С Лилията сме си сами до събота. Много кофти история, ММ се чудеше дали да иде, защото иска да го запомни в добра светлина, а не на легло, аз му казах ако иска да ходи, ако иска да не ходи- негова работа. Той ме попита за моето мнение и аз му казах, че на негово място бих отишла и днес той ми заявява, че не му се ходи, ама аз съм го накарала
Постоянно ми разправя, как баща му пита за него, че иска да го види и се чуди да иде или не, аз просто казах какво аз мисля, на мен също не ми се иска да ходи и да оставаме сами, да не говоря, че билета в последния момент доста натовари бюджета и сега аз съм виновна, разбираш ли.
С Лилията сме си сами до събота. Много кофти история, ММ се чудеше дали да иде, защото иска да го запомни в добра светлина, а не на легло, аз му казах ако иска да ходи, ако иска да не ходи- негова работа. Той ме попита за моето мнение и аз му казах, че на негово място бих отишла и днес той ми заявява, че не му се ходи, ама аз съм го накарала
Постоянно ми разправя, как баща му пита за него, че иска да го види и се чуди да иде или не, аз просто казах какво аз мисля, на мен също не ми се иска да ходи и да оставаме сами, да не говоря, че билета в последния момент доста натовари бюджета и сега аз съм виновна, разбираш ли.
Като се върне със сигурност ще ти е благодарен 

Вчера като прибрах Виктор му бяха ледени ръцете. Май верно ще трябва да се шият ръкавици

също давам дентокинд.
Научи се да цокне два пъти и да заспи, след малко пак и бам, цялата нощ! Нарочно му давам АМ вечер преди лягане, но не го пие! Прави си гаргара с млякото и се хили. Ще го оставя аз да му огладнее гъзето и ще го видим.
Писах им вчера, и днес отговор, че утре ще ми превеждат. Бе как така винаги като им пиша, се оказва, че точно са свършили това, за което ги питам 

Разпечата ми една схема на захранване. Прочетох я...мхм..и не съм съгласна. В общи линии първо сокове, после плодови пюрета и накрая зеленчукови, в които се добавя маргарин (!!!) и малко захар (!!!). На 6м. кисело мляко и т.н. Аз си казах, че ще изчакам до шестия месец и ще започна с варен картоф, а ММ: "Е, не може ли поне на 4 месеца да започнем?" Не знам как ще се разбера с него. 

Дано бързо мине времето без ММ и Лили много да те слушка 

но това е защото е много съвременно мислеща и супер точен човек, почти винаги мислим еднакво.....е в тинейджърските години не ни беше леко, ама и двете сме скорпионки
Стискам палци да ми дойде уикенда на гости, че аз от София дойдох в Бургас заради ММ и нищо че вече 4г. съм тук семейството ми много ми липсва
Малко да порасне Павел и нямам търпение да си им отида на гости за няколко дни, ей ММ много страда като си ходех преди, а сега с бебо направо му виждам унилата физиономия 

Ще го премеря по-късно вкъщи.
Макар , че бебе2 ме е нахъсала да шием поларени, нищо че мога да шия само копчета Препоръчани теми