ПЛЕВЕН - 156

• 120 764
  • 805
  •   1
Отговори
# 60
Предложете ми добър нефролог ?

# 61
  • Плевен
Ако е детски само док. Боцова

# 62
Момичета, в Плевен къде може да се намери поредицата книги за Хари Потър?

# 63
  • Разпиляна във въображението

В Книжарниците? Най-сигурно и може би по-евтино в сайтовете за електронно пазаруване.

# 64
Ако е детски само док. Боцова
Не за детски за възрастен ми трябва ?

# 65

В Книжарниците? Най-сигурно и може би по-евтино в сайтовете за електронно пазаруване.

Да, попитах в една книжарница и ме отразява, че не са получавали от нез нам си кога...ще проверя в тази в кола, трябва ми за поаък ,а нямам време да поръчвам от нета.

# 66
  • Разпиляна във въображението
За цялата поредица малко трудно ми се вижда.
Ето ги тук
http://www.book-bg.com/search.php?skey=%D5%E0%F0%E8+%CF%EE%F2%FA%F0&f=name

При поръчка над 80 лв доставката е безплатна, а като за Плевен ще е три дни. Не знам за кога точно ти трябват, но ето един вариант. Успех.

# 67
Здравейте. Искам да попитам майки чиито децата ходят на ясла. Ревът ли всеки ден или вече не. Ние сме  от септември ходим на ясла и всеки ден той реве, не просто реве, а истерично и вика не леля, не искам леля. И се чудя да го отпиша от яслата или ще се свикне.

# 68
За цялата поредица малко трудно ми се вижда.
Ето ги тук
http://www.book-bg.com/search.php?skey=%D5%E0%F0%E8+%CF%EE%F2%FA%F0&f=name

При поръчка над 80 лв доставката е безплатна, а като за Плевен ще е три дни. Не знам за кога точно ти трябват, но ето един вариант. Успех.

Благодаря , Мириел bouquet

За яслите и градините не мога да дам мнение, защото дъщеря ми ги е посещавала общо 1 месец  Laughing направо в предучилищна тръгна и то с голям кеф.

# 69
  • Плевен
За мен яслата е най- голямото изтезание за детето на такава възраст. Дъщеря ми не свикна. Ходеше в ясла Дружба от ноември до май. Нищо хубаво не мога да кажа, особено за педагожката. Съжалявам, че не я спрях. Като тръгна на детска градина не е имала никакви проблеми с адаптацията.

# 70
Нашата ясла е Чайка (на ул. Десети декември), той е на 2 годинки, говори, но не всичко. Притеснява ме, че проблемата е в персонала. Когато оставам детето при други хора или с други деца, няма проблем. Той си играе и не му трябва майка, той забравя за мен. Когато го взимам от ясла е много тъжен. Сега мисля, че няма да мога да го запиша в друга ясла. А частна ясла отколкото знам няма в Плевен.

# 71
 Моето момченце е на 2,4г. Ходи на ясла от септември. Големи ревове не е имало. Свикна бързо.Когато ходя да го вземам винаги го заварвам да си играе,да се смее ,,раздава целувки на госпожите. Когато боледува и си е повече време вкъщи има малко плач сутрин като тръгнем пак на яслата,но това е напълно нормално.
 Ходи на ясла в ОДЗ "Снежанка".Според мен на 2 годинки е много подходящо да се започне ясла,детето да е сред свои връстници.

# 72
Зависи от детето. Моето, когато беше малко, тръгна на ясла в един ден , в една група с момиченце, с което са родени на един и същи ден. Понеже сме в съседна кооперация на яслата ги гледах по цял ден. Моето се скъсваше от рев по цял ден, а другото дете дори не мрънкаше. При едни и същи условия бяха поставени. Другото ми наблюдение, като живееща почти в яслата, е че децата плачат докато видят гърба на родителите си. А вечер като ги вземат е много смешно - играят си в двора /само тогава имам наблюдения/ спокойни и изведнъж виждат майка си/баща си, баба си/ на портата и се започва един рев, ще кажеш, че цял ден не е спирало това дете. Не знам защо е така. Иначе поне на двора не съм чувала да им се карат сестрите. Обикновено гушкат плачещите, говорят им....

# 73
Благодаря на всички. Ще изчакам още малко, и или ще го преместя в другата ясла или ще го гледам сама. Винаги е много тъжен излиза от тази ясла. Днес като му казах, че няма да ходи при лелечка, той бил толкова щастлив, само вика чао мама и си тръгна.

# 74
Момичета, къде могат да ми преведат на английски и да ми сканират документи? За медицински документи става дума

Общи условия

Активация на акаунт