Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 31 020
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Блускай, като искаш по-народно - със сапунче Simple Smile Отрежи едно малко парче бебешки или домашен сапун / вторият действа по-бързо при нас/, моделирай го като върха на термометър с ножа и да е гладко - в смисъл да няма остри ръбове, малко го навлажни с водичка за да се разпени леко, вкарваш го в дупето няколко пъти и се след малко бебо е готов Simple Smile

# 256
Заимова, честит рожден ден! Здраве, щастие и много късмет!

За забелването - аз лично забелвам от самото начало и сме добре, не се е показала главичката изцяло, но почти, само ръбчетата остават. С първото ми момченце не го правех, та стигнахме до хирург и то два пъти, та сега си знам Simple Smile

# 257
  • Пловдив
Добро неделно утро.Кафе или чай?За мен и Лаленцето чайче,а за другите кафенце.

Вчера си бяхме поканили гости за боксовия мач.Та цял ден приготвяне,нареждане на маса,готвене.Децата и те си имат нужда от грижи.Но с мъжът ми се справихме дружно.Нашето момче се държа мъжката и даде добър отпор на Кличко.Не беше поставен в равностойно положение Пулев,а може би и опит не му достигна.На всички ни стана свинско,че загуби,но такъв е живота.
Гледахме и детската евровизия,и там се вълнувахме

Пожелавам ви една приятна неделя със семействата ви  Hug

# 258
  • София
добро утро и от мен
елфитка, чудно кафенце Grinning
точно мъжът ми ми обясни разпалено как е минал мача и че му е станало криво за пулев, но както е казал и той, продължаваме  Peace
беб спа цяла нощ учудващо, хапна сутринта и сега придремва в компанията на брат си, който тихичко закусва до него и гледа детско  Laughing

# 259
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
Бебето яде в 22ч и към 3ч започна да шава в леглото,не беше гладен,но му беше неспокойно,та до 5ч и станах и го нахраних.събуди се към 8ч направих му тоалета и пак заспа.Струва ми се че от памперса не може да спи спокойно.Ще почна да му го сменям веднъж през нощта.
На всички пожелавам спокоен ден Simple Smile

# 260
Хайде и от мен едно сладко кафенце    food010

Моя мъник снощи спа при мен на спалнята един два часа, че баща му беше на работа и на мен ми беше самотно  Rolling Eyes после го преместих, но забелязах че при мен спи много по спокойно. Това не само от вчера и друг път сме правили така. Да не вземе да свикне и да не иска да спи в кошарата. Защото за мен е абсурд да спи между нас.
За пишлето нашата каза леко да дръпваме и да почистя ако има секрет, обаче дупката изобщо не става по голяма май не го правя както трябва ама ме е страх да не го боли  newsm78 иначе докато го къпя дръпвам и така че той винаги като дръпна, пишка  Joy няколко пъти ми изми очите  hahaha
Мисля че и него вече го тормозят зъбите понеже е голям мрънкал и само си хапе ръцете и плюнки абе знаете как е. Като яде дъвче биберона и ми се лигави с яденето.
В четвъртък сме на ДК но без ваксина тоя път чак декември била следващата
и такааа... друго друго не знам

# 261
Блускай, опитай с мушкато, на нас ни действаше добре. Откъсни си едно листенце, дръжката на което да е около 3,4 см дълга и със леки движения, напред назад с дръжчицата, много ни помагаше на нас.
За забелването, лекарката ни каза да дърпаме по малко всеки път по време на баня.
Monik@ имахме същия проблем когато кърмех малкия, дърпаше се, въртеше главичката и рев и по същия начин през нощта, нищо, но при нас проблемът беше коликите, та си мисля че и твоят бебчо можеби нещо го боли, може и зъбки да са  newsm78

# 262
Добро утро !

Мерси за кафето, тамън поседнах да пийна  Blush

блускай: Имаме 2 баби, които нямат нищо против да го гледат, та обикновено се редуват. А специално за нощните ни излизания, ние излизаме след като го нахраня и приспим към 21:30, така че реално трябва някой кибик да остане при него, докато той спи. Нищо особено.
Специално мама си умира да е при него, а и много добре се разбират, така че няма проблеми. Единственото ни условие е те да идват у нас, защото той се чувства най-добре тук.
Даже в тази връзка вчера обсъждах с ММ, че тази година бъдни вечер ще трябва да е у нас. За да може бебо да е спокоен и да си заспи после в леглото, а не да го таралянкаме по колите.

Mrs Raven: Пробвах да я сменя, пробвах какви ли не и не става. След вчерашният "инцидент" си суче добре, пък да видим. Абе явно щом е на моменти е зъб. Сега му мажа венците с пансорал 10 минути преди ядене, уж за обезболяване и увеличих дентокинда, но от шише все още не иска(дори и каучуково)

Оф сега гледах прогнозта за времето и края на седмицата застудява. Мрън!

Хубава неделя на всички  Hug

# 263
'ах времето и чудото... То не че не си е нормално за 16 ноември, ама все пак...
Тони, марш на Сапарева баня. От центъра до там се стига за 1 час. Намира се до Дупница. Има басейни, с ТМ може да се редувате да водите голямото дете. Препоръчвам с 4 крайника външния басейн. Ние и Лео го водихме, навън беше около 10 градуса, а ние с гъзеца топннат в 39. Абе мечта. Опциите за спане са бунгала верила, на вас ще ви трябва семейно бунгало, 60 кинта на вечер или пък къщи ТРърпови, точно над басейните се намират и вътре има камина и всякаква посуда, 80 кинта на вечер, но с 2 спални, 2 бани и голяма дневна и кухненски ъгъл. Ако 80 лв не са ви много, препоръчвам. за ядене, р-т Паничище, 4 възрастни и едно (супер ящно) дете- обяд около 30 кинта. Това е, ако искаш +++ инфо, пиши на лични
 Hug от мен
ПС адски ми се спи вече. Не стига че се будим по два пъти- към 1 и към 4, ами и окончателното ставане е в 6,30 Crazy Crazy. Тамън заспи към 8 и големия се буди. В някой друг живот ще си отспивам. Дано се преродя в котка.... Praynig

# 264
В памперса вече има резултат, с термометъра де. Не искаше да суче иначе, а сега си спинка навън.

# 265
  • Телиш/Плевен
Елфита, благодаря за чайчето! Heart Eyes Hug

Ние допреди малко бяхме на гости на свекърите и беше много приятно. Еличка не спря да се смее. Heart Eyes Много си ги обичам, а и те много ни обичат, жалко само, че напоследък не им остава време да се виждаме по-често.

Нещо май ще огранича висенето във Фейсбук групата, че ми идват в повече някои мнения, а като цяло съм спокоен и търпелив човек. Усещам как се вбесявам за глупости и ще направя някой скандал за няма нищо и само ще разваля атмосферата. Не знам защо така се дразня и то за някакви дреболии...  Thinking Ще спра да пиша толкова често и ще гледам тук да ви обръщам повече внимание, то и без това тук винаги ми е било по-хубаво. Hug Hug Hug

# 266
Нещо май ще огранича висенето във Фейсбук групата, че ми идват в повече някои мнения, а като цяло съм спокоен и търпелив човек. Усещам как се вбесявам за глупости и ще направя някой скандал за няма нищо и само ще разваля атмосферата. Не знам защо така се дразня и то за някакви дреболии...  Thinking Ще спра да пиша толкова често и ще гледам тук да ви обръщам повече внимание, то и без това тук винаги ми е било по-хубаво. Hug Hug Hug

Точно затова и аз си изтрих някои постове и реших да не пускам повече постове там. Евентуално ще се включвам тук таме. И аз съм много спокоен и търпелив човек по принцип, но в групата понякога мога да полудея.  Whistling

Ние си направихме много хубава разходка в южния парк и сега се залавям да правя ябълков пай  Heart Eyes

# 267
Здравейте момичета, в петък бяхме на консултация и на 4 месеца и два дена сме 7,600кг и 64,5 см. Wink Остана ни следващия път една ваксина последно и после чак на годинката, че много крив става винаги след тия ваксини, направо ужас. На всичко отгоре беб има дерматит от памперсите и пишлето и тестисите са му зачервени, сега правя компреси с риванол и мажа със судокрем, горкото, аман от чувствителни кожи  ooooh!
Ninka_76 и на нас ни казаха за сега да не пипаме и да ви кажа момичета в голяма чуденка съм как да процерираме с тази финна техника. Попаднах на тази статия http://www.pedsurg.net/za_pacienta_fimoza.htm, обаче и ние имаме познати стигнали до хирург в напреднала възраст и после си остава като травма за децата, та ще видя, но трябва вече да го решавам, че да не изпусна влака  Thinking
Аз вече не мога да спя, винаги съм спала по-малко, но напоследък си лягам към 12 и после малчо като се събуди в 3,3 нямам заспиване до 5-6 Луда работа, но ако поспя от 6-8-9 нямам проблем и не ми пречи. Иначе Павел спи веднъж-два пъти по 20-30мин и един по-дълъг сън към 50мин – 1час и това му е за деня  Simple Smile

# 268
  • Телиш/Плевен
Точно затова и аз си изтрих някои постове и реших да не пускам повече постове там. Евентуално ще се включвам тук таме. И аз съм много спокоен и търпелив човек по принцип, но в групата понякога мога да полудея.  Whistling

Ние си направихме много хубава разходка в южния парк и сега се залавям да правя ябълков пай  Heart Eyes
Милата ми, как винаги ме разбираш.  Hug
То преди не беше баш така (май Thinking). Ама сега нещо се дразня, а и неграмотността допълнително ме изнервя и затова в името на общото благо по-добре да си седя тук. Heart Eyes
Ммммммм ябълков пааааай. newsm76

# 269
Здравейте,аз да се включа за пишлетата.Нашето педи ни показа как да действаме още на втория месец и каза да забелваме.Аз понеже бях наплашена,защтото с моя племеник се случи така,че  да се стигне до професинална намеса,когато беше на 4-5години и беше много болезнено и гадно преживяване за всички ни(горкото ми мишле) та реших този път да се взема в ръце и всяка вечер при къпането забелвах.И така на два месеца и десет дни изкочи главичката,чак се стреснах не очаквах да стане толкова барзо.Сега при вкяко къпане вадя,измивам с вода и прибирам.Извинявам се че така рязко се намесих,но исках да споделя,че това не е шега работа.Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт