Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 980
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Петя, напротив! Много си ни полезна и приятна!! Hug

# 496
За греяно вино винаги готова Simple Smile само пиши като оздравеете.  Peace

# 497
Да се похваля с новата придобивка на Влади  Grinning космонавт от кокетната го поръчах. Много е готин и пухен отвътре.
Моите сладурчета

# 498
Моника, впечатли ме с вашата педиатърка - много модерна и тези дискове с гимнастиката  newsm78 Нашата я избрахме само защото ни е близо, и общо взето само за имунизации и документация я използваме, нищо не ни обясвява  Rolling Eyes
А май не трябва да е така...

# 499
  • Телиш/Плевен
Абе хора, как разбираме дали им е студено? Все чувам различно теории - в крайна сметка какво се гледа? Нос? Бузи?Врат?
Аз вече не гледам нищо. Rolling Eyes Щом е спокойна и си спинка, значи е й добре. Laughing Това е моята теория. Преди време, някъде на 2 месеца ли да беше, се събуди посред нощ и плачеше почти истерично. Изумих се, защото тя почти не плаче и като я взех на ръце, усетих, че крачетата й са студени. Облякох я хубаво, погушках я и пак заспинка. И оттогава я обличам като себе си и чакам тя сама да си "каже" дали й е добре. Wink

# 500
Момичета, вие забелязали ли сте някаква промяна в бюста си след раждането и най-вече след кърменето? Не знам дали аз си въобразявам, но доста се поотпусна и понеже винаги съм била с по-голям размер, много си личи.   Tired Дайте съвет за някой хубав крем за стягане, ако въобще имат ефект.  Thinking

# 501
Petq T, сутиен носиш ли, защото мен гинеколожката ме посъветва да нося!

# 502
Не само нося, а даже спя с него и така още от бременността  Tired

# 503
За греяно вино винаги готова Simple Smile само пиши като оздравеете.  Peace
болни ще вървим, нетърпеливи сме от клуба на анонимните кърмачки- алкохолички Mr. Green
бъзика настрана, ако не се влошим, за утре го говорихме. Има и наденици с картофи Mr. Green

# 504
Здравейте мамчета,
Днес 5 пъти влизам да пиша и нещо изниква и не успявам.

Ние изкарахме много мързелив weekend в събота идва един приятел от Пловдив и взе че се появи на вратата с 6 парчета торта от сладкарница неделя и падна едно ядене.

В неделя пък с малкия бяхме сами и цял ден се гушихме с малката и малкия на спалнята и гледахме филми а тя се търкаляше на активната гимнастика.

Бебе 2 бързо да се оправяш   bouquet

Ей значи искам и аз едно греяно винце - защо само в западен парк ще си подпийвате елате и към южния  Joy Joy Joy- а сега ще ме карате да правя у нас - ама ме мързи че то са ябълки, мед, понякога мятам и някоя мандаринка - ммммм утре ще се пие греяно вино. В тоя ред на мисли са пуснали в ЛИдл - някакво вино за правене на греяно - мисля да го пробвам

Моник - аз имам инхалатор на ПИК ама хич не съм доволна- да имаш инхалатор е огромна помощ - но самата марка - не ми говори - взехме го сам защото е като животинче и само така малкия склон да го ползва- но - дупките на чашката дето разпръсква все се запушват нещо не са го домислили, коремчето спря да свети на първата седмица, сервиза им е гола вода - нямат оборотен да ти дадат докато твоя е при тях на гаранционен ремонт и ако детето ти в тоя миг е болно ( а то ясно че щом ти е притрябвал го ползваш ) се оправяй - аз им обяснявах че съм с с две болни деца едното на три месеца и няма ли начин за оборотен - те " ми не ще го донесете и ще го оставите пък ние като разберем какво е ще ви се обадим" - е това за мен е безумие. С две думи в заключение много ми помогна инхалатора през последните два месеца боледуване на децата и мен ме е оправял, но не си взимай ПИК - нищо че децата ги забавлява по -добре си купи омрон  или провери чух че и филипс били пуснали животни . Аз моя ще го дам на гаранционен ремонт на пролет че не се знае колко ще го държат а без него не ми се мисли- спестява много страдания на децата и безмислено хвърлени пари на вятъра за лекарства.

Ох пак ме викат - утре ще пиша пак Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 22:21 от MAMA_SANCHO

# 505
Момичета, вие забелязали ли сте някаква промяна в бюста си след раждането и най-вече след кърменето? Не знам дали аз си въобразявам, но доста се поотпусна и понеже винаги съм била с по-голям размер, много си личи.   Tired Дайте съвет за някой хубав крем за стягане, ако въобще имат ефект.  Thinking

При мен няма разлика ама грам много съм щастлива, но моите винаги са си били много малки. И кърмата ми беше малко та не се надуха никога

# 506
  • Велинград
Здравейте мами. Аз съм нова в сайта. Пуснах 1-2 коментара, но едва днед успях да изчета всичко Simple Smile Аз съм мама на бебе Лилиа , първо детенце ми е. Родих я на 15.07. По време на цялата со бременност и сега следя темите тук и това е май най полезния сайт за мен. Много блгодаря на 1905vv за полезната инфо за захранването. Копирах си я да я изчета и осмисля  Sunglasses чв е трудно като е за първи път.
Харесва ми как сте станали приятелски кръг и се надявам да се впиша и аз.
Споделям. Ние с бебе Лили сме навън от 6 дневна възраст. Всеки ден с изкл на валеж и настинка. Живея в гр. Велинград и разходката е лесно нещо в малкия град. Особено ми помага г-жа майка ми. Вс ден взима бебка поне за 2 часа за да имам време за себв си. Страшно благодарна съм и. Въпреки това времето никога нв ми стига.
Мояр педиатър не ми показва нито упражнени нито нищо. За зсхранване веднъж мв попита аз й казах че ще се кърмим до 6 месеца и след това ще видим и от тогава не е проявила интерес Simple Smile
Иначе бебка е кротка, буди се нощем през точно 3 часа да яде и сутрин в 9 да си играем. А на мен ми се спи..... На 4 тия месец я премерихме 60,5 см/как пък с половинки ги мерят не знам.../ и 5800 гр. Най много бе наддала този месец -600 гр, ама....колкото толкова.уф споделих всичко, олекна ми

# 507
bebe 2 - бързо оздравяване!   bouquet

Аз често ходя в Западния парк, момичета ако излизате през уикенда и нямате нищо против да се присъединя - пишете ми, ще се радвам много да се запознаем.
.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 13:40 от julkata81

# 508
Момичета, само да ви кажа лека нощ. Все по-трудно заспиваме вечер  ooooh!

Петя Т, понякога ни се струва, че сами си "говориме" във форума, но не е така, четат се коментарите макар и аз понякога да оставам без отговор  Peace.

ДианаБеева, добре си ни дошла  Hug. И да направиш едно кръгче на Клептуза и за мен  Grinning

# 509
  • Телиш/Плевен
DianaBeeva, добре дошла!  bouquet

julkata81, много е сладък! Heart Eyes Имай предвид обаче, че трябва да изтриеш снимката максимум до утре по това време, защото 24 часа след публикуване на поста не могат да се правят повече редакции. Peace

Общи условия

Активация на акаунт