Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 31 008
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Пайче и за всички интересуващи се - Д-р Генов - 0887 807 407; МЦ Св. София - Люлин; там е следобяд; а сутрин до 12 ч. е в XXX п-ка в Обеля; Само с талон номер 3 за ортопед - нищо не доплащахме, а аз съм доволна; след като отговори на всичките ме въпроси, човека каза ако нещо друго се сетя - да не се притеснявам и да му звънна.

# 376
Здравейте мамчета,

Днес бяхме на консултация и ни боцнаха с Хепатит и Тетра - оставиха синфлорикса за другия понеже била тежка ваксина , а милата е боледувала 2 месеца и решиха да и дадат повече време.
Малката се държа мъжки - за пръв път я бодат милата нали все беше болна.

Моник
честооооооооооо- приятно плуване Simple Smile

Пайче период е - и малкия го имаше ще отмине  не го мисли

1905- хаха е скъса ме от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

За готвенето
- аз готвя докато спят децата - ако ли не малката е в активната гимнастика.

За косопада
- аз съм много доволна от шампоана на здраве.

Айде малката се събуди - ей като часовник е това мъниче Simple Smile

хубава вечер мамчета

# 377
  • София
ахой и от мен
мама сънчо бързам да питам за синфлорикса какво са ти казали дай още инфо ако има, че се притесних. нали дребоса кофти понесе пентаксима та съм в уджаст за следващите. мисля хепатита каза първо педиатърката, ама не съм сигурна Rolling Eyes
моника честита наградка   bouquet
пчеличке защо толкова капки са ви изписали? newsm78
sany_sun и аз дадох оризова безлмлечна с рожкови (тази на нестле) и я разтворих в АМ. дадох картоф след това пак с АМ и тиква (леле как яде тиквааа  Laughing, чак притерперва). рожковите по принцип не би трябвало да го запекат детето ама можеш по-късно както писа една мацка да добавиш и друг плод. други каши не съм взимала но имай предвид да не е с глутен. на милупа съм купувала, имаше нешо и на плазмон, но те са доста сладки да знаеш.
за косопада- фъндъци летят, не е истина, а ходя само вързана. не помага нищо, аз съм с юсерин, но след опита с баткото, само ще спре, само дето не помня кога спря  Rolling Eyes

# 378
Elpet и аз държа кашата да е без глутен, гледах и българските на Слънчо, но те повечето са с глутен, или пине тези които бяха налични в магазина.
Minik@  честито награда
 За косопада, много съм доволна от едни ампули, взех си няколко бройки и не обърнах внимание как се казват и какво пише на кутията, на самата ампула пише Orchidea, съдържаше и коприва. Преооръча ми ги фризиорката при която ходя и мога да кажа че наистина имат ефект.

# 379
Elpet и аз държа кашата да е без глутен, гледах и българските на Слънчо, но те повечето са с глутен, или пине тези които бяха налични в магазина.
Minik@  честито награда
 За косопада, много съм доволна от едни ампули, взех си няколко бройки и не обърнах внимание как се казват и какво пише на кутията, на самата ампула пише Orchidea, съдържаше и коприва. Преооръча ми ги фризиорката при която ходя и мога да кажа че наистина имат ефект.

# 380
Моля да ме извините за повтарянето, нали съм още нова, пък и от телефона ми е малко по-трудничко.

Може ли да ви помоля да ми кажете как да си направя лентичката?     Blush

# 381
Забравих и аз да кажа, че доста се посмях на разказите на бебе2 и 1905vv
Ние на ортопед ходихме, когато Деа беше на 1месец и си платихме 40лв., хем сме в провинцията, на 6 месеца е следващият ни преглед.
elpet фонтанелата е доста отворена, също и добре сме наддавали и затова педи прецени да давам витамин Д по този начин Simple Smile
Миналия четвъртък ходих на лекция за захранването. Там казаха, че златната среда е на 5,5 месеца. Първо със зеленчуково пюре или оризова каша. Първо се замества обедното, после следобедното, след него вечерното и най-накрая сутрешното хранене. За глутена казаха, че е добре да се предложи между 7-8 месец, не е хубаво да е много късно. За местото да се започне пак към 7-8 месец със заешко, патешко, пуешко, пилешко, по нататък телешко и най-накрая свинско. Масло и сирене към 8ми месец, тогава и попарата влиза като хранене, до 1 година всички ястия трябва да са млечни( това не го знаех). На 2години се предлага прясно мляко, на 3 години мед, ядки и цитруси. Това е общо взето Simple Smile

# 382
  • Бургас
Благодаря на мамите за съветите за косопада   bouquet Започвам ги по ред на номерата и дано нещо ми помогне  Whistling
Моника честита награда ! И ние спечелихме чаша от дечко.бг - скромно, но пък баткото е щастлив  Mr. Green
Давам бананова каша и ябълка и банан на Слънчо-без глутен са.
Това захранване е толкова относително за всяко дете. Баткото е роден 2005 и по тогавашните тинтири-минтири започнахме захранване от 3 м. Еми като си няма проблеми със стомахчето детето лесно си преминава всичко, така че незнам наистина кое е правилно. Сега с беба не бързам, лека-полека я карам, ЛЛ каза от 6 м. може пилешко.
Имаме една книжка на Мечо Пух с мелодийки, много се кефи малката, хем картинки, хем чета, пък и музика  Mr. Green

# 383
ахой и от мен
мама сънчо бързам да питам за синфлорикса какво са ти казали дай още инфо ако има, че се притесних. нали дребоса кофти понесе пентаксима та съм в уджаст за следващите. мисля хепатита каза първо педиатърката, ама не съм сигурна Rolling Eyes

Ми ваксината много товарела организма и детето трябва да е напълно здраво и в добра кондиция- мисълта ми е да не се е оправило скоро от такова дълго боледуване като моята - тя от една седмица е здрава за пръв път от 19,09 насам. Иначе здрава два дни пак хване някои вирус.

# 384
Пайче, моят е същия. От известно време освен бръмчене и плюене не издава дръг звук, а преди наистина не спираше да гука, явно е период, сега му е интересно да бръмчи.

Ох с този кекс как ми се напълни устата със слюнка, а от 2 дни съм на диета Sad Имам да свалям около 10 кг още. Не знам дали сте обсъждали темата за килограмите, но аз качих 30, от които засега съм свалила 20   ooooh! Мисля, че е добре на фона на туловището, което бях.

# 385

Може ли да ви помоля да ми кажете как да си направя лентичката?     Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

# 386
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile

# 387
  • Телиш/Плевен
1905vv, страхотен кекс!!! Heart Eyes Благодаря за рецептата, аз също съм мераклийка да го пробвам. Hug

Лятото, на отворени врати, ние сме на първия етаж и аз пак така - пея, Ивайло реве, аз готвя и още пея...едни арии на Перголезе..... Единият от майсторите, дето правиха ремонт на оня Еврофутбол / с многото бръмчене и къртене/ та вика човека: Госпожо от първия етаж, госпожо от първия етаж... Аз чувам, ама откъде да знам, че мен вика. И тогава: Госпожо от "Гласът на кооперацията" ли сте, от "Пловдивска опера" ли сте, моля покажете се за малко.. Малииии, умрях от срам, значи Blush
hahaha Joy

бебе 2 Joy Joy Joy и на мен ми се е случвало нещо подобно. Joy

Моника, и тук честито за наградата! Hug За меденките - имам една огромна тава, така че при мен излязоха 3 или 4 тави. А относно количеството - за мен храната никога не е много. Embarassed Embarassed Embarassed Но може би като за първи път наистина е по-добре с половината доза, че да видиш все пак какво ще се получи и дали ще ти хареса. Hug

Пайче, не се тревожи, и хиенка е така с гукането. И според мен е период, няма страшно. Hug

# 388
  • Русе
Добро утро!

lubito: Верно ли така стана  Laughing Лаленце и при теб ли станаха 100 тави? Искам да направя пробно една доза, но малка... може би ще пробвам с половин, пък колкото излезе.
Образно казано. Доста са, но поне вече се изяде голяма част.  Peace
Косопадът и мен ме влудява. Аз, където съм с гъста коса. Сега ми е наполовина. И постоянно обирам косми навсякъде. Не помня предния път кога спря. Дано да е скоро, че ще остана без коса.
Гери се размрънка. Отивам да я проверя. После евентуално пак ще се включа.

# 389
  • Пловдив
На мен косопада ми намаля доста.Не съм се мазала с нищо и не съм сменяла шампоана,явно просто трябва да се мине през този етап след бременността.Всичко постепенно при мен се нормализира.Слагах колан,но от много време не слагам беше ми неудобно.Корема сам започна да ми се събира.Имам да свалям около 2-3 килограма докато си възвърна моите от преди бременността.

Общи условия

Активация на акаунт