ПЛЕВЕН - 156

• 121 770
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
polia72, тяхното е старо и захабено като цяло, някой хора ги е гнус.
Ще ти сложат разбира се, но хората предпочитат да си вземат от тях.
Одеялата им също са стари и ужасни, такова със сигурност си вземи.
Чехли непременно, такива които стават и за баня. Тоест да могат да се мокрят и бързо да избършеш след това.
Вземи си някаква жилетка, суитчър която да обличаш върху нощницата. Както и плътни чорапи, може да е хладно на пода.

# 91
Благодаря, Ви ! Доста ми е притеснено, сигурно и с други въпроси ще ви засипя, но за сега Ви пожелавам Весели празници!

# 92
Миленка, дали е възможно да напишеш списък на по-известните лекари-специалисти в първия пост? Ако решиш, ще ти помогна да намерим кои са коментирани. И аз съм питала, обаче в последно време темата се превърна в медицински справочник.
Готово  Peace
Малее, не съм влизала от около месец тук  Blush

# 93
Благодаря на всички. Ще изчакам още малко, и или ще го преместя в другата ясла или ще го гледам сама. Винаги е много тъжен излиза от тази ясла. Днес като му казах, че няма да ходи при лелечка, той бил толкова щастлив, само вика чао мама и си тръгна.
От колко време е на ясла?
Сина ми беше голям ревльо, но предполагам че просто с каката вече не помня какво е било.  Twisted Evil
Кирил ходи доста на ясла по моите разбирания, цяла година и ревеше в началото, но лелите ни бяха добри и много ни обгрижваха и свикна. Обаче като по-голям имаше в градината един период от година и повече ревеше всеки ден, и без ритуал на изпращане не оставаше спокоен. Разбира се за себе си реших проблема с разстройването ми, че детето реве просто като пратих баща му да го води. Grinning

# 94
.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 18:30 от vh1

# 95
Ако познаваш Плевен - това е пресечка на Данаил Попов ( Пробива) - на светофара на боулинга завиваш и тръгваш посока Билла/пазара. Яслата се намира от дясно, вижда се лесно от пътя. Дано си ме разбрала  Peace Ако не е ясно, питай Simple Smile

# 96
Търся да гледам дете в гр. Плевен. Имам опит в отглеждането на деца над 8 м.

# 97
  • Плевен
Здравейте мамчета искам да питам дали сте доволни от д-р Поповски и колко парички взима за прегледи : )

# 98
Здравейте мамчета искам да питам дали сте доволни от д-р Поповски и колко парички взима за прегледи : )
Аз съм доволна от него,за Калин става въпрос.Две бременности съм проследила при него.Ако си с направление 25 лв,без направление не знам.

# 99
  • Плевен
За Никола Поповски, че аз от вчера съм при него и затова. : )

# 100
Малко инфо:
"Спорт за децата в свободното време" 2015 г.

Програма за осигуряване на безплатни спортни занимания за деца :

http://mpes.government.bg/Pages/Programmes/Default.aspx?evntid=KJM7RWYpuq0%3D

# 101
  • España (Плевен)
Здравейте,

Дъщеря ми е 2 клас и ми се иска събота да я запиша на уроци по английски език.
Бихте ли ми препоръчали учител или жена, която се занимава с деца?

# 102
Момичета, а какво може да прави възрастен човек в Плевен? Ясно, че за малките има много неща, а за големи защо да няма? Не ме влече танцуването хич, та салсата и народните танци автоматично отпадат в моя случай. Има ли някакви интересни курсове, като рисуване примерно?

# 103
  • в страната на абсурдите
Може ли да ми препоръчате добър ортопед в Плевен?

# 104
Момичета, а какво може да прави възрастен човек в Плевен? Ясно, че за малките има много неща, а за големи защо да няма? Не ме влече танцуването хич, та салсата и народните танци автоматично отпадат в моя случай. Има ли някакви интересни курсове, като рисуване примерно?
Има Ръкотворница Плевен за възрастни. Намира се в Дома на книгата на втория етаж - от страната на магазините.
На 13,01 от 18 часа темата е панер от стари вестници - 20 лв
на 24,01 от 10,30 ч. темата е Скрапбук албум с панделки и дизайнерска хартия . 30 лв
Ако имаш ФБ , виж страницата на Ves Art.

Общи условия

Активация на акаунт