ПЛЕВЕН - 156

• 121 806
  • 805
  •   1
Отговори
# 270
Момичета ,аз пак съм в дилема. Днес бях при личната си лекарка и тя каза да не губя време с никакви мамолози ами да отивам на хирург, за да не се задълбочат нещата и ми даде талон.
Далина, личната ти лекарка или не обяснява правилно нещата или е лаик, меко казано   Simple Smile
д-р Румен Стоянов е хирург - мамолог.
Мисля, че правилно обясниха дамите по-горе.
И категорично смятам, че мястото ти е именно при него, поне в нашият град. Не се занимавай с коремни, гръдни, съдови и т.н. хирурзи, или пък с дерматолози. Това е работа за хирург мамолог. В града има още няколко хирурзи, които оперират успешно гърди и те работят в онкологията - д-р Димитров, д-р Нанев...

Христос Воскресе! Бъдете здрави!  Heart Eyes

# 271
Момичета, много благодаря на всички съдействали ми с отговорите си. За д-р Румен Стоянов сега научавам ,че е хирург - мамолог. Беше написано преди ,че е само мамолог. Аз не съм от Плевен и може би и личната ми лекарка не ги познава всички лекари. както и да е имам вече план за действие, утре заминавам . Стискайте палци! Ако някой го интересува, живот и здраве по-късно ще пиша.

# 272
Здравейте. Наскоро научих, че съм бременна. Колебая се при кого да се запиша да следи бременността ми. Имам добри отзиви за д-р Богданова (Авис Медика) и за д-р Александрова (ДКЦ 2). Вие какво ще кажете?

# 273
  • у нас
ако се чудиш конкретно от двете- определено Д-р Богданова

# 274
От двете - определено Богданова !

# 275
  • Плевен/Пловдив
И от мен +1 за д-р Богданова.
Въпреки, че аз съм много доволна от  д-р Янкулов той ми водеше консултациите и  при него родих!
Успех и лека бременност  Peace

# 276
Благодаря ви, момичета! При Богданова ще е. Да ви попитам и за нещо друго, което чух - Вярно ли е, че ако искам да изляза по-рано болничен ще трябва да лежа всеки месец по няколко дни в Авис?

# 277
Това вече си зависи от твоя лекар. И защо пък в Авис медика?

# 278
Това вече си зависи от твоя лекар. И защо пък в Авис медика?

Да, забравих да кажа, че живот и здраве, там искам да раждам. Теорията на моя позната беше, че ако ми следи бременността лекар от ДКЦ примерно нямало проблем да ми дадат лесно по-ранен болничен, без да се налага да лежа, но ако лекар ми е някой от Авис, те си следвали стриктно правилата да дават болничен при който се лежало. Ще питам Богданова, когато отида.

# 279
Момичета, отново съм с въпрос към вас от друг характер. Ползвам диоптърни очила за постоянно и рамките ми вече са за подмяна. Къде в Плевен мога да намеря по-истински рамки на сносни цени. Не държа обезателно да са на супер известни марки, просто да са качествени и да има избор като визия, ако има пък и добър продавач-консултант ще е супер.

# 280
  • у нас
сещам се за оптиката на др Кривошийска /до спортно-информационния / център. На два етажа е. Др. момичета да допълнят Peace

# 281
Момичета, отново съм с въпрос към вас от друг характер. Ползвам диоптърни очила за постоянно и рамките ми вече са за подмяна. Къде в Плевен мога да намеря по-истински рамки на сносни цени. Не държа обезателно да са на супер известни марки, просто да са качествени и да има избор като визия, ако има пък и добър продавач-консултант ще е супер.
В оптиката на ул. Ракитин - от Театъра надолу по Главната, първата пряка в ляво.

# 282
dalina_50, оптиката зад ресторант Централ. Периодично намаляват рамки, или по-точно винаги има такива с по-ниска цена от стари колекции.

# 283
Ееехее, много благодаря за бързите отговори!  Simple Smile   bouquet

# 284
сещам се за оптиката на др Кривошийска /до спортно-информационния / център. На два етажа е. Др. момичета да допълнят Peace

Това в един блок срещу окръжна болница ли е?
Или това да беше ,кабинета  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт