ПЛЕВЕН - 156

• 121 784
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
Беше ме яд, че не можах да отида, сега мисля да се поправя:
http://plevenzapleven.bg/blog/2015/01/16/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B … 0%B5%D0%BD-55744/

За хирург - д-р Николай Хинков, работи в Екзакта и Военна болница.

# 121
Беше ме яд, че не можах да отида, сега мисля да се поправя:
http://plevenzapleven.bg/blog/2015/01/16/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B … 0%B5%D0%BD-55744/

Благодаря за инфото! Този път дано намеря с кого да отида.

# 122
Ааа, страхотно преживяване беше на концерта на Руслан Мъйнов! Не се колебайте Grinning

Спраяхме се на др.Красимир Грънчовски, дано да сме направили правилния избор. ММ каза, че му вдъхва голямо доверие ,а това е важно.

# 123
  • у нас
Привет. Трябва ми дехлокс - дали се намира накъде в Плевен или само поръчка по нета от сайтовете за ДДД newsm78.

# 124
Ааа, страхотно преживяване беше на концерта на Руслан Мъйнов! Не се колебайте Grinning

Спраяхме се на др.Красимир Грънчовски, дано да сме направили правилния избор. ММ каза, че му вдъхва голямо доверие ,а това е важно.

Аз съм много доволна от него  Peace   Стискам палци всичко да мине леко   Praynig

# 125
Благодаря, Тина!

# 126
Някой знае ли къде в града се продават плоски литиеви батерии? Има в Крез, но ми казаха, че чакат доставка, а и искам по-издръжливи от техните Simple Smile

# 127
Пробва ли в "Конрад"? Нали се сещаш къде е - до съда, по-точно до пицарията. Не знам със сигурност дали има такива батерийки, но съм виждала, че се продават батерии там.

# 128
Пробва ли в "Конрад"? Нали се сещаш къде е - до съда, по-точно до пицарията. Не знам със сигурност дали има такива батерийки, но съм виждала, че се продават батерии там.
Мерси за идеята, ще го проверя!
Послепис: сетих се за технополис Simple Smile

# 129
Бихте ли ми препоръчали козметик за оформяне на вежди?Никога не съм ходила а ми се иска ....И някакви цени поне да се ориентирам.

# 130
  • Плевен
Последно ходих за вежди на Неофит Рилски при две сестри, взеха ми 5 лв, много съм доволна. И на други места съм ходила , може да се каже , че е лесно за изпълнение.

# 131
В козметично студио Каприз ми ги прави Цвети и съм доволна - пипа леко и направи това, което исках, цената е 5 лв.

# 132
Здравейте,момичета! Пиша за нефролога! Имам изключително лош опит от лекари напоследък включително и в София. Всички са с големи претенции, но като трябва да те диагностицират йок!
Горещо мога да препоръчам професорът,който завежда клиниката по нефрология и диализа. в Първа база. Не е е първа младост, има доста опит и най-вече съм супер впечатлена колко добър лекар е . Всичко точно , ясно без да се смотава и само да ти взема парите. Много ме впечатли. За разлика от софийските лекета... Ако имате проблем, не се чудете. Преглежда и с направление, но и без прегледа е съвсем ок като цена.
Проф.Васил Тодоров 064 886 511
ПП: все пак е по-добре човек да си е здрав
Хубава вечер
И благодаря за концерта Wink newsm74

# 133
Последно ходих за вежди на Неофит Рилски при две сестри, взеха ми 5 лв, много съм доволна. И на други места съм ходила , може да се каже , че е лесно за изпълнение.
А нещо като адрес може ли да ме ориентираш,смисъл как се казва салона?

# 134
Здравейте момичета, дайте мнение за детска ясла "Чайка", защото мисля да запиша детето там, че е най близо.
И още нещо , ако подам документи само на едно място имам ли гаранция , че ще ми приемат детето, защото като навърши 2 год. трябва да се връщам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт