Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 970
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • Телиш/Плевен
тара2, не си изпуснала, във Фейсбук пуснах една рецепта, която намерих в сайт на производител на меденки и я пробвах тези дни. Ще я пусна и тук. Много ми харесаха меденките и смятам да ги направя за Коледа. Ето рецептата:
Скрит текст:
Единствената ми забележка е, че след тия 500 гр брашно трябва да се добавят поне още 300-400, за да стане тесто, което да може да се точи и да се режат фигурки. Или поне при мен така се наложи. Peace

Тони, ехаааа, не знаех. Laughing Много яко. Heart Eyes

# 241
  • София
Добрутро Simple Smile

Момичета, някой може ли да препоръча хотелче или нещо подобно близо до София. В момента времето е кофти и нищо не мога да измисля аз. За един уикенд става въпрос, искаме да отидем цялата тумба, барабар с бебето. Simple Smile Някой ако се сети, ще съм благодарна.  Hug

# 242
Тони разледай офертите за колективно пазаруване грабо и т. Н.  Там има идеи.
За забелването педи каза,  че на консултацията др седмица ще си го направи той.

# 243
  • Русе
тара2, не си изпуснала, във Фейсбук пуснах една рецепта, която намерих в сайт на производител на меденки и я пробвах тези дни. Ще я пусна и тук. Много ми харесаха меденките и смятам да ги направя за Коледа. Ето рецептата:
Скрит текст:
Единствената ми забележка е, че след тия 500 гр брашно трябва да се добавят поне още 300-400, за да стане тесто, което да може да се точи и да се режат фигурки. Или поне при мен така се наложи. Peace

Тони, ехаааа, не знаех. Laughing Много яко. Heart Eyes

Според мен се е наложило да добавиш брашно, защото вместо кафени чаши си използвала чаени.  Peace То и така става, просто ти се е получила по-голяма доза.  Simple Smile

# 244
  • Телиш/Плевен
Според мен се е наложило да добавиш брашно, защото вместо кафени чаши си използвала чаени.  Peace То и така става, просто ти се е получила по-голяма доза.  Simple Smile
Да, напълно е възможно, аз нали точно се обяснявах на предната страница, че нямам идея какво е кафена чаша и ползвах такава, дето е от Нескафе, но въпреки това с вместимост около 200 мл. Embarassed Embarassed Embarassed

# 245
Здравейте!

Лаленце  Hug

Снощи си изкарахме супер. Прибрахме се към 2:30ч и бебо беше добър към нас и се събуди чак към 5:30 и после спахме до 11.

Така де..новината днес е, че не пожела да яде нито от шише, нито от гърда!!! Реве та се къса! През нощта никви проблеми, ама през деня голям ужас. Дано е временно. Ако продължи дълго ще почна да го захранвам и тва е. Вторник става на 5 месеца. Аз хубаво ще му давам мляко с лъжица, ама то отнема 1 час, като плюе половината. Освен това не мога да се изцеждам. Имам същия проблем като лаленцето. Гърсите са ми се регулирали и само той може да си дърпа. С помпа едва изцеждам някви 40мл, което е недостатъчно, а да не говорим, че така ще ми намалее и кърмата. Абе вкарах се в някакъв жесток филм.

За сметка на това днес разпуснах. Оставих бебо на тати и отидох на танци. Е така хубаво ми се отрази, нямам думи! Почувствах се човек. Раздвижих се, отпусна ми се кръстът. Перфектно.

елпет : Супер за осигуряването. Голямо облекчение си е. И ние тримата сме с допълнителна здравна осигуровка от работата на ММ  и всичко ни излиза безплатно - лекари, изследвания..затова и ходим на частно на педиатър(освен другата). Лекарствата също ни ги изплащат на 80%.

за забелването : ние дръпваме по малко по време на баня. И двата педиатъра ни казаха да не пипаме, но ние забелваме по малко  newsm78

хубав ден от мен!

# 246
Здравйте мамчета, аз си дремя на една пейка в парка, а ММ чисти с прахосмокачката вкъщи. И съм му бясна  #2gunfire така се токах за довечера как ще нагъваме разни вредни залагалки с биричка и ще гледаме мача с Кубрат, а сега се оказва, че ще излиза по мъжки и аз оставсм сама.
Елпет добре дошла отново в редиците
Моника радвам се, че сте се насладили на купона и бебко е бил благосклонен към вас

# 247
  • Русе
Да, напълно е възможно, аз нали точно се обяснявах на предната страница, че нямам идея какво е кафена чаша и ползвах такава, дето е от Нескафе, но въпреки това с вместимост около 200 мл. Embarassed Embarassed Embarassed
Може и така, тъкмо ще има повече меденки.  Wink
Момичета, моята девойка вчера и днес спи само по половин-един час през деня. По-дълго продължава приспиването, отколкото самия сън.
Аз пък днес ходих да се боядисвам и извадих на Гери карта babybonus от DM. Подариха ми разни мострички. И днес за пръв път от месеци каката заспа следобеда. Ходи с баща си на зъболекар и сигурно се е изморила от емоциите.

# 248
Да почерпя послучай моито РД ДНЕС  Mr. Green остарявам красиво като един истински Скорпион  Whistling
Twisted Evilhttps://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/104054 … 6&oe=54DDFE8F

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 18:54 от Zaimova

# 249
  • София
ей, моника завид завид  Laughing добре че бебо е бил кротък че иначе като си недоспал и купона преди туй ти става кисел  Mr. Green
пчеличке много куцо това с мъжката вечер, ама то не ти пречи ти да си хапнеш малко вредност с биричка  Laughing Hug
заимова, ЧРД   bouquet
бебо днес изгълта колкото му бях приготвила (около 90 мл което вкл. кашата с АМ, не с вода) и направо съм  Shocked а от лъжичката засега по-скоро се опитва да пийне но пак добре му идва  Laughing
аз пийвам една чаша френско винце (бебе 2 наздраве  Wink) и отивам да спя, че днес много ми дойде- напред назад и записах и баткото на плуване че на спорт не го бяхме записали след като започна първи клас и така.

# 250
  • Там някъде
Zaimova, честит рожден ден!!!! Много здраве, любов и разбирателство  nbirthday
Моник@, защо не пробваш да смениш позата за кърмене. При нас започна точно ей така - рев, не иска да суче (аз си го хранеш в поза люлка) и не иска през деня. През нощта си яде. Звъннах на ЛЛЛ и от там ме посъветваха за позата. Е, вече 2 месеца и половина се кърмим само легнали - в друга поза просто не иска! Надявам се скоро да мине този период  Hug

# 251
Здравейте момичета, Заимова честит рожден ден   bouquet.
И ние обичаме домашни меденки. А сега, коя от вас ще ме почерпи  Laughing
Моника, абе кой гледа бебчо докато сте на купон  newsm78?
Днес беба спа в една боулинг зала, където беше ама страшно шумно, музиката дънеше яко. Поне се позабавлявахме с приятели и тя съответно си порева неподобавъчно, дано поне да спи тази нощ. Нещо е запечена тази седмица, а сме само на кърма, клизмичката с термометър не помага, масажчето също. Какво друго да правя?
Добрутро Simple Smile

Момичета, някой може ли да препоръча хотелче или нещо подобно близо до София. В момента времето е кофти и нищо не мога да измисля аз. За един уикенд става въпрос, искаме да отидем цялата тумба, барабар с бебето. Simple Smile Някой ако се сети, ще съм благодарна.  Hug
Върти ми се нещо за Панчарево, трябва да го издиря ...

# 252
  • Там някъде
Блускай, защо не пробваш с бебешка клизма? На моя приятелка детенцето е с такъв проблем и тя е страшно доволна от Мелилакс (май така се казваше - сега много ги рекламират) за бебета.

# 253
Блускай, защо не пробваш с бебешка клизма? На моя приятелка детенцето е с такъв проблем и тя е страшно доволна от Мелилакс (май така се казваше - сега много ги рекламират) за бебета.

Малко ме е шубе, нещо по-народно ми се иска ...

# 254

Общи условия

Активация на акаунт