Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 932
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Брей! Много "тихо" тук тази сутрин! Аз ще пиша по-късно, че отивам да се приготвям за срещата на Народния. Надявам се да не си кукам сама, като алкохоличка  Rolling Eyes

13ч. на базара

# 601
  • София
бебе2, имах намерение, но г-н Врескало друга я намислил. Цяла сутрин се дра, понеже вчера го похвалих тука колко е добър и самозаспиващ. Е сега заспа в кошарата, докато я люлеех. Кога да се оправям и да идвам, докато стигна вие ще сте си тръгнали. Язък.

Zaimova, много ли вали? Ти къде си?

# 602
Брей! Много "тихо" тук тази сутрин! Аз ще пиша по-късно, че отивам да се приготвям за срещата на Народния. Надявам се да не си кукам сама, като алкохоличка  Rolling Eyes

13ч. на базара
Ехх...късметлийки...За мен центъра е все още мираж. Мечта ми е да идем с бебока до там. Mr. Green Че с това кърмене и моята не-мобилност съм си вързана, от месеци не съм напускала пределите на Младост. Crossing Arms Crossing Arms

# 603
  • Русе
Любито, я се стегни и изведи чавето, не сме в Сибир я Peace

ВЕрно не е Сибир, ама в РусИтУ в момента е -1, а действителното усещане е -4. Това казва Синоптик.бг. Проблемът е, че последно я извеждах на +15. Ако беше постепенно да стане примерно +10, +8, +6 и т.н. нямаше да спирам. А то като бяха такива градусите бяхме или с мъгла, или дъжд.
Все пак реших сега като стане от сън да я изведа поне за 20-30 минути в квартала. ММ ще ме убие. Той е твърдо против. Даже сега като се чухме ми вика: "Да не я разболееш". А каката я извеждах всеки ден, даже я има снимана в снега, но тя беше зимно бебе. И не боледуваше до 1г и 8м, когато тръгна на ясла и беше неизбежно вече. Гери май я поизнежих. 
Онзи ден си купих щампоан Приорин против косопад. Търсих на Себа мед, но нямаха. Дано да има ефект. Днес ще направя сефтето.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 12:13 от lubito

# 604
ВЕрно не е Сибир, ама в РусИтУ в момента е -1, а действителното усещане е -4. Това казва Синоптик.бг. Проблемът е, че последно я извеждах на +15. Ако беше постепенно да стане примерно +10, +8, +6 и т.н. нямаше да спирам. А то като бяха такива градусите бяхме или с мъгла, или дъжд.
Все пак реших сега като стане от сън да я изведа поне за 20-30 минути в квартала. ММ ще ме убие. Той е твърдо против. Даже сега като се чухме ми вика: "Да не я разболееш". А каката я извеждах всеки ден, даже я има снимана в снега, но тя беше зимно бебе. И не боледуваше до 1г и 8м, когато тръгна на ясла и беше неизбежно вече. Гери май я поизнежих. 
Онзи ден си купих щампоан Приорин против косопад. Търсих на Себа мед, но нямаха. Дано да има ефект. Днес ще направя сефтето.

Само да ви кажа, днес питах педиатърката до колко градуса мога да я извеждам, а тя ми вика, че не сме на полярния полюс все пак, да си я извеждам, поне два часа навън.Тепърва идва зима и температурите едва ли ще са по вкуса ми  Naughty. Е, аз едва ли ще издържа два часа, но поне половин бих могла. Все пак и аз лекувам туй-онуй сополи, кашличка ....
Дали от ваксината и днес бебка си поспа два пъти, аз успях и до една банка да отида, та и до аптека докато я пазеше каката. Поразчистих това-онова вкъщи, а вчера докато благосклонно спеше в коридора от студения тур в парка (позамръзнах си, ей), направих гювечета, рязах, рязах и накрая във фурната, та има манджа и за днес   chef.
Мераклийките за греяно вино, много далеч тоз център, аз и преди да родя не съм шляпала много по жълтите павета, но сега мисията е невъзможна. Колата, седалката, бебето, количката .... много екшън ми се събира на това студено време.

# 605
Lubito и аз съм от Русе, като сш идваме с малкия натам може да се запознаем и на живо  Wink Аз малчо го разкарвах в Русе в мъглата в началото на месеца и моят мъж ако разбере ще ме линчува  #Cussing out

# 606
Zaimova, много ли вали? Ти къде си?

smile3515 Натрупа само по покривите . Колкото да неможем да излезем така застудя  #Cussing out.
От Пещера съм .

# 607
  • Русе
Lubito и аз съм от Русе, като сш идваме с малкия натам може да се запознаем и на живо  Wink Аз малчо го разкарвах в Русе в мъглата в началото на месеца и моят мъж ако разбере ще ме линчува  #Cussing out

Ее, супер! Много ще се радвам!
Успяхме да излезем, както бях намислила. Обличането беше цяло приключение.  Crazy

# 608

13ч. на базара
Ехх...късметлийки...За мен центъра е все още мираж. Мечта ми е да идем с бебока до там. Mr. Green Че с това кърмене и моята не-мобилност съм си вързана, от месеци не съм напускала пределите на Младост. Crossing Arms Crossing Arms
бяхме 4 и четирите сме кърмачки, само извинения, ей Naughty
Тони, ей до сега бяхме навън, трябваше да дойдеш, другия път, задълже Hug
Та, така, виното хубаво, компанията още повече, та студа не го и усетихме
Чакаме попълнения, има вино до 23.12 Embarassed

# 609
  • Варна
И във Варна най-после спря гадния вятър, та и ние излязохме днес. Въпреки че беше -1°, беше много приятно.
От Хиполенд ми се обадиха да потвърдят, че изпращат поръчката, с изключение на една играчка, така че утне най-вероятно ще си имаме столче за хранене и то на супер цена.

# 610
Само влизам да се разпиша и да кажа колко съм щастлива от следобеда ни навън. Беше ми много приятно и студът изобщо не ми попречи.  Скоро пак греяно вино и разходки да си направим,ей! Леле а сега, само ако можех да дремна малко на топличко, ама синчецът не е на моето мнение  Crazy

# 611

13ч. на базара
бяхме 4 и четирите сме кърмачки, само извинения, ей Naughty
Тони, ей до сега бяхме навън, трябваше да дойдеш, другия път, задълже Hug
Та, така, виното хубаво, компанията още повече, та студа не го и усетихме
Чакаме попълнения, има вино до 23.12 Embarassed
А вие къде се кърмихте? Аз вече се навличам с катове дрехи и ми е трудно да си представя, че трябва да извадя от там гърда, за да се нахраним. А за да стигна до центъра имам само 50мин пеша до метрото. Не съм се качвала на автобуси, а и не искам, пък и в това грипно време мисля, че е по-добре да ограничавам контакта с хора в градския. Та затова... Rolling Eyes

# 612
Аз чак сега се добрах до компютър. Сууупер разходка днес, а греяното винце ми се услади и ще питам за още. Значи при първа възможност ще повторим и дано и слънце улучим.
Мами пазете се, сега чета във фб има бебче с коклюш. Дано се оправи душичката. Пускам и тук линк с ефективно лекарство с/у коклюша http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%934259579/% … D1%8F%D0%BA%D0%BE
Стойте далеч от градски транспорт и затворени помещения с много хора.  Peace
Бебе2 чакам снимки на Лили и Амели.

# 613
  • София
Брей, тук веят пустинни ветрове  Laughing. Къде сте всички? Вчера разходката беше супер и не знам има ли връзка, но моята хубавица спа много спокойно тази нощ пу-пу. Чудя се сега днес накъде да се отправяме  newsm78.

# 614
Ели това е от греяното вино!  Joy

*ще дописвам после,че малкият калпазан крещи !

Такааа дописвам Simple Smile

Добро утро на всички!

Моят дивак пак яде цяла нощ. От утре захранвам! Не удържах до 6  пълни месеца, но пък ще е на почти 5,5. Хич не ми се занимава със захранване(струва ми се сложно), но усещам, че му е дошло времето.

Хубав ден на всички. В София времето е чудесно, възползвайте се! Дано и  в другите градове е толкова хубаво.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 11:45 от Monik@

Общи условия

Активация на акаунт