свинско или пилешко със картофи и моркови. И гъбки може да добавите.
Първо на Fry запържвам месото за да се изпари водата и остане мъничко. След това вече добавям останалите зеленчуци, малко винце и каквито мерудии имам желание в даденият момент да сложа. Первключвам на Задушаване и си гледам останалата работа, а Филипсчето си знае работата.

Хляб правя всякакъв. Пак зависи от моментното настроение. И винаги се получава. Синът ми  пък е цар на кексовете, омлетите, спагети и оризи. Прави си и някаква си негова крем супа от леща. Аз леща не обичам, но щом си я омахва до последно, значи е вкусна. Той колкото по голям става, по- капризен, та по това съдя за вкуснотията на гозбите Simple Smile

Абе, вълшебна тази тенжУрка, вълшебна.

# 774

mimeto_555
Баницата стана страхотна! Simple Smile
Имах останали няколко кори в пакета и направих най лесната баница.
Намазах дъното на чашата с олио, в купа разбих яйца, сиренце, олио и кисело мляко със малко сода.
Вземам кора, леко я смачквам на рехава топка и топя в сместа. С вилица хубаво я завъртам да се напои от всякъде и цоп в чашата на кукъра. Така с всичките кори - топки, една до друга. Остатъка от сместа изсипах отгоре.
На програма печене.
След дваисетина минути я обърнах и още малко печене.
Стана вкусна и много лесно.

# 775
  • Ст.Загора

mimeto_555
Баницата стана страхотна! Simple Smile
Имах останали няколко кори в пакета и направих най лесната баница.
Намазах дъното на чашата с олио, в купа разбих яйца, сиренце, олио и кисело мляко със малко сода.
Вземам кора, леко я смачквам на рехава топка и топя в сместа. С вилица хубаво я завъртам да се напои от всякъде и цоп в чашата на кукъра. Така с всичките кори - топки, една до друга. Остатъка от сместа изсипах отгоре.
На програма печене.
След дваисетина минути я обърнах и още малко печене.
Стана вкусна и много лесно.
  Благодаря , ще я пробвам скоро   bouquet

# 776
Филипса го приватизира сина. Готви в него почти всеки ден.
А на мен вчера ми пристигна  Redmond M150, от Москва!
Много съм доволна Heart Eyes
Тази сутрин правих овесена каша в огнеупорна купичка. Чашата остава чиста, за обяд планирам спагети, вечерта баница Peace
Ох боже и аз искам много такъв, каква е процедурата за поръчване? newsm78

# 777

mimi.7299

В момента е много изгодно, на промоция са и курса на рублата го прави евтин за нас.
http://redmondshop.com/catalog/multivarki/redmond_rmc_m150/
Имат безплатна доставка в големите градове на Русия. Проблемът е да намериш кой да го донесе от там до България. Аз използвах мои познати, които бяха за седмица в Москва.

# 778
  • СОФИЯ
Цитат
Жани, да не се запали от мен! Hug

Mimi, позна!  Mr. Green Joy. Пусна ми мухата първоначално. След това почнах да чета тук и там. И какво стана накрая съвсем се зарибих. Виж даже съм се спряла и на конкретна марка. Реших да си направим за Дядо Коледа подарък. Това е доста подходящ момент Joy. Определено клона към този по-евтиния, а сякаш и той е по-добър като параметри. Може би вторият е по-нов и затова е на толкова висока цена.

# 779
съпруга ми не е особен фен на винения кебап,аз сщо,ако пък сложа моркови в яденето това е равносилно на революция!
сърмите си ги направих както си ги правя и в обикновенна тенджера,не както е по рецепта.във водата сложих бахар и дафинов лист.
хляб си меся и пека в хлебопекарната.не знам защо не го харесвате,става перфектен.моята е мулинекс най-скъпата,много съм доволна от нея.а мултикукъра ми е филипс 3037.

Общи условия

Активация на акаунт