Отговори
# 705
# 706
Колко да ти е скучно.
Стискаите палци че днес дядо ми ще го водя при друг невролог.И дано най накрая кажат дали ръката му ще се движи нормално.

# 707
Колко да ти е скучно.
Стискаите палци че днес дядо ми ще го водя при друг невролог.И дано най накрая кажат дали ръката му ще се движи нормално.
Гале, дано вси4ко е наред Peace

# 708
Колко да ти е скучно.
ше стискаме  Praynig

# 709
# 710
Благодаря ви много момичета за подкрепата оценявам я. Hug

# 711
# 712
# 713
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЙенитУ

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808775.new#new

Екип:

Романтика - Нарцисчева - щерката

Балонти - Нарциса - щерката

чичеци... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся кво стана Димчо и Ленчето, се видяха и серията свърши  Crossing Arms

# 715
  • в подножието на планината

Здравейтииии! Hug

Наработих се и сега съм строена тук за фрагманчето ми на Съдбата... Mr. Green Още не съм проверила, ама дано да ме зарадват... smile3508

ЗабраИх...днес 10- ти ноември...а, честито... Laughing

# 716
  • в подножието на планината

Няма втори фрагман на Съдбата... smile3511

Гале, Hug Heart Eyes дано всичко да е наред с дядо ти... Praynig

Чачо и Сера били заедно... толкова им е акъла и на двамата... Sick

# 717
Е що бе Звездолинче, Hug нека си се порадват още малко докато свърши сериала, че после, ще е кой откъдето е дошъл. tooth
Тери не знам дали има трейлър, не съм проверявала, че сега сядам.
Галя. fingerscrossed
Привет и на появилите се  Hug........Hug след мен.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
  • Варненска клюкарка
Е що бе Звездолинче, Hug нека си се порадват още малко докато свърши сериала, че после, ще е кой откъдето е дошъл. tooth
Тери не знам дали има трейлър, не съм проверявала, че сега сядам.
Галя. fingerscrossed
Привет и на появилите се  Hug........Hug след мен.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде, това е от серията, и Мертя трябва да е наоколо  и той....

То това Румели хисар е на самия Босфор, дето имотите струват майка си и баща си Crazy Кулите и крепостните стени на единия бряг дето са като емблема на града  Whistling Смятай..... Money Money Money
Да не говорим че пак според някои Ча стягаше жилище до сета преди има няма 2 месеца, ама явно е нормално да си сменя къщата на всеки два месеца hahaha Joy Joy Joy

Някои  изобщо не си дават сметка, но за да живее на такова място Сера, бая работа трябва да е хвърлила, но не като актриса в сериал, а май се е изявявала на нечия частна сцена и и е било платено за заслугите  newsm53
И в този смисъл израстването и в бранша през последната година,  непрекъснатото и тикане...мястото на което живее с цени на едно скромно имотче минимум 2 млн долара....
В нищо и никакъв Етилер , жилищен квартал, хубав, но не квартала на богатите и известните, преди време гледахме цени от по милион и половина за апартамент....апартамент, не къща newsm53  А За СС се говори за къща- точно се покриват нещата с някой чичко паричко, политик, мастит бизнасмен или и двете Wink
Блажени са вярващите hahaha

Как ги ръсят тези приказки на килограм, тя може и да си живее там, но едва ли е с някое актьорче- по нависоко се цели тя Peace

# 719
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Няма втори фрагман на Съдбата... smile3511

Чачо и Сера били заедно... толкова им е акъла и на двамата... Sick
Heart Eyes Hug Ам чИ аз кво ти кайм...нема фрагман Mr. Green
Аз 10.11... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт