Отговори
# 600
Наде, Hug и аз много харесвам Къванч и Фахрие като двойка, но много ме е яд, че ги събраха за толкова кратко в КСШ- то и пропиляха шанса да ги гледаме в друг проект заедно... Sad

И пак да не забравя... Mr. Green Искам втори фрагман на Съдбата... smile3515
Писна ми от тебе ooooh! ooooh! ooooh!

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, Hug и аз много харесвам Къванч и Фахрие като двойка, но много ме е яд, че ги събраха за толкова кратко в КСШ- то и пропиляха шанса да ги гледаме в друг проект заедно... Sad

И пак да не забравя... Mr. Green Искам втори фрагман на Съдбата... smile3515
Нема Mr. Green ше гледаш мен Laughing

# 602
  • Варненска клюкарка
Звезде Grinning ми ти защото разбираш езика или поне повече от мен а аз откакто се появи Фахрие мога да гледам сериите и сутрин, и вечер, Joy и в Сряда, и в Петък Joy на всякакви разбираеми за мен езици.
Много ми харесват с Киво като екранна двойка, ама мнооооого. Heart Eyes
Охххх пишещите сте се увеличили, абе нямате ли си тема(тук) или Ви е кеф да Ви провокират и Вие да им се връзвате!? ooooh!

Наде, чешем си езиците- да им имам провокациите hahaha
Преди малко едно момиче с което си пишем на ЛС и по скайпа чат-пат, бях и пращала сериала преди време.... Та ми писа че били в Бодрум и тя решила да пита за Ча, а аниматорът не бил чувал за него, и се сетих че работата в един двор заприличва много на тази за божеството Енгин Акюрек, дето е по-по-най велик и цял свят едва ли не, знае за него hahaha Блажени са вярващите Joy

# 603
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами аз бях писала още миналата година, че в Бодрум целия персонал не знаеше какво е АФК, фатмето и тн. Единственото за което се сещаха като сериал беше ЗП. Peace
Тази година същото и в Чешме...ама там и за ЗП не бяха чували... Crazy
Та от тва произтича въпроса...от де аджеба тия рейтинги, като фащаш хора от кол и вЪже и не знаят за кво иде реч, ни мъже, ни жени...хората нямат време за сериали...или поне тази беше статистическата извадка от Чешме...в Бодрум поне един знаеха и познаваха Киво.
На мен лично ми беше обидно, щото баш тогава бех полудела по АФК...а ония гледаха умно... hahaha hahaha hahaha

# 604
Наде ,намерих това http://vbox7.com/play:1700fc558c
Но качеството му е под всякаква критика.

Мерси, мерси, мерси, друго си е да знам, че има къде да го прегледам Party сега а друг път по-подробно като имам повече време и е с добро качество.

# 605
  • Варненска клюкарка
Ами аз бях писала още миналата година, че в Бодрум целия персонал не знаеше какво е АФК, фатмето и тн. Единственото за което се сещаха като сериал беше ЗП. Peace
Тази година същото и в Чешме...ама там и за ЗП не бяха чували... Crazy
Та от тва произтича въпроса...от де аджеба тия рейтинги, като фащаш хора от кол и вЪже и не знаят за кво иде реч, ни мъже, ни жени...хората нямат време за сериали...или поне тази беше статистическата извадка от Чешме...в Бодрум поне един знаеха и познаваха Киво.
На мен лично ми беше обидно, щото баш тогава бех полудела по АФК...а ония гледаха умно... hahaha hahaha hahaha

Аз пък си спомням за нощта, хотела, джамията и онова  рряяяуууу по уретбата Joy То май беше от друго пътуване по комшийските земи, ама много се смях с тебе hahaha

То тези дето работят по курортите, едва ли им остава много време за сериали, даже никак май.... Може да се каже че работата ми е свързана с туризма, ама съм си на стол  и компютър пред мен, та поне клюки си чета и има време за това, но вкъщи за сериали лятото няма....Представям си тези дето са на първа линия по обектите, някои даже спят там и едва намират време за един душ.... В Турция едва ли е по-различно.... Peace

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа като в Енгиновата тема, не може да бъдат. Те там е страшно направо  #Crazy #Crazy #Crazy

# 607
  • Варненска клюкарка
Аааа като в Енгиновата тема, не може да бъдат. Те там е страшно направо  #Crazy #Crazy #Crazy

Ааа може  може... и по-зле е даже, просто трябва да уцелиш момента tooth

# 608
Аааа като в Енгиновата тема, не може да бъдат. Те там е страшно направо  #Crazy #Crazy #Crazy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
Да си развеем новите Деленски гащури  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 610
  • в подножието на планината

Искам пък... smile3502

Тези сериали в Турция ги гледат ев- ханъмите и дечковците, а работещите не могат да си вдигнат главите от работа и едва ли вместо да си почиват след работния ден, ще седнат да гледат драми... Laughing

Докато публикувам ще побелея... ooooh! ooooh! ooooh!

# 611
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тая нинджа пак ще бяга нанякъде  Joy Joy Joy

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥

Искам пък... smile3502

Тези сериали в Турция ги гледат ев- ханъмите и дечковците, а работещите не могат да си вдигнат главите от работа и едва ли вместо да си почиват след работния ден, ще седнат да гледат драми... Laughing

Докато публикувам ще побелея... ooooh! ooooh! ooooh!
Звезде, не са като нас викаш  Joy Joy Joy Joy

# 613
До кога Mr. Green до утре Mr. Green

# 614

Общи условия

Активация на акаунт