ПЛЕВЕН - 156

• 120 764
  • 805
  •   1
Отговори
# 45
Бихте ли ми препоръчали детегледачка за дете на 1,4 г.Търся жена за няколко часа на ден, така на сляпо не смея да взема никой

# 46
Мисля, че имаше агенция за детегледачки, събеседване с тях и си избираш. Не знам ,дали вима все още...

В събота бяхме на концерта на Руслан Мъйнов. Толкова положителна енерия на едно място не бях усещала отдавна! Невероятно преживяване беше...

# 47
 Прощавайте, ама запис  Mr. Green
Ще споделям към края на седмицата, ако ми е до споделяне.

# 48

В събота бяхме на концерта на Руслан Мъйнов. Толкова положителна енерия на едно място не бях усещала отдавна! Невероятно преживяване беше...

Как беше концерта за годишнината на Музикалното миналата седмица?

# 49
Днес от 18:30 в Музикалното има благотворителен концерт за пълно детенце, така че при желание може да го посетите.

На концерта миналата седмица не ходихме, защото малките бяха на куклен театър от училище и после всеки по живо , по здраво.

# 50
Здравейте Simple Smile Може ли да ми препоръчате добър уролог в Плевен . newsm78 newsm78

# 51
  • Плевен
Спешно!
Извинявам се , но имам спешен въпрос! Изписаха на 6-годишната ми дъщеря Панцеф таблети за отит! НО! чета листовката и пише , че само суспенсията е за отит. Питах я, каза пак таблетите да взимам. Притеснено ми е! Да не я тъпча само и накрая нищо да не се получи.

П.С. Осъзнавам, че хората имат по-големи здравословни проблеми и да се радвам , че нашите са само такива

# 52
Аз не мога да дам съвет, но ако нямаш доверие на личната си попитай някой познат фармацевт ако имаш, те също могат да дадат съвет. Ако се притесняваш, потърси и друго мнение.
А то за всяка майка проблемът на детето му е голям, особено като не знае как да му помогне, така че не се притеснявай  Hug

# 53
Нали съставът им е един и същ, само формата е различна ThinkingКак така само едното става за отит? Между другото, аз не съм доволна от този антибиотик

# 54
Имам нужда от помощта ви! След конизация на шийката на матката диагнозата е карцином ин ситу, но също така имам и миома. Искам да чуя мнението на онкоспециалист и ми казаха в Плевен.Всички хем препоръчват Горчев, хем казаха, че бил търговец и гледал да взима доста пари. Вие кой бихте ми препоръчали?

# 55
В клиниката му си има ценоразпис, аз бих отишла при него при такъв проблем. 

# 56
Имам нужда от помощта ви! След конизация на шийката на матката диагнозата е карцином ин ситу, но също така имам и миома. Искам да чуя мнението на онкоспециалист и ми казаха в Плевен.Всички хем препоръчват Горчев, хем казаха, че бил търговец и гледал да взима доста пари. Вие кой бихте ми препоръчали?
Проф. Горчев е много добър специалист.Имам същото мнение и за Др. Чавдар Цветков.Онкогинеколог е,към момента е завеждащ на Гинекологична клиника на Втора клинична база.

Нали съставът им е един и същ, само формата е различна ThinkingКак така само едното става за отит? Между другото, аз не съм доволна от този антибиотик
По отношение на това,че формата на медикаментът  не определя областта на действието му си напълно права.Дали ще е суспензия или ще са таблетки няма значение.
 Относно това,че "не си доволна от този антибиотик"(винаги ми е било странно това изказване)-един антибиотик си върши работата,когато микроорганизмът, срещу който се изписва е чувствителен на него и когато е с  подходящо натрупване/проникване в засегнатия орган(да речем за отит се изписва антибиотик,който е с добро проникване и натрупване в тъканите на ухото).Та исках да кажа,че антибиотиците не са като всеки друг търговски продукт,за който се чудиш дали е качествен или не.

Здравейте Simple Smile Може ли да ми препоръчате добър уролог в Плевен . newsm78 newsm78
Чувала съм,че Др. Коцев е добър,но нямам лични наблюдения по въпроса.

Може ли да ми дадете координати на добър кожен лекар в Плевен, защото дребосъка има някаква екзема, която не му минава от нищо.
От няколко познати съм чувала добри отзиви за Др Недушева(2 ДКЦ),работи със Здравна каса.Иначе Проф. Господинов е много добър,но не работи с касата.

Аз ще ви помоля за номерата на таксита.Имам само на "Светлина" и до сега не съм имала проблем,докато една сутрин просто нямаха свободна кола и аз закъснях за работа,че нямам други номера Confused

# 57
  • Плевен
Д-р Недушева е детски дерматолог.Все при нея ходим с детето.Много съм доволна.работи със здравна каса

# 58
Всички таксита в Плевен:

http://www.zapleven.com/info.php?p=info&id=205

# 59
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт