ПЛЕВЕН - 156

• 121 807
  • 805
  •   1
Отговори
# 285
Привет!
Ще ме упътите ли къде в Плевен мога да си направя лазерна епилация   Praynig Praynig Praynig

# 286
  • у нас
не, това е кабинета. Оптиката е пред Централния мол, зад бившят паметник

# 287
Привет!
Ще ме упътите ли къде в Плевен мога да си направя лазерна епилация   Praynig Praynig Praynig
Не знам да има лазерна. Аз си правя фотоепилация в Арт медика и съм доволна (купува се карта, която важи шест месеца и се ползва 50 % отстъпка от процедурите). За два месеца опадаха 80 % от космите.

# 288
не, това е кабинета. Оптиката е пред Централния мол, зад бившят паметник

Hug  bouquet

# 289
  • София
Здравейте , моля ви да препоръчате добър лекар УНГ за бебче на 2 месеца .
Благодаря ви предварително и извинявайте ако някъде по назад в темата е писано за такъв лекар , а аз не съм прочела.

# 290
Специалистите УНГ в Авис медика  са добри.

# 291
В Авив медикам до колкото знам  извършват козметични манипулации, включително лазерната епилация  от която се интересувам. Ако някой все пак знае цени.....

# 292
Момичета, да питам и вас - някой да има някакъв карнавален костюм или поне перука, шапка, нещо каквото и да е - за възрастен или дете? Трябват ми за 1-2 дена?

# 293
Скрит текст:
Такъв тип маска имам. Не е чак толкова страшна де.

# 294
Момичета може ли някой да ми препоръча добър детски ортопед? За новородено.

# 295
  • у нас
двама в Плевен правят изследванията на новородените- единия е в Окръжна болница- Доц Тодоров, др е в св. Панталеймон- Др.Кабалан

# 296
  • Плевен/Пловдив
двама в Плевен правят изследванията на новородените- единия е в Окръжна болница- Доц Тодоров, др е в св. Панталеймон- Др.Кабалан

Има и още д-р Симеонов , д-р Вълешков, д-р Ив. Пълев и те преглеждат новородени - добри са!

# 297
Благодаря ви   bouquet отидохме в св. Панталеймон, но беше в операция доктора. Ще ходим във вторник пак

# 298
  • Плевен
Здравейте,момичета! Мога ли да ви върна в първи клас Simple Smile
След известно обмисляне Иван Вазов ни остана като опция, ходих не срещата, разбрах за записването чак от 26 май, така е и обявено. Обаче си ме човърка нещо дали не трябва да се прави предварително? Да не са се изпозаписали всички вече  Embarassed

# 299
Здравейте на всички! След дълго търсене в нета не откривам кой знае колко информация за ортодонти в Плевен, които да поставят брекети. Някой може ли да сподели от опит или въобще някаква информация за това? Става въпрос за детето ми. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт