Отрежи едно малко парче бебешки или домашен сапун / вторият действа по-бързо при нас/, моделирай го като върха на термометър с ножа и да е гладко - в смисъл да няма остри ръбове, малко го навлажни с водичка за да се разпени леко, вкарваш го в дупето няколко пъти и се след малко бебо е готов

иначе докато го къпя дръпвам и така че той винаги като дръпна, пишка
няколко пъти ми изми очите

от мен
. Тамън заспи към 8 и големия се буди. В някой друг живот ще си отспивам. Дано се преродя в котка....

Много си ги обичам, а и те много ни обичат, жалко само, че напоследък не им остава време да се виждаме по-често.
Ще спра да пиша толкова често и ще гледам тук да ви обръщам повече внимание, то и без това тук винаги ми е било по-хубаво.
Ще спра да пиша толкова често и ще гледам тук да ви обръщам повече внимание, то и без това тук винаги ми е било по-хубаво.

Остана ни следващия път една ваксина последно и после чак на годинката, че много крив става винаги след тия ваксини, направо ужас. На всичко отгоре беб има дерматит от памперсите и пишлето и тестисите са му зачервени, сега правя компреси с риванол и мажа със судокрем, горкото, аман от чувствителни кожи 

). Ама сега нещо се дразня, а и неграмотността допълнително ме изнервя и затова в името на общото благо по-добре да си седя тук. 
Препоръчани теми