Математически турнири - 29

• 78 574
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много благодаря!

Мастер, на мен ми изглежда като  състезанието на Австралийския мат. тръст /лятно международно  състезание на английски/ http://www.amt.edu.au. То се казва точно така.

То обаче ще се проведе чак на 30 юли 2015 г. Дали няма да вземат резултатите от проведеното през м. август 2014 г.?! newsm78

# 481
  • най-шареното място
И аз така мисля, редактирах докато си писала.

По ми е интересно как влиза ЧХ, след забележките по точките за 1-2 набора.

# 482
  • София
"Националната  комисия  оценява  работите  на  участниците  в  състезанието  и
определя  класираните  ученици  на  първо,  второ  и  трето  място за  всяка  от  седемте
възрастови групи
съгласно получените резултати. "

При този регламент за класиране участниците от по-малкия клас в дадена възрастова група доста трябва да озорят, за да изпреварят силните математици от горния випуск. Така беше по регламент и на националния кръг на ЕК и ако не се лъжа децата от долните класове почти нямаха шанс за призово класиране.

# 483
  • София
Ще се радвам, някой да сподели въпросния регламент, който изгледажда непълен.

ПП Линк към сътраницата има - да, но тя е пълна с линкове също.

http://www.mon.bg/?h=downloadFile&fileId=6695 http://www.mon.bg/?h=downloadFile&fileId=6694

# 484
а някой с информация(задачи, отговори) за IMAS, което беше днес?

# 485
  • най-шареното място
Kati, мерси. Четох и самия документ вече /беше споделен и тук още вчера в тази си част/.
Има неясноти и според мен, като бройка примерно.

Да, горната част от групите е в по-добра позиция, но всяко дете ще бъде и в двете само в течение на 2 години, та не е голям проблем сякаш.

# 486
Здравейте!Имате ли задачите от днешното състезание “СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ”? Може ли да ми ги изпратите? Интересувам се от задачите за първи, втори, трети и четвърти клас. Имейлът ми е:
www.george.gig@abv.bg
Благодаря!

# 487
Искам да попитам, уточнена ли е датата за провеждане на Олимпиадата по математика - общински кръг?

# 488
  • София
Искам да попитам, уточнена ли е датата за провеждане на Олимпиадата по математика - общински кръг?

Да, Тони.. 20 декември е, мисля от 9:00

# 489
За София-Общинският кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 20.12.2014г. от 9.00 часа.

# 490

Много ти благодаря!  Hug

# 491
Трябва ли лично да отидем до училището да се запишем за Коледното или може по телефона и да платим по айбан?Просто нямам физическа възможност да го направя Embarassed

# 492
  • София
Ние платихме за целият клас за желаещите деца и за Салабашев и за Коледното онлайн, след което изпратихме списъка с имената и получихме потвърждение. Така че да може. Нашият клас ще се явява в 125-то, мога да ти дам сметката и мейла на който пратихме информацията, но не знам дали ако сте в друго училище ще са същите.

# 493
Ние платихме за целият клас за желаещите деца и за Салабашев и за Коледното онлайн, след което изпратихме списъка с имената и получихме потвърждение. Така че да може. Нашият клас ще се явява в 125-то, мога да ти дам сметката и мейла на който пратихме информацията, но не знам дали ако сте в друго училище ще са същите.
предполагам са еднакви за всички.По-напред ги има дадени.А училището,то ние сме 1 кл. и не знам как точно става.За пръв път ще ни е.

# 494

Много ти благодаря!  Hug
Ако Тони е от София - да!  Wink
Ако обаче е от други градове като Варна, Благоевград и прочие - датата е 14.12.2014  Peace

Общи условия

Активация на акаунт