Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 31 040
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, днес ММ заминава за Мадрид да се види с татко си, защото не му остава много на човека.  Sad С Лилията сме си сами до събота. Много кофти история, ММ се чудеше дали да иде, защото иска да го запомни в добра светлина, а не на легло, аз му казах ако иска да ходи, ако иска да не ходи- негова работа. Той ме попита за моето мнение и аз му казах, че на негово място бих отишла и днес той ми заявява, че не му се ходи, ама аз съм го накарала  ooooh! Постоянно ми разправя, как баща му пита за него, че иска да го види и се чуди да иде или не, аз просто казах какво аз мисля, на мен също не ми се иска да ходи и да оставаме сами, да не говоря, че билета в последния момент доста натовари бюджета и сега аз съм виновна, разбираш ли.  Shocked Ама като не му се ходи, да не ходи, какво ми се е завайкал и зачудил и само за това ми говори и накрая аз виновната.

# 301
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори  Hug
Днес сме на консултация и ще попитам и педи,но вашето мнение беше важно за мен и затова попитах.  bouquet

# 302
Здравейте, днес ММ заминава за Мадрид да се види с татко си, защото не му остава много на човека.  Sad С Лилията сме си сами до събота. Много кофти история, ММ се чудеше дали да иде, защото иска да го запомни в добра светлина, а не на легло, аз му казах ако иска да ходи, ако иска да не ходи- негова работа. Той ме попита за моето мнение и аз му казах, че на негово място бих отишла и днес той ми заявява, че не му се ходи, ама аз съм го накарала  ooooh! Постоянно ми разправя, как баща му пита за него, че иска да го види и се чуди да иде или не, аз просто казах какво аз мисля, на мен също не ми се иска да ходи и да оставаме сами, да не говоря, че билета в последния момент доста натовари бюджета и сега аз съм виновна, разбираш ли.  Shocked Ама като не му се ходи, да не ходи, какво ми се е завайкал и зачудил и само за това ми говори и накрая аз виновната.
не си го слагай на сърцето Hug Като се върне със сигурност ще ти е благодарен

# 303
Момичета, днес имам рожден ден и бързам да Ви почерпя по повода. Е то обяд, станало, ама точно днес Елица реши да е крива и да се цупи. Изчезвам , ще пиша после, усмихнат ден от мен Simple Smile

http://www.google.bg/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fm … p;ved=0CAcQsCUoAQ

# 304
Пайче и аз като бебе мисля, че като се върне ще ти е благодарен. И аз бих го посъветвала като теб. Това все пак му е баща и мисля, че е напълно нормално да го види. А вие с Лили съм сигурна, че ще се справите. Ако имате нужда от нещо свиркай Simple Smile

бебе2: Няма да се ядосваш пък ти! Дано нещата вече са ок Simple Smile Вчера като прибрах Виктор му бяха ледени ръцете. Май верно ще трябва да се шият ръкавици  Shocked Иначе всичко останало му беше топло.

Иванела: Аз бих спряла захранването известно време също, докато му се оправи стомахчето и порастне още мъничко.

knick_knack: Да си жива и здрава, много щастлива и обичана !!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мар Бела: На мен бебе2 ми препоръча пансорал и съм доволна Simple Smile също давам дентокинд.

Ох, аз ще пиша по-натам , че закъсняваме за ЛЛ

Хубав ден от мен!

# 305
  • София
Добро утро. Simple Smile

Аз очаквам родната си майка за събота и неделя и лекичко подозирам, че след това ще имам от какво да се оплача. С възрастта (а тя изобщо не е стара - на 56) стават непоносими. Тук вклювам и свекървата естествено.  Mr. Green Имам чувството, че аз съм възрастният, а те деца. То не е цупене, невъзможност за вземане на решение и за поемане на отговорност. И все някой друг виновен, някой казал, някой я накарал, тя без собствено мнение. И никога не е виновна за нищо, пък като направиш забележка - обижда се. Абе да са живи и здрави, че ... Моят татко почина преди 5 години, стана ненадейно и много страдам, че не можах да се сбогувам с него по някакъв начин. Това за sweetpie, нека да отиде ТМ. Държи се зле, не защото те обвинява, според мен е уплашен от това, което предстои. Sad  

Имам чувството, че кърмата ми съвсем си заминава. Цяла нощ дребен спа с цица в устата и аз хич не съм доволна.  Crossing Arms Научи се да цокне два пъти и да заспи, след малко пак и бам, цялата нощ! Нарочно му давам АМ вечер преди лягане, но не го пие! Прави си гаргара с млякото и се хили. Ще го оставя аз да му огладнее гъзето и ще го видим.

Момичета, гледах по тв един дерматолог, каза да се къпят децата 2 пъти в седмицата и минимум козметика. Май сериозно навлиза това течение за некъпане. Ние беб го къпем през ден (защото ни мързи), но чак 2 пъти в седмицата ми идва много екстремно вече.

От 6.10. не съм получавала превод от НОИ  #Cussing out Писах им вчера, и днес отговор, че утре ще ми превеждат. Бе как така винаги като им пиша, се оказва, че точно са свършили това, за което ги питам  Thinking

# 306
Момичета в Бенетон продават ръкавички и за най-малките има тъмносини, розови и бежови, с връзка са отвътре са подплатени с памук, а отвън са поларени и с малко бродирано зайче. Сега ще снимам моите, аз взех тъмносини да ни вървят с парката и розовия суетшърт на тъмносини точки.
Скрит текст:

# 307
Здравейте, пиша с бебуна в скута, защото от снощи е решила, че сме сиамски близнаци комай  Confused

Да започна с хубавите поводи - knick-knack, честит рожден ден   bouquet

Ядох готвено зеленце тези два дни, по малко - разказа ни се играта. Заспа в ранните часове с едни ревове, не стига, че нещо се спича  напоследък, абеее ...

За обличането - както си е вкъщи, т.е. боди с къс и дълъг ръкав, ританки или чорапогащник и отгоре космонавтче, което си е изтъняло (втора ръка) и плетена шапка. Одеалцето задължително, покривало и дъждобран според зависи - влага, студ.

Чудя се какъв по-сриозен гел да й взема за кризи, че усещам, че скоро ще има такива. Този Пансорал видях, че е бъкан с парабени и се отказах да го взимам. Някой може ли да препоръча нещо?

Камилиа ми изписа педи, хомеопатични капсули с малко течност вътре, пише че съдържа лайка, няма вкус. Ена капсула се разделя на два приема. Не е агресивно средство.

Здравейте, днес ММ заминава за Мадрид да се види с татко си, защото не му остава много на човека.  Sad С Лилията сме си сами до събота. Много кофти история, ММ се чудеше дали да иде, защото иска да го запомни в добра светлина, а не на легло, аз му казах ако иска да ходи, ако иска да не ходи- негова работа. Той ме попита за моето мнение и аз му казах, че на негово място бих отишла и днес той ми заявява, че не му се ходи, ама аз съм го накарала  ooooh! Постоянно ми разправя, как баща му пита за него, че иска да го види и се чуди да иде или не, аз просто казах какво аз мисля, на мен също не ми се иска да ходи и да оставаме сами, да не говоря, че билета в последния момент доста натовари бюджета и сега аз съм виновна, разбираш ли.  Shocked Ама като не му се ходи, да не ходи, какво ми се е завайкал и зачудил и само за това ми говори и накрая аз виновната.

Както и други са ти писали - да заминава. Ако се случи лошо с татко му, чувството за вина после ще ви смаже и двамата. Зная какво е да гледаш болен, до последно се питаш дали не можеше да се направи още нещо.

Айдее, пак рев при втори опит да я сложа в леглото, бухнах я на каката за няколко минути, че лудвам вечееееееее ...., а как не ми се излиза навън, всички ми казват, че съм си както преди да забременея на килограми, ако знаят на какъв огън се пека, разходки, разходки, яденето ме вижда рядко, и лекарите взеха да ме питата дали се храня, езика ми бил обложен, бла-бла-бла....

# 308
  • Русе
Здравейте!

Пайче и аз като бебе мисля, че като се върне ще ти е благодарен. И аз бих го посъветвала като теб. Това все пак му е баща и мисля, че е напълно нормално да го види. А вие с Лили съм сигурна, че ще се справите.

И аз съм на същото мнение. Иначе и двамата не бихте си го простили.  Hug

Днес бяхме на консултация. Беба е 67см и 7400гр. Расте като гъба. Педи каза, че върви добре, жизнена е, фонтанелата е ОК, тазобедрената кост- също. Постави двете ваксини. Държа се като герой. На първото краче не плака изобщо, а на второто - малко. Все пак това е по-болезнената от двете ваксини. Каза да започвам с плодови сокчета, но ще се правя на ударена.  Whistling Разпечата ми една схема на захранване. Прочетох я...мхм..и не съм съгласна. В общи линии първо сокове, после плодови пюрета и накрая зеленчукови, в които се добавя маргарин (!!!) и малко захар (!!!). На 6м. кисело мляко и т.н. Аз си казах, че ще изчакам до шестия месец и ще започна с варен картоф, а ММ: "Е, не може ли поне на 4 месеца да започнем?" Не знам как ще се разбера с него.
Облеклото за разходка е : боди с къс ръкав, тънка памучна блузка, шушляково яке, дънки, буйки, тънко поларено одеало. Разходките са ми болна тема. Половината дни от седмицата са с мъгла, другата половина с ръмеж. Ето, вчера и днес е меко и топло, но не спира да припръсква.  #Cussing out

И накрая да честитя РД на knick_knack - Бъди жива и здрава и много обичана!   bouquet

# 309
Момичета,помагайте,Владислав през ноща се буди 4 пъти и коремчето му все къркореше,сутринта се иззака като изпражненията бяха зеленикави и сега пак коремчето къркори,няма температура,дадох един път инфакол да успокоим коремчето и сега незнам какво да предприема

# 310
  • Пловдив
knick_knack Честит рожден ден!!!  newsm59 bye Да си жива и здрава!!!
 Днес почваме 5ти месец  Laughing чак не ми се вярва как бързо минава времето  Thinking Миналата година на вчерашния ден се тресях в клиника Селена за кръвния тест за бременност...........

# 311
  • Пловдив
knick_knack ,честит рожден ден   bouquet

Тони,няма да е утре преводът,а в четвъртък

В общи линии първо сокове, после плодови пюрета и накрая зеленчукови, в които се добавя маргарин (!!!) и малко захар (!!!).

Тая луда ли е?Какъв е тоя маргарин и тая захар в тази крехка възраст.Че той е вреден и за възрастните,а какво остава за подрастващ организъм.Винаги си задавам въпроса-каква е ползата от даден продукт?АКо е никаква,защо да го давам на децата си
Аз също съм за започване със зел пюре на поне 5 навършени месеца.

Дида,за срещата си на линия,нали?Аз ще мога и към 11.30 ч

# 312
knick_knack Честит рожден ден!!! Много здраве и щастие за цялото семейство newsm67
Авенсис супер покана, чак на мен ми се идва  Laughing
Пайче, нали ги знаеш мъжете, че като нещо им е криво най-лесно е на нас да си го изкарат, после съжаляват. Правилно си го посъветвала, сега го е страх и е напълно оправдано, но след време ще съжалява ако не отиде, а и вярвам че и баща му ще има нужда да си го види  Sad Дано бързо мине времето без ММ и Лили много да те слушка  Hug
lubito някой педиатри са още с разбирания от преди 20г, така че правилно си решила да не я слушаш, а наште мъже много ме кефят как нищо не разбират от бебета и все съвети и мнения дават  Crazy
yulianka и ние сме така от време на време, давам му водичка и бибче, помагат му да пръцка и го оставям да спи по корем върху мен, това най-много помага, вместо да се буди от болка памперса му нон-стоп вибрира, а той си спинка. Успех  Hug
Здравейте, пиша с бебуна в скута, защото от снощи е решила, че сме сиамски близнаци комай
и ние в момента сме така гушнати, че като го оставя и се ококорва  Mr. Green

Аз пък имам супер майка, да ми е жива и здрава, тя ми е най-добрата приятелка  Heart Eyes но това е защото е много съвременно мислеща и супер точен човек, почти винаги мислим еднакво.....е в тинейджърските години не ни беше леко, ама и двете сме скорпионки  Joy Стискам палци да ми дойде уикенда на гости, че аз от София дойдох в Бургас заради ММ и нищо че вече 4г. съм тук семейството ми много ми липсва  Tired Малко да порасне Павел и нямам търпение да си им отида на гости за няколко дни, ей ММ много страда като си ходех преди, а сега с бебо направо му виждам унилата физиономия  hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. УОУ  Mr. Green

# 313
Привето отново!

Влизам за малко, че пак излизаме.
Моето малко щастийце днес прави цели 5 месеца ! Не мога да повярвам колко бързо минава времето. Да мие  жив и здрав!! По този случай днес му биха тетраксим с пневмококи.
ЛЛ каза, че не само нямало от другите ваксини, ами нямало и такива изгледи !!!!  #Cussing out
Иначе той тежи 8кг, но понеже се бях поразприказвала изобщо не чух колко е дълъг  Rolling Eyes Crazy Ще го премеря по-късно вкъщи.
За захранването и тази ни педиатърка отрече категорично след 6 месец, така че ще си поизчакаме още. От време на време му давам да ближе парче ябълка или нещо си, но до там засега.

Пайче - мерси, че ме сетна за ръкавичките Simple Smile Макар , че бебе2 ме е нахъсала да шием поларени, нищо че мога да шия само копчета  Laughing Все пак ще ги погледна.

yulianka: Сложи му топличко на коремчето, дай му капчици против колики ако имаш. Аз му давам билковите на бонисан. На моят мъник му бяха минали коликите уж, но от седмица се върнаха към 7 сутринта и веднага прилагам бонисан + топла възглавничка и заспива отново. Зеленото ако може да е от това.

Хайде излизаме, докато е още приятно навън. Хубав ден!

# 314
  • Русе
Ето, снимах половината лист:

Това за маргарина и захарта е при зеленчуковото пюре, накрая, не знам дали се чете добре.
На 5 месеца - кисел.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт