ПЛЕВЕН - 156

• 121 806
  • 805
  •   1
Отговори
# 210
Дикси, мерси много.
Изписали са и ципрофлоксацин и това е всичко.
За операция нищо не са и казвали всъщност, а и тя е на 74г.

# 211
Текстилни дрехи знам къде боядисват, но само в черно. На Димитър Константинов, малко след светофара на Шипка има будка за цветя и там приемаха за боядисване в Ловеч кожени дрехи във всякакъв цвят и текстил само в черно.

# 212
  • Плевен
Мамчета някоя от вас дали ходи на гимнастика за бременни и къде защото нещо ми се приходи   Laughing

# 213
  • Плевен
В Макси Центъра в подземието има фитнес център.Там организират групи за гимнастика за бременни.Ходих там няколко месеца преди да родя.Отиди да провериш дали има,понеже преди трябваше да се събере група от няколко бременни,и аз като теб преди няколко години питах тук за желаещи да сформираме група.Само там знам

# 214
Има една изпитана гадост от народната медицина, на която ако сте навити да пробвате ще доведе до прочистване на жлъчката и временно облекчение. Смесват се в разни части пресен сок от лимони и зехтин, като първоначално количеството не бива да е повече от водна чаша. След това вземете отпуска, щото започват да излизат всякакви токсини, камъни и гадости през отходните отвори. Ако ви се повдигне, задръжте, щото не бива да се пилее такъв елексир. От опитвали го зная, че им действа чудесно.
И някъде из улиците съм виждала да боядисват дрехи но не помня къде. Сори.

# 215
Здравейте, обръщам се към вас с молба - можете ли да ми препоръчате невролог, който  се занимава с множествена склероза или такъв, от който имате добри впечатления? Благодаря предварително!!!

# 216
Здравейте искам да попитам от коя сладкарница сте доволни за детски торти,пробвала съм тези на фантазията преди време и кауфланд сладкарницата но не съм доволна .Искам тортата да е красива и вкусна!Благодаря предварително!   bouquet

# 217
saaa, в сладкарницата на х-л Балкан правят торти по заявка.
Но мога да кажа единствено, че са сносни....нито на вкус са особено добри, нито на вид.

# 218
Аз съм много доволна от тортите на сладкарница One - и на вкус,  и на вид са ок.

# 219
  • у нас
Ние поръчвахме страхотна торта на щерката от едно сладкарско цехче в уличката зад дом на книгата към главната. На вкус беше уникална. Отгоре може с картинка. Иначе на Романтиката са хубави и правят различни форми. Имат каталози.

# 220
  • Русе
Добър ден на всички ! Имам нужда от помощ.Дайте ми съвет, при кой да отида за ФМ в гр,Плевен. Аз съм  в 20 седмица и не усещам все още бебчето. Втора бременност е и се притеснявам малко. Не съм от Плевен, живея в Русе. Предварително благодаря на всички  вас,които отговорят.

# 221
konito, фетална морфология в Плевен не правят...въпреки че се рекламира обратното. Можеш просто да отидеш на преглед с ехограф, но това е всичко. 

# 222
  • Плевен
ФМ в Плевен не правят. Една от майките тук, която е от Русе е ходила в Тутракан. Каза ми, че лекарят е много добър. Проучи си и ако ти е по-удобно отиди там. Иначе в София.

# 223
  • Плевен/Пловдив
Добър ден на всички ! Имам нужда от помощ.Дайте ми съвет, при кой да отида за ФМ в гр,Плевен. Аз съм  в 20 седмица и не усещам все още бебчето. Втора бременност е и се притеснявам малко. Не съм от Плевен, живея в Русе. Предварително благодаря на всички  вас,които отговорят.

Здравей, аз миналата година 2014 - ходих при д-р Славов в Авис Медика - той прави ФМ.
И при мен е втора бременност.
С първата ФМ само в София правиха.
Успех   bouquet

# 224
Не заблуждавайте хората с тази ФМ.
Това, че има добра апаратура не означава, че лекаря зад нея е специализирал във ФМ и прави реална такава. Ако ти се плащат едни 80лв. за да си видиш бебето на 3Д, ок.
Но за истинска фетална човек отива в София.

Общи условия

Активация на акаунт