хитрушко 

боички за рисуване с пръсти, мини лаптоп с буквите на български има едни много готини за по 20 лв по книжарниците които имат и игри от типа намери буквата на зайчето и пр. ако мислиш че са му подходящи за възрастта. за големите- бяхме взимали футболни топки от една промоция и много се харесаха, бяха за плажен и нормален футбол, готини тениски, но тр да знаещ какво харесват, а също и едни игри за по-големи от джъмбо, мисля стар уорс бяха, за по двама скрабъл и пр. дано ти помобне 
Снощи си сипах една чаша розе, с ММ гледахме чудесен филм и тази сутрин се чувствам значително по-добре, след като размислих тази нощ. Такъв е животът - едни си отиват, други се раждат. Ами едно от тези раждащи се същества е моят малък и невинен син и сега той ми е всичко и му се отдавам изцяло. Щом му видях прекрасната беззъба усмивка сутринта и се почувствах друг човек. Леле колко го обичам! Освен това утре му е първият имен ден и искам да му купя подарък и днес ще му търся подарък!
Много често ми мисля за теб! Радвам се, че се включи ! На нас ни биха вече хепатит, синфлорикс и тетраксим. До този момент не е вдигал температура, дано е така и занапред. 
. Толкова ми харесаха предложенията, че докато се реша да гласувам и то пързуууул на новичко 

малко се бях изгубила че ме мързеше да чета даже.
поплака но го бързо го успокоихме със папането. Същата вечер температура нямаше но на следващата вечер вдигна 37,7 и му дадох Панадол. На другия ден пак имаше ама 37,5 и само му лепнах кулпач и спадна. Днес вече не съм го мерила, но не мисля че има пък и мина бая време.
две вечери спа много неспокойно (може и от ваксината да е било понеже съвпаднаха) Вдига високо 2та крака и ги тупка яко на леглото и така постоянно въртеше се пъшкаше абе ужас милия и аз не можех да спя. Още не мога да се осеферя от това неспане
и забравих понеже бях постоянно на работа. Скъсваха ни почти без почивен ден. Тая колежка болна, оная колежка болна замествай. Трябваше да почивам 3 дена и бях решила да ходя при сестричката в софия да ме лигави. Обаче шефката ми звъни идвай нощна смяна днес. Аз като полудях. Като взех да и викам по тоя телефон
тая жена ахна. Каква е тази истерия пита. Аз обаче не млъквам накрая ревнах и и казах че ще отида ама ще си взема болничен на другия ден. Е взех си и викам сега една седмица няма да излезна от баровете. Да ама една седмица не станах от леглото много зле ми беше. Върнах се на работа и първата ми смяна беше нощна и по пътя взех един тест че ми закъсняваше с 3 дена и през нощта го направих и го зарязах че имах клиенти и по едно време гледам
олеееее Ама това с истерия беше ужас. егати хормоните.
По-рано считам, че не е добре. НО, това си е мое мнение, де. Всеки си знае и не налагам моето на никой
С баткото започнах на 5 мес и 2 седмици - пиеше по 200 гр. мляко на хранене, но видимо си беше гладен и затова захраних. Първо с картоф, после морков, тиквичка... Бях изчела де що има литература на три езика, мислих и творих схеми, запознавах се с нови продукти, на които името не бях чувала /киноа, рошков../. Готвех му. Купените пюрета ми са отврат, освен това имаме продукти лично производство и знам какво има в моите пюрета. Бях направила меню за месец, в което една храна да се повтаря най-много три пъти. През деня гледах въглехидрати, мазнини и други дрън-дрън неща да са макс разпределени. И да няма примерно закуска макарони, обяд картофи. Всеки ден храната беше на различна основа, с добавка плод или зеленчук. Каши не купувах. Правех - примерно: кафяв ориз /по-полезен е от белия/ го сушах във фурната на 35 градуса. После смилах в блендера и това ползвах за основа на оризовата каша. Към нея добавях плод или зеленчук, зависи от вида каша която исках да предложа. Добавях АМ към приготвената храна. Често, понеже много хойках, сутрин приготвях храната в няколко бурканчета /закуски, обяди,..../ и още горещи ги обръщах да се херметизира капачката. После само отварях навън и хранех. Трябва да си намеря тефтера с всички схеми, че така ми е лесно и знам всеки ден какво да давам. Постигах изключително разнообразие, което и Нестле не може да постигне
Аз мисля да сменям педито,че тая нещо не ми харесва,много ми е обрана,аз имам нужда от диалог.То все аз задавам въороси,да замервам и тегля и аз мога.Омръзна ми покрай процедурите аз да си назначавам и следя нещата,моята отговорност си остасва,ама все пак това й е работата.
( имаше си работа де)ама егати и отмяната.
пак друго беше,иначе всяко движение и звук чувам.За днес ще си помисля,че поизместиха режима,ще ги изпусна май
голям рев падна. Сложихме веднага кулпач и като се прибрах дадох панадол. Много е неспокойна, едва я приспах и пак се върти и мрънка 
ама нали съм една бяла птица...другия път отивам със списъка с въпроси.
Да, знам че нищо не разбира, но ще му го опаковам и подаря и след години ще му го покажа на снимка

и все е болна и аз не давам. Та сега чакам да и минат и тези сополи и да видим ще сколасаме ли преди да си лепне нещо пак.
- благодаря 

! Пък аз си мислех, че съм готова за захранването с моите 2 лъжички, 5 купички и твърдото решение "Първо картоф, после морков, после тиква". Аз също ще се радвам, ако споделиш повечко инфо от твоите записки (ако имаш възможности желание, де
) Исках и друго да те попитам - по мои спомени твоя батко не е искал да стои в количката и се е дерял когато го сложиш в нея. Искам да попитам този период отмина ли или така и не пожела да стои в количка? Направо в чудо се виждам с Ивайло - излизаме, заспива като го бутам по най-разбития тротоар в квартала, спи между 20 и 40 мин и като се събуди и като отвори тази ти ми уста.....Надявах се да е период, ама тоз период е вече два месеца и ми омръзна все три пресечки около нас да си обикалям, че не ми се носи бебе на ръце и да бутам празна количка - предпочитам да се прибера.