ПЛЕВЕН - 156

• 121 768
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, препоръчайте ми дерматолог,за бебе с атопичен дерматит.Иска ми се някой,който наистина ще ни обърне внимание.

# 76
  • Плевен
Миленка, дали е възможно да напишеш списък на по-известните лекари-специалисти в първия пост? Ако решиш, ще ти помогна да намерим кои са коментирани. И аз съм питала, обаче в последно време темата се превърна в медицински справочник.

# 77
Съжалявам,че попитах.Извинявам се.

# 78
Съжалявам,че попитах.Извинявам се.

Няма за какво да се извиняваш. И аз съм питала много пъти. Simple Smile виж по-предни страници, някой питаше за дерматолог и имаше насоки и препоръки, но нямам спомен за имена.

# 79
eccentric, то не е насочено към теб лично, но наистина напоследък тук повечето постове са въпроси за някакъв лекар  Embarassed То за това сме виновни ние, че изоставихме темата  Confused На мен много ми липсва тя , такава каквато беше преди 4-5 години. Наистина си бяхме нещо като семейство, поне за мен, а сега е просто медицински справочник и бюро справки  Sad
Иначе за дерматолог - д-р Недушева, работи във 2 ДКЦ, но и ние сме с АД и да ти кажа - оправяне няма, докато не го израстне. И тя това ще ти каже - да не се оставя кожата суха, да се маже с подходящи кремове и да я пазите от това, което забележите, че подклажда обривите. Лекарката е много внимателна, ще ти обясни всичко, но не очаквай излекуване  Confused Моята дъщеря чак сега - на 8 г., започна да се пооправя и много рядко й излизат обриви. И в кожното влизахме за проби - алергия от домашен прах  и кучешки косми. Тинтири-минтири. Успех на вас  Peace

# 80
Ами то никой не пише в темата и без това. ..на какво да се превърне. ..
Нормално е хора които не са от града да поискат тук мнение. 
Когато имам наблюдения над някой специалист отговарям.

# 81
Здравейте момичета. Чух, че от 10 декември трябваше да има ледена пързалка, май в градска градина. Някой знае ли нещо, има или няма още?

# 82
И аз така чух, но вчера минахме от там и нямаше и помен от такова нещо. Ще видим  Rolling Eyes

# 83
И аз така чух, но вчера минахме от там и нямаше и помен от такова нещо. Ще видим  Rolling Eyes
Дано, че обещах на децата.  Simple Smile

# 84
Да не излезе ,че пързалката е ,,пързалка,, Laughing

# 85
Здравейте момичета. Чух, че от 10 декември трябваше да има ледена пързалка, май в градска градина. Някой знае ли нещо, има или няма още?

http://pleven.topnovini.bg/node/558622

# 86
Здравейте! Бихте ли ми казали какви са условията в онкогинекологичното отделение на университетската болница ако вие или ваши близки са били в него. Предстои ми операция и искам да знам какво ме очаква там.

# 87
Здравейте! Бихте ли ми казали какви са условията в онкогинекологичното отделение на университетската болница ако вие или ваши близки са били в него. Предстои ми операция и искам да знам какво ме очаква там.
Не искам да те отчайвам,но са мноооого зле нещата.Преди две години ми правиха там операция с робота, търпях защото на друго място нямаше къде да ми я направят.Стискаш зъби и това е

# 88
Съветват ме да си взема чаршаф, завивка . Била съм и в други болници, но чак пък да си носиш и спално бельо. Тъй като в момента е студено да не се окаже, че и парно няма.Моля те eveto78, сподели с подробности, ако трябва на лични, за да не досаждам с моите притеснения.

# 89
Може би е по-добре да си вземеш. Не, че няма, но предполагам от хигиенична гледна точка. А за парното - има. Не знам как е в самото отделение, дали е топло в стаите, но предполагам, че е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт