Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Şeref Meselesi" по Канал Д *Тема 3*

• 21 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Лилинкооо Hugгледам с голям кеф абе Фарах какво ми се струва че преди време ходеше с един от тези сладури  newsm78
Това предаване най-много ми харесва от всички от които съм гледала досега Керем Party
Може и да се бъркам  Stop

# 46
# 47
Диди Hug Hug Да Фарах е много сладка, аз много си я харесвам..
 Аз си харесвам Керем навсякъде, във всяко предаване, във всеки репортаж.. Дори когато казва само: Хммм..Айнен, Билмем..

# 48
# 49
Най-сетне Керем да проговори на английски! Най-сетне! Hug Hug Hug Hug

# 50
Ибрахми:Когато човека проговори на английски харизмата му се увеличава два пъти..Е, ние го знаем отдавна, Ибрахим бей!

# 51
Диди, Есер и Фарах са бивши севгилита..

# 52
Рекламата за Тюрксел с Керем нова ли беше? newsm78 newsm78 newsm78 Излязоха две реклами, тях ги знам, що ми се струва, че тази не съм я виждала.

# 53
Керем накрая: Благодаря ви, беше ми много приятно. Наистина много ви благодаря!Вие бяхте прекрасни( обърна се към публиката)

СнежеHugна мен ми достави огромно удоволствие да гледам Керем в това предаване..За нищо съществено не си говориха, но просто форматът на предаването е такова, че предразполага  към повече забавления..И наистина си личеше че се забавляваха много.Керем толкова пъти се смя на глас..Беше ми драго да го гледам..А за английския му да не говоря..Ей, това момче става страшно секси, когато говори на английски..

Току-що прочетохвъв фейса.Феновете чакали селфи от Керем и Александра. Бакалъм дали ще има такова Naughty Naughty

Диди, лека нощ, миличка!

# 54
Рекламата за Тюрксел с Керем нова ли беше? newsm78 newsm78 newsm78 Излязоха две реклами, тях ги знам, що ми се струва, че тази не съм я виждала.
Лили,и аз видях едната ама тя е стара другата съм я изпуснала защото ходих да си направя чай  Mr. Green
И аз много го харесвам навсякъде има нещо естествено в него нито се бие в гърдите кой е нито нищо.Направо си е скромен Stop
Просто ми хареса че момчетата питаха доста неща и 2-мата и не ги изолираха което ставаше при Беяз особено 1-вият път освен за баклавата друго не слушах там и песните на Фетахджан ooooh!
Да не коментирам предаването по Стар ТВ как можеше да му подари гащи в ефир? ooooh!
Няма да пропусна и за Александра Стан да кажа че беше доста секси и хващаше окото  Heart Eyes
Значи правилно съм запомнила за Фарах и Есер защото съм ги засичала на магазините предавания Peace

# 55
# 56
# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт