Отговори
# 615
ай, сиктир ви Hug Hug Hug Hug

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мичоно, да та изпратя подобаващо с една Чачова, фотка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
# 618
Лека нощ момичета. Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
БелА, тва кога наште дойдоха го мани...аз ти казвам, че хората не гледат сериали, пък кво значи курортен работник...нали другото време не е курортен. Пък в Чешме си говорехме с гости на хотела, не с персонал...персонала беше много обран от към контакти с гостите... Peace

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не кат нашите персонали по-хотелите, те може да не искаш ама ти дърдорят и досаждат с глупости само.
Значи ще ме откажат да гледам турски сериали с тия скапани техни рейтинги, от хубава история така я кипазят щото рейтинга ги притиска, че се чудиш, аджеба аз защо почнах да го гледам тоя сериал  Crossing Arms

# 622
# 623
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не кат нашите персонали по-хотелите, те може да не искаш ама ти дърдорят и досаждат с глупости само.
Значи ще ме откажат да гледам турски сериали с тия скапани техни рейтинги, от хубава история така я кипазят щото рейтинга ги притиска, че се чудиш, аджеба аз защо почнах да го гледам тоя сериал  Crossing Arms
Ми аз що се отказах Laughing дрее ми...не гледам тюркиш от доста време и съм си рахат Party
Гледам си американски и Булчето и ми е супер... Grinning

Та в тоя ред на мисли...снощи загледах един американски сериал "Тиранин"...много е добър Peace
Щех да гледам Милост...ама щех... Joy

# 624
Значи ще ме откажат да гледам турски сериали с тия скапани техни рейтинги, от хубава история така я кипазят щото рейтинга ги притиска, че се чудиш, аджеба аз защо почнах да го гледам тоя сериал  Crossing Arms
Те и черешите плавно надолу поеха Laughing пилешкия немож ги задържи Mr. Green

Да видим двата дет ги гледам до кога ше се задържат Mr. Green

# 625
  • в подножието на планината

И аз гледам два вече... Laughing дано да се задържат... Praynig

Ирче, Hug Heart Eyes работят хората, не си поплюват... Mr. Green

Мими, Heart Eyes лека! Hug

# 626
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колкото задържа Кирето ГБ, на толкова и пилето ще може  hahaha hahaha hahaha
Ох, четох темата на Чачун, ма те тия щото явно само снимки и да цитират могат, та се изразяват в емотикони  Mr. Green
Па явно и много смешно им е било също и като са редили субовете на АФК, ама нищо тя историята помни някой неща все пак, мен пък сега като се сетя и също ми е смешно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 627
Колкото задържа Кирето ГБ, на толкова и пилето ще може  hahaha hahaha hahaha
Ох, четох темата на Чачун, ма те тия щото явно само снимки и да цитират могат, та се изразяват в емотикони  Mr. Green
Па явно и много смешно им е било също и като са редили субовете на АФК, ама нищо тя историята помни някой неща все пак, мен пък сега като се сетя и също ми е смешно  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

# 628
Те черешките са такава тъпотия, че се очакваше да падне рейтинга, даже се чудя как стигаха до такъв висок рейтинг  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 629
  • в подножието на планината

Лека нощ и дано утре като се появя по някое време да има фрагман на Съдбата... newsm47

Общи условия

Активация на акаунт