ПЛЕВЕН - 156

• 121 797
  • 805
  •   2
Отговори
# 600
Няма за какво! Пак заповядай! Hug

# 601
  • гр.Плевен
Див, може ли да те потърся на скайпа, че искам да те питам нещо?

# 602
Марго, винаги можеш да ме търсиш, но скайп нямам отдавна. Звънни ми. Hug
Или ми пиши на лични.

# 603
Здравейте!  Simple Smile  Някой знае ли до кога  ще го има луна- парка? Миналата седмица го видях на колелото  Simple Smile

# 604
Аз с ново питане. Може ли да ме ориентира някой от къде мога да си взема ортопедични стелки и въобще обувки с такова ходило.

Аз си купих ортопедични стелки от магазина на Sholl в Синия комплекс. Там има и ортопедични обувки, но са много скъпи. При мен проблемът беше, че стъпвам накриво и стелките успяват да го коригират. Но определено трябва първо консултация с ортопед.

# 605
Helloveenka, аз знам един магазин на Шол по старата главна под театъра. Къде е този Син комплекс?
Благодаря!

# 606
Helloveenka, аз знам един магазин на Шол по старата главна под театъра. Къде е този Син комплекс?
Благодаря!
Срещу малките фонтани. Отпред има кафе. Сграда е със стъклена синя фасада. Аз само от там си купувам обувки.

# 607
От часовника тръгваш надолу, подминаваш бившия партиен дом и следват две кафенета. Между тях е входът за Синия комплекс. Магазинът на Шол е на първия етаж, влизаш навътре, пада се вдясно. Човекът, който продава вътре, е фелдшер, разбира от ортопедични проблеми.

# 608
beba2, Heloveenka,   bouquet
Много са ми полезни вашите напътствия  Simple Smile

# 609
Днес открих една супер малка пекарна, но пък с веган сладкиши Crazy от кога си търсих пресни сладки- веган, и най - накрая открих. Продават и хляб с квас и закуски с пълнозърнести брашно.

# 610
Къде е тази прекрасна пекарна?

# 611
Днес открих една супер малка пекарна, но пък с веган сладкиши Crazy от кога си търсих пресни сладки- веган, и най - накрая открих. Продават и хляб с квас и закуски с пълнозърнести брашно.

Biserka_a, къде е това,че ме заинтригува.

# 612
Не знам дали е същата, но моя братовчедка отвори точно такава пекарна срещу училище Патриарх Евтимий Simple Smile Казва се Хлбомания, има страничка във Фейсбук, да не слагам адреса, че може да се приеме за реклама, но наиситна правят нещата с любов  Heart Eyes

# 613
Дааа, срещу у-ще ,,Патриарх Евтимий ,, е:)  ,,Хлебомания,, се казва. страхотни вкусотии правят и хората ,които продават излъчват доброта и спокойствие. Даже и ме поканиха да се опитам хлебче ,нарязан на хапки. От няколко дни ходим след училище, защото Моника се влюби в кифличките  с крема сирене , а днес съм и обещала да опита от всичките сладкиши Laughingи ни е наблизо , и ни е вкусно и здравословно!

Аз от доста време съм на ръжен и пълнозърнест хляб, а там е с квас и има разнообразие.оффф, нямам търпение да стане 12;30 Laughing

Ани, защо да не сложиш линк? Аз от колко време търся подобна пекарна със сладкиши и то вега на, а разбрах от моя позната . Ще е от полза само.

# 614
  • Плевен
Аз постя и веган десертите идеално се вписват в менюто ми. Ще отида да си купя задължително:)

Общи условия

Активация на акаунт