Усмивка, беззъба, голяма, радва най-много ЮЛСКАТА мама! - Тема 3

• 30 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Ще пробвам, тенкс Heart Eyes

# 571
Добро утро и от мен !

Гоялмо писане, голямо чудо  Peace Моят мъник тази нощ пак става през час, през два.  Половината пъти нещо го болеше(не знам какво?!!!!!?), другото си беше от глад. Забелязвам, че предимног ми дъвче зърното, обаче. Явно търси успокоение..уффф ужас.

Бебе2 завиждам ви на режима. И аз не мога да го вкарам в режим. Максимум 3 часа и е гладен. Каквото и да опитам. Освен това вчера си направих експеримент през деня и го премерих преди и след хранене и кантарът ми пказа 40мл!!!!! Знам, че всеки път яде различно и знам, че имам кърма, но проблемът е , че явно яде малко през деня и си наваксва през нощта  #Cussing out

b]Elika[/b], може едни килограми да гоним, но аз имам и една планина целулит в повече Confused Sick
И аз ако си снимам предницата, всички ще кажат, ми кво екстра за 4 месеца след раждане, но АКО си снимам задницата, може и изпопридали да има hahaha. То не са бричове, не са целулити....за целио китайски народ има

Да беее! Глупости! Чудесна си си !  Crossing Arms

1905vv : Ужас, изтръпнах!!Не ми се и мисли, макар че моят син вече е само с колани.

Като ви чета как спортувате ми идва да ви питам: Бе, хора, не ви ли мързи? Как имате желание, пък и сили , да се морите и потите?  :35:quote]

Еххх, аз пък не мога без спорт( и танци). Това е моят живот и без спорт не съм на себе си. Мога само това да правя по цял ден  Blush И то не само заради фигурата, ами ме зарежда, имам повече тонус, чувствам се по-здрава и щастлива.

Утре за колко е срещата на греяно винце? Нямам търпение, искам да разпусна!

# 572
Бебе2, а за какво е това чудо?

Mar_bella, благодаря за съвета! Ще взема да пробвам така, ама няма ли да му натоваря коремчето много с АМ+кърма? Ще го помисля малко, но след Нова година съм решила иска не иска да почва АМ, щото вече сили нямам, нито пък желание. Ай стига вече саможертва...
http://apteka.framar.bg/30010138/%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8% … 0%D0%B1%D0%BB-150
Моник@, зъбчето ще да е, аз давам и арника и беладлона (обезболяващи билки) преди лягане. Кога стане, кога не...
А за прелестите ми, мерси за позитивния коментар, ама досега все с дрехи сме се гледали hahaha hahaha

# 573
  • Русе
Привет!
Моята маймунка и тя взе да прави номера. Както си ядеше долу-горе на 3 часа по 180мл като пич, сега изяжда по 100-120мл. През нощта понеже поспива по 4-5 часа си изпива цялата доза. През деня обаче, спи по час максимум и то след половинчасово приспиване. Постоянно прибирам АМ в хладилника и после изхвърлям и правя прясна доза.
И аз да се оплача за килограмите - в момента чупя всякакви рекорди. Мързи ме да правя упражнения у нас, за фитнес е студено, а и няма на кого да оставям бебето всеки ден. Да ходя само през уикенда не става, за да има ефект трябва да е почти всеки ден. Диети не ми се правят посред зима. Абе, оправдания.  Mr. Green Стрии нямам много, освен малко по бедрата, ама целулит бол. Чак по ръцете ми се появи.  Shocked Гърдите се поддадоха на гравитацията. Не съм на 20 все пак, а и претърпяха две бременности.
Съседите винаги ми помагат за количката. Тази ми е лека и се справям и сама, но с каката имах 16 килограмов танк и смъкването надолу по стълбите беше непосилна задача. Не мога да се оплача от лошо отношение. Е, има и изключения.
Много се дразня на лошото време. Не съм извеждала бебка вече 2 седмици. Като беше меко времето имаше или мъгла, или дъжд, а сега си е студено и има един гаден вятър. Решила съм, обаче, да накарам ММ в събота и неделя да излезем до някъде с колата и там да разпънем количката. Не ми се иска да я изнежвам и от сега да спираме разходките.

# 574
Привет,майчета.Докато някой се оплакват,че бебчовци не спят,Владислав снощи яде в 02.00 и като заспа тази сутрин се събуди в 10 часа  Confused и сега пак хапна и заспа  Rolling Eyes
 Днес е адски студено и няма да излизаме,искам не искам го поизнежих,но все се шашкам с сополче или закашляне,ако нямаше вятър щях да го екипирам

# 575
Здравейте мамчета  Heart Eyes. Аз да си кажа за килограмите срам несрам имам около 20 излишни вече  #Cussing out. Ама много съм несериозна  #2gunfire иначе имам си у нас кросренажор . ама все ме ловят ето тия диети и не устисквам  hahaha

ЗА ВСИЧКИ НА МОЙТА ДИЕТА ЧЕРПЯ  newsm68

# 576
  • Там някъде
Така като ги гледам тез 3,3 градуса на метеостанцията май, май днес ще я скипнем разходката. Следобяд имаме излизане (с колата), че сме на консултация да се теглим и мерим и един дългичък писък с въпроси съм приготвила за педи, че нали ни предстои захранване  Mr. Green
Ивайло през деня ми яде на 2-2,30-макс 3 часа, вечер обаче си спи. Аз пак да си попитам - абе как ги приспивате бебоците. Моето чудо заспива само сучейки - пробвах шумове -ццц, кърпа/пелена на очичките - изпада в истерия.... приемам съвети всякакви и нови маймунджълъци за приспиване. Юлианка, страхотен режим на спане имате  Peace
За килограмите - направо не ми се говори... Свалих 12 с раждането и от тогава не съм мръднала, а имам още дооооста да свалям  Tired Сега с кърменето диета не мога да започна, че веднага ми намаля кърмата, за спорт все не мога да се организирам вкъщи, че за фитнес или водна аеробика пък бебо няма кой да го гледа... Абе ще се отслабне, не е мисията невъзможна, но си трябва време. Определено обаче е супер депресиращо като няма какво да облечеш и си ходиш само с едни и същи дрехи, че нищо друго не ти става. Желание да пазарувам също ми липсва  Tired
Bee_Dee, изглеждаш изключително добре, благородно завиждам  Party

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 13:50 от Mrs Raven

# 577
Любито, я се стегни и изведи чавето, не сме в Сибир я Peace
Заимова, я ми отрежи едно тлъстичко парче, само ми повтарят да съм яла (май отслабнах повече).
Mr  Равен, приспиваме се само навън, на гърда (когато е време за ядене) или на шезлонга. Днес рева близо половин час, дереше се от инат и заспа докато я кърмех. С пелената не става номера. Вечер и на ръце не става  #Crazy.

# 578
  • София
MrsRaven, защо не опиташ след като го накърмиш и видиш, че му се спи, да го сложиш в креватчето му. Дай му биба (ако смуче), завий го хубаво, може да му пуснеш песничка, или някаква мелодия, да му дадеш нещо да държи( мека играчка, кърпичка, крайчето на одеалцето), да го галиш главиката и веждичките, абе да те усеща, че си до него. Може пък и да заспи. Най-вероятно няма да стане от първия път де, но може да пробваш. Все пак си е до дете, моята голямата само на гърда заспиваше, пък Боби, да не му е уроки, може и в креватчето да заспи, ако е нахранен и спокоен. Сега спи, но смятам да го напъхам в космонавта и да излезем, че след малко ще се смръзне съвсем навън.

# 579
Заимова, колко, казваш, е голяма тази прекрасна торта?  smile3508 ммммм....

# 580
Мис Равен, вие май също живеехте на песни Mr. Green. Тъй като при нас почти нищо не дава дълготраен ефект, пробвах да и пея преди лягане. Пея и галя по челцето, ама една и съща песен, като дойде време за спане. Понякога действа, друг път не, но в повечето случаи дава резултат, но както беше казал някой половин час приспиване и половин час сън след това. Иначе до скоро и ние само на гърда, докато онзи ден не пусна гърдата и взе да плаче. Докато се усетя какво става, а то аз съм спряла да пея. Като запях и заспа Mr. Green. Май окончателно ще си увредя музикалния слух на детето с моето грачене.
Ох, Заимова, ще ме караш торта да правя. То тези дни не бяха палачинки, пайове, пържени филийки. Ще метна аз и една торта. Твоята изглежда чудесно.
1905vv, от твоята история изтръпнах.
Оставям ви, че малката търси внимание и ме призовава

# 581
  • Там някъде
Тони, проблема е, че той докато суче заспива  Tired Многооо рядко да се наяде, да ме погледа умно и пак да засуче колкото да заспи. Веднъж пробвах да го преместя и да пусна песнички - ми не заспа, само се изнерви супер много, но си правя, че от първия път няма да стане - пак ще се пробвам  Peace
Тара, ние сме тез с вечния мюзикъл  Mr. Green Не съм се пробвала да пея докато заспи, но и това ще го пробвам  Hug
Заимова  newsm10

# 582
 Mr. Green Влизам аз вчера в Билла да напазарувам че щерката поръча хапки и гледам блатовете и маскарпонето на промоция  Money. Е как да не взема ми кажете, че те все едно ми проговориха ЕЛА НИ КУПИ   hahaha.
1905w тортата Както казвам на ММ е едно идеално хапче за успокоение след толкова безсъние и циркаджийски номера денонщно  smile3532 .
За прането да кажа пера с Персил сензитив , и с Тео прах  с бочко ама този най ми допада.
За храненето  smile3511 ами продължава диването на 3 часа да си плюска и само 1 хранене пропуска в 12 вечерта.
Как заспиваме - почне ли да мрънка и го усещам  слагам го на една възглавница силиконова легнал на една стрна с бибата галя го по главичката и го тупам по дупето леко Ш Ш Ш  и заспива за 2-3 мин. И в леглото сам си заспива ама това само вечер. Но честно да ви  кажа ако не муца бибата трудно заспива.

# 583
Здравейте, ние сме на разходка, доста е хладно, но по-скопо на мен,бебо си спи сладко,сладко в количката. Според мен не трябва да спираме с разходките,че цяла зима какво ще правим. Но това е мое мнение де, всеки сам си преценява. Аз не излизам само когато вали или имй мъгла и ако нещо е болен. Но четох,че дори и тогава е хубаво да се правят кратки разходки на въздух, убиват се всякакви бактерии. Grinning То в този студ аз ще замръзна, а какво остава за тях  Joy Joy
 За приспиването аз имам няколко ночина - в леглото го люлеи и пускам приспивни песни или аз пея; също слагам и в количката и из коридора напред-назад. Ако е много зле положението люшкам и на ръце, но гледам да не прекалявам. Иначе и моят човек не е любител на дневния сън. Само когато сме навън.  Simple Smile

# 584
  • София
И аз като Моника, не мога без спорт  Simple Smile. Трудно е само началото ако съм излязла от форма, както е сега. После, като вляза в ритъм ми става като наркотик и се чувствам зле ако пропускам. Виж обаче, упражнения вкъщи не мога да правя, та и затова ми тежи толкова, че не мога да ходя на зала. Фитнесът също го недолюбвам  Naughty.

Ще взема и аз да се взема в ръце и да и създам строен режим. Теорията на бебе2 ми се струва съвсем логична и ще я пробвам при Катето. Струва ми се, че тя е склонна към приучаване на режим, за разлика от кака си, която сучеше по всяко време и в един момент срасна с гърдите ми Simple Smile. И тя все на гърда заспиваше, така че Мрс Равен, не мога да ти помогна със съвет за отучване. Знам само, че при отбиването става по-сложно, защото бебето като е свикнало само на гърда да заспива, не може да осъзнае че му се спи и се изнервя. Сега Катето я приспивам според зависи - ако и хвана момента, заспива в кошарата с бибка, също и вечер с пижамата сякаш си знае и бързо отнася. Най-трудно ми е следобед-вечер, когато все е една мрънклива, та тогава или на гърда и с носене я приспивам.

Предлагам утре към 13ч на Коледния базар? Какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт