ПЛЕВЕН - 156

• 121 819
  • 805
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Полинка, мога горещо да препоръчам д-р Анелия Маринова-има и специалност по педиатрия! Ние сме всички при нея и малката, и големия от бебета са при нея. Много е добра като лекар и много внимателна! Пропуснах да кажа, да,в 3то ДКЦ й е кабинета! WinkНадявам се да бях полезна
Благодаря!За пореден път получавам добри отзиви за нея,но разбрах че не приема в момента,тъй като имала много пациенти.Ще трябва да проверя на място. Hug

# 346
 Дайте идеи от къде мога да си купя цял бански.Нещо такова като моделче имам предвид:

Иска ми се да си набележа предварително места, че нямам много време за обикаляне.

# 347
Дайте идеи от къде мога да си купя цял бански.Нещо такова като моделче имам предвид:

Иска ми се да си набележа предварително места, че нямам много време за обикаляне.

И аз нямам, за това пазарувам онлайн Simple Smile Пък  и честно казано в нашия град не се сещам да има хубави бански .....
Ако те интересува, този сайт е добро попадение, според мен :

http://www.ivon.bg/

Банските им са полски - Марко. Цена - качество се оправдава.
Аз вече имам един от тук и е хубав.

А за наш късмет, се намират в Плевен Simple Smile

# 348
Полинка, вече осма година сме при д-р Данчева в Трето ДКЦ. Внимателна и любезна е и изписва АБ само ако наистина е наложително (първо пробва с хомеопатия и по-леки лекарства).

# 349
д-р Анелия Маринова не мога да я препоръчам.

# 350

В смисъл? Rolling Eyes

# 351

В смисъл? Rolling Eyes

Ами в смисъл  че  не  съм доволна. Да не говорим за кабинета, в който няма  къде  да  се  обърнеш и едва успяваш нормално  да съблечеш бебето...а вътре тя, сестрата  и още една лекарка. 
При няколко  конкретно  зададени  въпроси  от мен  за даден  проблем,  тя  сви рамене и каза  че не знае, а после  отвори форума  на бгмама  да прочете какво лекарство се дава. Това можех и аз да го направя и бях...но исках да  ми предпише съответната доза.

# 352

В смисъл? Rolling Eyes

Ами в смисъл  че  не  съм доволна. Да не говорим за кабинета, в който няма  къде  да  се  обърнеш и едва успяваш нормално  да съблечеш бебето...а вътре тя, сестрата  и още една лекарка. 
При няколко  конкретно  зададени  въпроси  от мен  за даден  проблем,  тя  сви рамене и каза  че не знае, а после  отвори форума  на бгмама  да прочете какво лекарство се дава. Това можех и аз да го направя и бях...но исках да  ми предпише съответната доза.
Лелее  Shocked

# 353
  • Ловеч
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър детски очен лекар?

# 354
  • у нас
В Плевен Д-р Кривошйска знам че преглежда деца. Аз съм водила малката при нея когато беше на 2 год. Днес бях на преглед в Окулус и малката дойде с мен. На регистратурата ме попитаха малката ли е за преглед, което ме насочва че и там преглеждат деца, но може би зависи колко е голямо детето. Иначе в Окулус са много внимателни и с добра апаратура

# 355
  • Ловеч
Да, за нея се сетих, ходили сме и ние на около 2г, но мисля, че беше в Авис Медика тогава. А иначе сега сме на 5 и половина.

# 356
  • у нас
Ако не си доволна от нея, пробвай в Окулус. Иначе тя беше в ДКЦ на болницата дълго време, сега вече е под Хигията срещу Окръжна болница

# 357
Момичета, другата седмица мислим да разходим детето към Плевен, отдавна не съм била там, ще минем за няколко часа само, мислех да го заведем на фонтаните и до Кайлъка, какво ще кажете, добър ли е този избор за бърза разходка? Фонтаните нали работят? Нещо друго забавно за 6 годишно дете може ли да ми предложите? На Кайлъка още ли има мечка  Embarassed той много се вълнува да види мечката на живо.

# 358
  • Плевен
Зоологическата градина не работи. В ремонт е.

# 359
Благодаря ти, спести ми напразно ходене   bouquet Жалко, но друг път ще отидем и там.

Общи условия

Активация на акаунт