Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Şeref Meselesi" по Канал Д *Тема 3*

• 21 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
http://dox.bg/files/dw?a=483cd74d3c

Беяз Шоу от снощи който иска да сваля от снощи съм го свалила,но нямах нет малко време та сега го пускам  Heart Eyes Mr. Green

# 663
# 664
# 665
# 666
# 667
# 668
# 669
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Лили  Hug Диди  Hug Снежка  Hug благодаря за посрещането. Аз няма да ви притеснявам често, но знае ли се, току ме грабнал този римейк, който Керем и останалите четирима симпатяги подхващат. Аз най си харесах визията на момичето Бурджу Бириджик, което ще играе Кюбра. Най си пасва на имиджа на героя на Керем като че ли, дори с тази смотана жилетка дето я мернах в кадър  Heart Eyes Laughing С лошите момичета с интригантски нрави, които играе Ясемин съм свикнала. С прекалено подсладените, където трябва да е мно-оо-ого изяшна и красива също. Другата чернокоска не познавам.

Не съм гледала оригинала на италианците, че много прекалено мелодрама ми се видя в петте минути, които погледнах преди време. А и не трая дълго депилирани мъже с особен вид напомпана и лъскава красота.. Сори за тези, които харесват Гарко, аз съм много пряма в писаниците си. Embarassed Но може и да съм се излъгала. Сериозна работа ли е оригинала, ако сте го гледали, или от рода "сериал за рев и страстни погледи по бицепси" да става  newsm78 newsm78

Лили, изгледах този момент, в който уж се "присмиваха" на Керем че не познава турските нрави и го обучаваха да е малко повече турчин. За позата дето я заемат като гледат как работи техниката впрегнах веднага въпреки че не разбирам думите. То и имаше сред зяпачите в кадър един такъв надупен. Като го учеха да кара кола по турски табиет също впрегнах, макар, че не разбрах, че чак пешеходец уж е блъснал. Много безотговорно, такива ли са  шофьорите им. Аз си мисля, че извън дизитата са кротки хора. Но определено от този момент с розата нищо не разбрах. Нищо не ми иде на ум. Пък ми стана интересно. Когато имаш време разясни моля те. Praynig Praynig Praynig

Лека вечер на всички ви Hug Hug  HugPeace

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 23:30 от vanina707

# 670
# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт