Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 31 042
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Там някъде
Ние точно се прибрахме от разходка и на малкия му беше ок, даже поспа 1 час. Обличам го с боди с къс, ръка +боди с дълъг + терлички+елече и муш в  космонафта, който е шушляков. Слагам и трикотажна шапчица и завивам с пелена като заспи. Та при това обличане и му беше студен носа. Елфита, аз също така проверявах дали му е топло, ама забелязвам, че като станаха около 10 градуса температурите и носа му е студен, а според мен добре си е облечен. Като се събуди пипам и вратлето и телцето - ми топли са и направо съм в чуденка. Не искам да го претопля (че и аз имам сконност към навличане) и да се изпоти, че е по-лошо.
Да се похваля - вчера за първи път откакто се е родил Ивайло имах моито си 2 часа. Оставих го на татко му и излязох с приятелки - ми че то много хубаво било. Малкият плакал, но ММ се е оправил де - не ми е звънял по тревога. И си мисля аз - ще реве малкия я, аз като майка-квачка като за близо 5 месеца не съм го оставяла 1 час на някой да го гледа. И затова реших, че това трябва да се промени. Рази неделя съм решила да отида на фризьор   Mr. Green
Бебе2, аз мисля че това със спането е период. Малчо беше така няколко дни миналата седмица и щях да лудна. Иначе пък такива ръце съм направила с това носене  Blush

# 286
И ние днес излизахме, много ме е яд че в морската е едно мъгливо и трябваше да обикалям по разни улици и градинки. Нослето и ръчичките са ми показател колко му е топло само вкъщи, но навън вече винаги са студени, затова му пипам вратлето  Flutter Обличам му боди с дълъг ръкав и яке, което е с една пухена подплата и все си мисля, че много топли, чорапогащник и панталон и едни обувчици и едно одеало, но само върху крачетата. А и шапка. Но на нас често ни се случва да го вадя от количката, за да се укротяваме и затова винаги го имам в предвид при избора на дрехи  Naughty
Да ви ся оплача как подредих моя беб, за да си увелича кърмата попрекалих с овесените ядки и киселото мляко, естествено ефект никакъв, освен че малкия ака 1000 пъти днес  ooooh! Ама много съм зле значи  smile3537
И отново сме с нов номер тази седмица, преди се приспивахме на ръце, после с шапки, в кошари, а сега иска само гърда и съответно на всяко кърмене се отрязва и не се наяжда, дремне и после хайде пак яде..... ooooh! да минава бързо това, че е много зле, иначе пък веднага си заспива  Mr. Green
Ставам, че пак ака  Shocked

# 287
  • Пловдив
Елфита благодаря за съвета взех си 4-ка ще пробвам  Hug
Ние днес излязохме на разходка,намерихме си по-евтино АМ ,памперси,пюрета и други неща имаше в магазинчето много съм доволна Simple Smile

# 288
Пък ние с Моник@ бяхме в парка Heart Eyes  bouquet
Освен това се скарах с мъжо, ама не ми се влиза в подробности #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И да, bee_di, яко нагли са. И особено дебелокожи и безпардонни и безпомощни, и и и и и и ..... Rage Rage Rage Banghead

# 289
Искам естествена елха в саксия за Коледа ,откъде мога да си поръчам на добра цена ?

# 290
  • Пловдив
Искам естествена елха в саксия за Коледа ,откъде мога да си поръчам на добра цена ?

По цветарските магазини пускат такива елхички.Цените им бяха добри.50 лв ми се върти от миналата година

# 291
  • Пловдив
Аз тази година ще мина с изкуствена елха,за другата година вече ще е естествена Simple Smile

# 292
Мили мами и бебета от Пловдив, заповядайте на среща майна в паркчето зад МОЛ Пловдив в 12:30ч. в сряда За да обсъдим кой кога ака, яде, спи... Също така свекървите колко да еднакви и мъжете колко много дразнят     Mr. Green

# 293
  • Бургас
Добро утро   food010
Преди малко се хранихме и влязох да проверя как сте, че вчера бях по задачи и не остана време да надникна във форума  Laughing
Авенсис много актуални теми ще разнищвате  Mr. Green
бебе 2 хич не му се ядосвай на ТМ, аз моя едвам го търпя вече, ама ... както казва една приятелка " ...и друг да е, същата работа...все една майка ги е раждала..."Като ми писне от време на време и спирам да му говоря, че ще взема да изръся някоя простотия в яда си, за която после да съжалявам.
То пък сега да Ви завиди човек... кога пък остава време и за туй-онуй  Mr. Green Аз едва успявам да изтърпя до банята в 9 и съм като пребито куче. Лягам и умирам, а за креватни акробатики ....ехеее какви времена бяха  ooooh!
Когато излизаме навън не я навличам, че винаги е изпотена. Само завивам добре с пелената бейби порт.
Хайде хубав ден Ви пожелавам   bouquet, отивам да метна една закуска  newsm64

# 294
  • Варна
Както сме си говорили с приятелка, ако някой ден се оставим с мъжете, директно се насочваме към жените.  hahaha Ами така де - с нея с една приказка се разбираме, понякога дори и без думи, пък на мъж му обясняваш и пак не вдява. ОБАЧЕ на този етап оценявам моя, че далече по-зле има.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За разходките на този етап съм или с клинче, боди, блузка и палтенце с по-дебела пелена или клинче, боди, блузка и космонавт с тънка пелена. Все ми е била топличка и спокойна и затова приемам, че и е добре. Ама отнесох вече един скандал от една позната, че бебето ми било голо - визирам блузка, боди потник, клинче и палтенце със средно дебела пелена на 18-19 градуса. Нейното бе навлечено като за Сибир - боди, блузка, анорак, панталонче, космонавт и мега дебела пелена + покривало на количката...  Shocked И ми говори втрещена как аз нещо съм сбъркала...  hahaha
За другото намираме време май най-вече баткото като остане при баба си през уикенда. През седмицата с двамата по-трудно ни се получава, но при добро желание пак става.

# 295
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Беб спа цяла нощ и съм много радостна Simple Smile
И аз не го навличам много.Като е студено с боди с дълъг ръкав,ританки,чорапки и космонавта отгоре с едно по-дебело одеало.Ако е по-топло върху бодито и ританките слагам блузка и панталон с ватирано не дебело яке и шапка.Проверявам му ръцете и носа винаги са топли Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 08:56 от Иванела83

# 296
  • Варна
Добро утро!
Ние изгубихме апетит. От вчера драстично намали яденето.'Досега изпиваше 170-180 мл готово мляко, а сега между 70 и 120 мл макс. После почва да ръмжи и да се извива, но ако я видгна или оставя на леглото е спокойна. Обаче снощи такъв рев му дръпна. Много беше крива. Направо пищеше. Не знам дали са зъби или корем. За всеки случай я намазах с Бочко и ММ успя някак да я приспи. Венците й не ми изглеждат по-различно отпреди. Чудя се какъв по-сриозен гел да й взема за кризи, че усещам, че скоро ще има такива. Този Пансорал видях, че е бъкан с парабени и се отказах да го взимам. Някой може ли да препоръча нещо?

# 297
  • Пловдив
Това с тези венци много лошо.И аз купих едно на билкова основа,но май ще търся нещо друго.
Да попитам мамите които захраниха,вашите бебоци боляха ли ги коремчетата като им дадохте първата храна,моят мъник от няколко дни след като му дам моркова и започва да го боли корема.Дали да спра да му давам или ще мине?

# 298
  • Пловдив
Авенсис,страхотна покана за срещата утре си спретнала.Не знам как ще устоят  Grinning
Давам предложение да се добави в дневния ред и оплакване от родната майка.Всички ли сте доволни от тях.Само аз май не съм

моят мъник от няколко дни след като му дам моркова и започва да го боли корема.

На тази възраст е нормално храната да му предизвиква болки в коремчето.Особено ако е сок,това,което даваш.
Аз бих спряла и изчакала да узрее коремчето за храна

Масово се оплаквате от зъби,но според мен на повече им е рано.Плюнченето и лапането на ръцете е част от развитието за момента и не е в следствие на зъби.Кривотията и тя е нормална

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 10:48 от ♥Elfita♥

# 299
Да попитам мамите които захраниха,вашите бебоци боляха ли ги коремчетата като им дадохте първата храна,моят мъник от няколко дни след като му дам моркова и започва да го боли корема.Дали да спра да му давам или ще мине?
Май затова препоръчват захранване след 6-тия месец, защото храносмилателната им система не е узряла и казват, че коликите може да се върнат. И аз бих спряла за малко  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт