За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 45

• 48 323
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
здравейте мами .Синът ми е на месец и пъпчесто му е издуто доста имали ли сте такъв проблем . На 5 сме на консултация , Confusedдоктора каза,че не е нищо страшно но не го е видял. Sad

# 601
Не се тревожи. Ще му го проберат с една лепка, но трябва лекар да му я сложи

# 602
Не се тревожи не е нищо страшно макар че така изглежда Simple Smile Слагат лепенка за пъпче с риванол и до няколко дни ще е наред  Simple Smile И аз така реагирах първия път като го видях оххх ужас колко страшно е всичко за първи път при тези бебета

# 603
благодаря ви мами  чувствам се малко по спокойна така като казах те за пъпчето ,че ще се оправи наистина изглежда страшно

# 604
Нищо страшно няма, а и не е болезнено за детето. Успокой се

# 605
Здравейте, нова съм във форума и най после реших да пиша. Бебчето ми е на месец и половина и имаме голям проблем със запека,пробвахме млякото на аптамил комфорт но не ни понесе никак добре сега сме отново на фризо вом,но той не помага. Казаха ми да пробвам с млякото на нан комфорт 1 ,но никъде няма мнения за него, ако някой го е пробвал нека сподели мнения.

# 606
Честата смяна на АМ може да причини много силни колики.
Педиатърът на детето какво казва?

# 607
Здравейте, нова съм във форума и най после реших да пиша. Бебчето ми е на месец и половина и имаме голям проблем със запека,пробвахме млякото на аптамил комфорт но не ни понесе никак добре сега сме отново на фризо вом,но той не помага. Казаха ми да пробвам с млякото на нан комфорт 1 ,но никъде няма мнения за него, ако някой го е пробвал нека сподели мнения.
Здравей,
Наддава ли добре детето? Мъчи ли се при изхождане и твърдо ли е акото? Питам те, защото понякога при най-мъничките бебета има мним запек. Детето не се изхожда, не защото има запек, а защото усвоява изцяло храната.
Надявам се бързо да се оправи мъничето, за съжаление не мога да помогна с АМ.

# 608
Педиатъра  ме посъветва да го сменя ,но точно защото не искам да сменям толкова често исках да попитам за млякото. Трудно и болезнено се изхожда и е твърдо акото.Много се мъчи горкия.  Sad Иначе си натдава добре .

# 609
  • Варна
Ние пием Нан Комфортис, първо единица, а сега и двойка. Като цяло съм доволна, а ние доста млека сменихме. Вътре е с Биогайа. Помогна ни за запека. Разбива се много лесно.
Не съм съгласна, че дете на АМ не се изхожда, защото усвоява цялото мляко. Това важи за бебетата на кърма. Случва се понякога детето да не може 1-2 дни да се изходи, но ако се случва редовно, тогава вече е налице проблем.

# 610
  • варна
Как изглежда кръв в актото на бебе ?С ярко червен цвят ли ?Преди малко в памперса на малкия имаше няколко   тъмно червено-кафяви нишки ,но пием Млактофер сироп пък той е с подобен цвят и си мился че може да от него.

# 611
От Малтофера е, ние имаме черни нишки в акото дори и след, като и слагам черни капки

# 612
  • Северозапада
Как изглежда кръв в актото на бебе ?С ярко червен цвят ли ?Преди малко в памперса на малкия имаше няколко   тъмно червено-кафяви нишки ,но пием Млактофер сироп пък той е с подобен цвят и си мился че може да от него.

Може да е ярка червена, но може и да е черна, зависи от къде идва и колко време е пътувала до изхода. Напр. ако е погълната от разранени зърна на майката, е черна. При вас наистина е вероятно да е от Малтофера.

# 613
  • варна
То по скоро е като слуз с такъв цвят ,ние малтофера го пием около 10 дни ,след започването му имахме и зелени такива нишки ,но не съм обръщала внимание.
Ще наблюдавам дали ще се повтори

# 614
  • Стара Загора
Здравейте мами Simple Smile Бебето ми е на 1 месец и се храним с АМ ( Аптамил). От няколко дни акото и е доста рядко (поне на мен така ми изглежда). Когато я храня чувам как ака и имам чувството че е като вода.После като го видя в памперса не изглежда толкова рядко.Говорих с доктора и той каза, че не е проблем това. Някой от вас имал ли е такъв проблем? Акото и е жълто, но понякога има и зеленикаво, понякога цялото е зелено. Моля споделете, ако знаете нещо, защото много се притеснявам - това разстройство ли е или е нормално да е по-рядко. Иначе си ако по 5-6 пъти на ден, което доктора каза, че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт