ПЛЕВЕН - 156

• 121 771
  • 805
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Здравейте!
Има ли мами на бъдещи първокласнички? Аз дано не съм закъсняла, тепърва ще се записваме в някое училище. Насочила съм се към Вазов и Христо Ботев . Знаете ли някакви срокове,изисквания?
Благодаря предварително!

# 106
Здравейте!
Има ли мами на бъдещи първокласнички? Аз дано не съм закъсняла, тепърва ще се записваме в някое училище. Насочила съм се към Вазов и Христо Ботев . Знаете ли някакви срокове,изисквания?
Благодаря предварително!
Приятелката ми има бъдеща първокласничка. Подадоха документите на 05,01 и в 10 ч са били 18-те подали документи. Срокът за подаване на документи започва да тече от тогава. Трябва да се носи акта за раждане на детето.

# 107
В Иван Вазов документите се подават май месец, след като завършат градина. Има обява сега в сайта с точната дата.
В Хр. Ботев вече може и да е късно, но може да се опита.

Аз да ви питам знаете ли какви са цените за външно измиване на автомобил? Искам да съм подготвена преди да отида. Дали ще се вмъкна в 5 лв.  Rolling Eyes

# 108
Djina, движат се около 8лв.
В автомивка на самообслужване си пускаш 1-2лв. и си миеш колата сама.

# 109
За самообслужване знам, но ме е срам да отида сама  Embarassed А мъжът ми е зает и не може да отиде той. Благодаря за инфото  Peace Някъде ми се струва, че гледах рекама външно за 5 лв. , но не помня къде  newsm78

# 110
Момичета, СПЕШНО ми трябва добър хирург в Плевен! Касае се за ингвинална херния при мъж.
Моля Ви, ако знаете добър хирург да споделите !

# 111
Момичета, СПЕШНО ми трябва добър хирург в Плевен! Касае се за ингвинална херния при мъж.
Моля Ви, ако знаете добър хирург да споделите !
Мога да ти препоръчам др Полина Маринова, която работи в коремна хирургия- млада и страшно интелигентна и добра, истинска майсторка е, няма да сгрешиш. Освен това се държи човечно с всички, а не като повечето хирурзи. Ако искаш телефона й, пиши ми Simple Smile

# 112
  • Плевен
Полина Маринова е колежка от медицинския на мъжа ми.Завърши със златен хипократ и наистина е добра.Познавам я лично,а и съм се възползвала от услугите и,но само за мускулни инжекции когато ми се запушиха млечните каналчета.Телефон мога да дам веднага- 0885 95 63 97

# 113
Много ви благодаря ,момичета! А къде извършва операциите?

# 114
  • Плевен
 работи в Окръжна болница,първа клинична база

# 115
Ще я потърся утре, благодаря ви  bouquet

# 116
  • Разпиляна във въображението
Една позната е записала щерка си в Христо Ботев и каза, че е около 80 номер и то преди два месеца почти.

# 117
В тази връзка да кажа, че родителската среща за Иван Вазов е на 27.01., ако някой се интересува  Peace

# 118
Мами,някоя от вас може ли да ми даде мнение за училище ,, Цветан Спасов,,?

# 119
Мами,някоя от вас може ли да ми даде мнение за училище ,, Цветан Спасов,,?
Да , много положително.

Общи условия

Активация на акаунт