Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 976
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета,дайте идея за подарък за приятелка?Мисля,мисля и нищо свястно не измислям

# 586
  • Бургас
Момичета,дайте идея за подарък за приятелка?Мисля,мисля и нищо свястно не измислям
Ваучер за маникюр, фризьор - моите приятелки ги използват с удоволствие.
Пу,пу засега лесно заспива. Храня, мятам в кошарата, галя главичката, мънкам нещо тихичко, и тя сама започва да си ъъъънка и заспива  Mr. Green
Брех едва я удържам през деня в шезлонга, то се пъчи , мрънка  ooooh!

# 587
  • София

Или пък ваучер от книжарница, или направо книга, ако и знаеш вкусовете  Simple Smile.

# 588
Аууу направо ми измръзнаха ръцете, уж бях с маншона/ръкавицата за количка и пак едвам успях да си отключа  #Crazy Аз ще продължавам да изкарвам малката до -5 градуса, не ми се мисли какво ще правя цяла зима вкъщи. Още щом излезнем и моментално заспива, обожава да спи на студено.
бебе2 добра логика, мисля, че и аз мога да приложа новия режим, бях споменавала, че тя вече мрънка само, когато й се спи., така, че може и да стане работата.
Mrs Raven благодаря за комплимента  Wink За приспиването съм казвала май доста пъти, че музикалната въртележка ни е спасението, кърмя, оригвам и слагам Деа в кошарата, включвам въртележката и излизам от стаята в резултат на което е заспала най много до 15-20 мин.
Иначе и аз се изявявам като певица, понякога направо оставам без глас, но има ефект  Peace пея на Деа още от новородена и сега като се размрънка и като почна да й пея и се усмихва и успокоява. Утре ще отскоча до Лидъл да й купя и няколко детски книжки от благотворителната кампания  Wink
Zaimova и аз иска едно две парчета  Grinning
1905vv леле много неприятна случка  Sad
♥Elfita♥ сещам се само за ваучер за козметика  newsm78 ако не ти е много близка де

# 589
Elika,  аз съм "за". Аз съм със сиво-зелена количка "Jane".

Между другото днес минах да надникна въпросния коледен базар и бебе2 е изпуснала нещо мноооооого важно да спомене. Разнася се удивителна миризма на наденички и картофки  Mr. Green Laughing Не знам как не се спрях да си взема хихих.

Елфита: Бижу(аз много обичам разни ръчно правено, но не знам какво харесва твоята приятелка), хубава книга, шал, ръкавици, настролна игра (тип скрабъл, ромикуб и т.н.), козметика...идеи доста за момиче, но наистина зависи какво харесва. Аз обикновено обичам да разглеждам арт галерийки с ръчно правени неща и обикновено там намирам каквото ми трябва.

Елика: И аз не обичам фитнес, ама хич. Скучно и отегчително ми е.  Предпочитам спортът за мен да е игра, да има нещо интересно за правене, а не само да блъскам.

Ние бяхме до Борисовата днес. Беше много приятно. Не се плашете от температурите, бебетата трябва да ги извеждаме на чист въздух(освен в мъгла). А като са вкъщи често проветряване.

Аз си купих нагревател за шишенца и бурканчета БЕЗ ТОК. Много съм доволна!!! Навън постоянно им изстива водата, въпрек термобокса и се ядосах и си взехме нагревател.

Заимова, дай насам още едно парче Mr. Green

пчеличке: Моя док каза , че до -10 градуса няма проблем да сме навън  Mr. Green

# 590
  • Пловдив
Да се похваля.Бяхме на ортопед и всичко му е наред на моя мъник Simple Smile
Докато стояхме пред кабинета душата ми се сви щях да се разплача.Аз нали имам проблем с крака и цял живот по болници,операции,такива неща ми минаха през главата,откачих.Като влязохме в кабинета цялата треперех и само питах:Наред ли е всичко.Чак като доктора ми каза,че всичко е наред и не вярвах.Не ме е страх от болници,но като става въпрос за ортопеди и умирам от страх.
Важното е че мина и всичко е ОК.

# 591
 Hug браво!
При кой ходихте

# 592
Утре и ние с бебе2 ще цъфнем в 13h на базара  Wink  Аз съм с дънкова Сола, бяло яке и шапка.

# 593
  • Пловдив
Hug браво!
При кой ходихте

д-р Иво Чолаков.Мога да ти дам адрес и телефон ако се интересуваш.

# 594
Утре и ние с бебе2 ще цъфнем в 13h на базара  Wink  Аз съм с дънкова Сола, бяло яке и шапка.
Мен пък ме знаете Mr. Green
Моник@, не че няма да се чуем, ама ето, организацията е утре в 13. Пред базара или пред народния? А за надениците, ей, казах, как ще ги подмина... Те целия център умирисват. И едни германци благо благо ги хапват. Има и сладичко. А, и малиново вино... абе все неща дето нас чакат.Тони, нема специална покана да ти правим. Идвай Party. А и който иска

# 595
Ето какво забравих да благодаря на Лаленцето за инфото   bouquet
Моника  Peace
Иванела83 браво за хубавите новини.
 И аз ще посетя нашия базар да му ударя една чашка греяно вино  Mr. Green

# 596
Elika,  аз съм "за". Аз съм със сиво-зелена количка "Jane".

Между другото днес минах да надникна въпросния коледен базар и бебе2 е изпуснала нещо мноооооого важно да спомене. Разнася се удивителна миризма на наденички и картофки  Mr. Green Laughing Не знам как не се спрях да си взема хихих.

Елфита: Бижу(аз много обичам разни ръчно правено, но не знам какво харесва твоята приятелка), хубава книга, шал, ръкавици, настролна игра (тип скрабъл, ромикуб и т.н.), козметика...идеи доста за момиче, но наистина зависи какво харесва. Аз обикновено обичам да разглеждам арт галерийки с ръчно правени неща и обикновено там намирам каквото ми трябва.

Елика: И аз не обичам фитнес, ама хич. Скучно и отегчително ми е.  Предпочитам спортът за мен да е игра, да има нещо интересно за правене, а не само да блъскам.

Ние бяхме до Борисовата днес. Беше много приятно. Не се плашете от температурите, бебетата трябва да ги извеждаме на чист въздух(освен в мъгла). А като са вкъщи често проветряване.

Аз си купих нагревател за шишенца и бурканчета БЕЗ ТОК. Много съм доволна!!! Навън постоянно им изстива водата, въпрек термобокса и се ядосах и си взехме нагревател.

Заимова, дай насам още едно парче Mr. Green

пчеличке: Моя док каза , че до -10 градуса няма проблем да сме навън  Mr. Green

Каква марка и модел  Hug  и аз имам нужда от такова чудо

# 597
Лелееее вижте на какво попаднах
www.bebemarket.bg/bg/item/Ел.уреди-за-бебето/Анализатор-на-бебеш … hy-Cry-15460.html
 Ох ако деиства това  две бих си купила   smile3503

# 598
  • Велинград
Zaimova тортата или я прибирай или няма да я видиш!!! Хихийи гладни жени бол. За анлизатора...малееее, ние сме горе долу анализаторки на бебешки плач хихихи.
Мойта бебка я повивам два дни и спи. Снощо заспа към 23 и се събуди в 6:40 за ам ам. На разходка е всеки ден поне по 3 часа. А ако стане мн студено ще я изкарвам само на терасата Simple Smile ама под мм студено говорим за -5-6-7-8 градуса. Вкъщи се изнервя ядосва се, мрънка, спи по 20-30 мин буди се и пак реве, а наеън спи по 3-4 часа стига да се движи количката. Даже като излизам минавам по една павирана улица и след 5 до 7 мин съм я зашеметила и спи 1 -1,5 часа, докато пия едно кафе дет се вика. А след това става моментално проблем на баба си която само и дай да се вее по улиците с количка и да клюкари хихихи

# 599
 newsm44   ураааааа  сняг заваляяяя  може вече да ми подпечатат картона за лудницата. Два дена тук при нас е минусово и не сме излизали и вече съм "лоу батери"  hahaha 

Общи условия

Активация на акаунт