ПЛЕВЕН - 156

• 121 792
  • 805
  •   1
Отговори
# 150
При нас беше лесно, че РД е август. Simple Smile След 3г. започнахме да ги правим навън.
Сега обаче от както е на училище ще видим как ще стане номера. Трудно се събират деца август месец и може би към май месец ще направим импровизиран РД с децата от класа. Simple Smile

# 151
  • Плевен
Да знаете случайно къде поправят и настройват акордеони?
И учител или някаква школа за акордеон?

И аз бях търсила преди време , не намерих. Питах музикалната в нашата градина, не знаеше. В самото музикално училище ако може да се пита или в центъра за работа с деца се сещам, че имаха акордеони.

# 152
В ЦРД вече нямат акордеон, питах там, но в музикалното още тези дни ще проверя. Ще ти пиша на лични .

# 153
Била обявена грипна ваканция. Къде може да се прочете за нея?
Днес не пуснах Калина на училище, а сега разбирам че имало и ваканция.

# 154
В сайта на РЗИ, но аз не намерих такава информация  Rolling Eyes И в сайта на Общината няма??? 

# 155
В сайта на РЗИ, но аз не намерих такава информация  Rolling Eyes И в сайта на Общината няма??? 

Е и аз не намирам.
Силви в една друга тема писа, че били ваканция до 04.02. А информация никъде няма.
Последно вярно ли е, или не?
На тези, които децата са на училище, в училище ли са си? Защото ако вчера са го решили това, днес училищата би трябвало да са затворени.

# 156
Говорих с една позната от РЗИ - днес щяло да има съвещание на Общинарите и евентуално от понеделник ще обявят. Да не би в самото училище да има много болни и да са ги освободили само тях, ако е възможно това  newsm78

# 157
Е не знам. Simple Smile
Аз днес така или иначе не я пуснах на училище. А до понеделник ще се разбере какво е положението.
Явно няма нищо обявено официално.

# 158
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Извинете, че Ви се включвам в разговора, но искам само да Ви кажа, че официално няма нищо обявено за Плевен все още. Нямам още ученичка, но следя информациите зарази малката бебка, защото тогава се спират Ваксините и Детските консултации.
 Приятен Ден Ви желая !!!

# 159
Мерси. Simple Smile
Може и да не обявят нищо.
Въпреки, че в класа на щерката поне 10деца са болни. Влачат си се така на училище, кашлят, кихат...страшна работа.

# 160
А може и на сина ми така да му се иска. Той е следобяд на училище сега ще му се обадя пак да го питам.

# 161
# 162
Да, той си е на училище, аз не съм го разбрала. Мира, извинявай за подвеждането.

# 163
  • Плевен
И за детските градини ли важи?

# 164
И за детските градини ли важи?

Не, те работят.

Общи условия

Активация на акаунт