АВАТАРНИ ИГРИ 7

• 28 600
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
о, то не е съвсем утро, но нищо Wink

Аз пия чак сега кафето, е не защото съм спала Crazy Такъв лукс у нас не се предлага от 5г. и половина Laughing

Джина, пиша ти сега рецептата, не съм забравила Hug

# 616
  • Стара Загора
Здравейте ! Честит празник на всички , които празнуват!

# 617
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet

# 618
Ето и ме и мен готова за играта.В последния момент.
Скрит текст:

# 619
Аа честит празник на всички именници,банкери и бургазлии!Бъдете здрави,обичайте се и нека Св.Николай Чудотворец ви закриля по пътя и в делата ви!

Да се отчета тук,че онзи ден бях на ФМ и вече знам пола на бебето.Ще връзвам кордели.МАлко се разочаровах,но каквото-такова.Живо и здраво да е. Laughing

# 620
  • Стара Загора
Е, Подаръче недей така . Да ти е жива и здрава дъщеричката ,пък другото няма значение ! Не зная това първо дете ли ти е или имаш и друго ?

# 621
  • София
Честит празник на всички, които днес имат повод! Черпя за здравето на моя именик.

подаръче, няма по-хубаво от сестри с малка разлика в годините. Леко бременеене.  Hug

# 622
  • in Wonderland
подаръче  Hug Нищо де, така ви било писано. За всичко си има причина, нали знаеш. Аз имам сестра и това е най-близкия ми човек на света. Ади ще е безкрайно щастлива, а и разликата между тях ще е много малка и ще е още по-хубаво. Да са ти здравички и двете, това е най-важното. Само таткото да му мисли- с три жени в къщата... Ама има и по-страшни случаи- на ММ първия му братовчед имат дъщеричка и решават да правят второ и хоп - близначки  Mr. Green Лудница е у тях.
Много се радвам за вас и ви прегръщам силно.

Сисе, живи и здрав да ти е именника  Heart Eyes

# 623
  • в огледалото на живота
Изядохте ли шараните,изпихте ли виното..... Laughing
Уж не съм пила много,ама такава глава ме цепи... Crazy

Зеленоочке, смених с друга комбинацията си за играта и моля да ме запаметиш с тази.Дано не те затрудня:
Скрит текст:

Сисе,честит да ти е именика,здрав и усмихнат   bouquet

Хей,подаръче Hug
Няма по-хубаво нещо от сестрата  Heart Eyes
Не се натъжавай  Hug
И да ти кажа нещо под секрет:никога не се знае какво ще изплаче..... Wink
До последно моя позната все с момиченце я гледаха на видеозон.Дори 4Д такъв я определи за розови  гащи.Накупуваха всичко в такъв цвят,че и стаята ошариха.
Изненадата беше огромна,когато вместо сливка,излезе пищов...... Joy Joy Joy
Повярвай,за всички беше така.... #Crazy

И техниката не е гаранция за 100% сигурност  Peace
Пък и да е девойка,няма да я върнете я  Heart Eyes

# 624
Готово, Dev, смених я.  Peace

подаръче, чудесно е това! Аз като една прагматична дева исках и второто да е момиче, че да има кой да износва роклите на каката.  Joy Но съм доволна, че ги нашарихме.  Wink

# 625
И аз исках да ги нашариме,пък и цял живот съм искала да имам син.Друга ми била съдбата.Ама,няма да я върнем,я!Ще си я гледаме госпожицата.
Много благодаря на всички ви за милите думи!

Сисе,жив и здрав да ти е именника!

Ама аз съм много зле,значи.Вчера цял ден си мисля,че е неделя,бързам да си направя комбинация,пускам я тук с думите "в последния момент" и после цяла вечер чакам общия пост  ooooh!

# 626
  • in Wonderland
И аз исках да ги нашариме,пък и цял живот съм искала да имам син.Друга ми била съдбата.

ама то не се знае, имате време да ги "нашарите" и да ти се сбъдне мечтата  Whistling  Hug
И аз чакам с нетърпение общия пост Laughing

# 627
  • Once there was a Hushpuppy...
Подаръче, чудесна новина! Да сте живи и здрави и ти и бебенцето, както и каката и таткото Hug
Най-хубавото нещо в живота, макар и  клише /но за една майка не е такова/ са живи и здрави деца Peace Това пожелавам на всички! Hug

Аз снощи пийнах, но не много. А, пък и мен ме боли глава, ама от друго....от един венец в устата Confused

Сисе, чак сега видях..на патерици да ти е жив и здрав именника!

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 13:08 от Hushpuppy

# 628
подаръче, третото може и да е момче.  Wink

И аз чакам с нетърпение общия пост Laughing

Аз съм готова, ако кажете може и да го пусна. Чакаме ли още някой? Сосчето, Сисето, Малвинка, Лока ... дали не пропускам някой?!?  Rolling Eyes

# 629
  • in Wonderland
Сосчето я хвана липсата тия дни...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт