. Днес съм по-добре
, но си го изкарах цяла седмица..Който се сблъска с болно гърло: компрес от извара 

. Нито един от всичките бастуни не си вдигна гъза да хване вратата или от другите бастуни дето са на тротоара. Как да е. Отивам в парка, натъквам се на коледния пазар и понеже съм била на такива във Франция отивам с приповдигнато настроение. Всички продавачи си бяха завряли носовете в якетата, цъкащи по телефоните, имаше някаква яко погребална музика и така и отсъстващото ми коледно настроение тотално се изпари. ти се спираш на щанда, каката те гледа на революция
.
.
. Ми викам, знаете ли какво ще направим и ще е най-лесно за всички? аз ви давам кърпите и пастата и вие ми давате 10-те лева. И пристига т.нар управителка на магазина с дежурното "какъв е проблема" Викам и, няма проблем, вашата служителка не може да ми върне, аз и върнах стоката отивам да си закупя същата от съседния ви ДМ. И излязох триумфално ( не много триумфално де, защото бутнах 2-3 кашона с количката) без да ги удостоя с търпение и да получа отговор.
Наистина живеем сред ненормални дебили, чак в някои моменти си викам: бе, да не би аз да съм сбъркана
Не искам да ми е все едно и да подминавам ей така, но май се налага да се научим и ние на дебилство, иначе ще ни се стъжнява животеца ежедневно.
Аз лично пиша все набързо и много забравям кой е питал и на кого отговарям, затова много рядко цитирам имена, когато давам съвети из форума
Вчера му беше и втория прием на Ротарикс, аз съм споделяла, че решихме да му я дадем, защото много изпатихме с кака му навремето. Рекламата по телевизията все едно е по нашия случай правена. В тази връзка, отговарям на MamaMishka, май беше питала, пентаксим няма, не се знае до кога, а щом сте почнали с тетраксим, с него си продължавате. Мен тук ме светнаха момичетата по този въпрос. Да ви кажа, нашата педиатърка с половин уста каза, колкото по-малко "валентни", по-добре. Иначе беб е пораснал и се успокоих, защото предния път не беше наддал добре и аз изпаднах в паника. Кой беше казал за "Ужасни болести.com". За психиатър съм. Юначето ми вече е 7 кила, 64.5 см. и съм доволна. Има нужда от нов гардероб.
Прочетох преживяването на бебе2, съжалявам за перипетиите ти! Викаш, баровеца с крокодилските обувки, муа в тропса, а. Ганю като смени навущата, пак си е Ганю. Не са всичките ни сънародници такива, има и нормални хора
Хм, за продавачките в Лили, аз рядко пазарувам оттам, не ме кефи, ДМ са много по-любезни и имат повече артикули, така че пеелят по точки пред Лили. Пък нека нямат реклама. 

Мен съседите редовно ме подминават, не им ща помощта по стълбите ама задръж вратата поне веднъж, че нашата е една тежка и то все мъже.....възпитание 0 

Исках да ви почерпя с торта, ама като така и не се научих да качвам снимки....оставам само с тази
. Ние си имаме традиция още от първия месец - на всяка месечинка вземаме по една малка тортичка (после се чудя защо не ми се смаляват задните части
) и си палим свещички и правим снимки на малчо
Сега чакам с нетърпение довечера ММ да се прибере от работа и да започваме фотосесията 

Определено е второто!
А аз се възмущавах когато ида на консултация, че няма кой да ми държи вратата на асансьора, за да вляза с количката.
И обикновено гърбът на намъкналия се наглец опира във вратата и съответно целият излиза омизерен едно хубаво, ама така им се пада!
А съм ви казвала, че изпитвам смъртен страх от асансьори. Е, в тази ситуация винаги съм се чудила кое е по-гадно - да се кача сама и да треперя от страх 15-20 секунди (става дума за един етаж) или някой наглец да се е намъкнал с мене и да е едва ли не върху количката и Елица.
И честно казано, в случаите когато съм се возила сама, в момента, в който се измъкна от асансьора забравям за цялата случка, а като ми се случи така да се намъкне някой (което се случва в 90% от случаите), цял ден си спомням и ме хваща бяс.

Бях със средно големи гърди (но с почти непрекъснати мечти да ги увелича някой ден
То не бяха болки през бременността, после буците, като се препълниха с кърма, а сега като ги гледам в каква форма са, направо си представям как ще си висят след време.
Те хората правилно са казали "внимавай какво си пожелаваш".
Веднъж на съседа приятел някакъв ми помогна да влезна в асансьора и после търча по стълбите да ме чака и да ми помогне да излезна. Е тва е! Всички да са така.
давах първо 2 лъжички после 4 днес ще дам 6 и така около седмица и почвам следващото. Още не съм наясно как ще се случват нещата но в процеса ще се изясни надявам се. Някой ще даде ли рецепта за картофено пюре?
. Ако някога ме хванете в излияние за трето, някой да ми каже : не, не искаш, наистина"