Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 452
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
  • Абсурдистан
Аз да помоля ако някой забележи star wars lego millenium falcon намален моля да ми каже. Може и на лични. Подарък за мъжа ми е. Ще си уредя спокойстви поне няколко дни.

сега е 120 Е, от  пролетта го дебна не е слизъл кой знае колко надолу, в крайна сметка го взехме....

О, аз забравих за немския. Все в английския го търся.

# 106
  • Варна
Някой има ли проблем с плащанията през почивните дни? Не успяват да си блокират сумите за няколко поръчки - в СМС-а, който получавам ми изписва, че транзакцията е неразрешена. Rolling Eyes Това ми е картата, с която от години плащам в Амазон и не съм имала никакви проблеми досега.

# 107
  • София
 chockolina Преди малко пуснах една поръчка от амазон, без проблем. Ползвах карта на Уникредит Булбанк. Предполагам, че проблема е в твоята карта/банка. Можеш да звъннеш по телефона в банката за справка.

# 108
  • Варна
Да, утре ще звъня. Много странно. Rolling Eyes

# 109
  • Пловдив
Някой има ли проблем с плащанията през почивните дни? Не успяват да си блокират сумите за няколко поръчки - в СМС-а, който получавам ми изписва, че транзакцията е неразрешена. Rolling Eyes Това ми е картата, с която от години плащам в Амазон и не съм имала никакви проблеми досега.
Не мисля, че проблемът е в твоята карта. Моите поръчки от вчера също не са с блокирани пари. Наличността по сметката ми е по-малка от стойността на поръчките ми, а и на двете статуса е в зелено. Нямам онова червеното съобщение, че имат проблем с плащането, а би трябвало. В петък плащах със същата карта и всичко беше ОК.

# 110
  • Sofia
Снощи поръчах Лего от английския амазон, чак днес следобед получих смс за блокирани пари.

# 111
  • Варна
Аз имам СМС-и, също и достатъчно пари по картата, но не успяват да си блокират сумите заради "неразрешена транзакция". Съответно имам е-мейли и червени надписи за проблем с плащането. Rolling Eyes

# 112
При мен се случи така на скоро,като са ми блокирали служебно картата,заради опити за теглене на суми.(Става въпрос за поръчка на празна карта) Уж не могли да се свържат с мен,както обикновено правят и ми блокирали картата по усмотрение. - За ДСК става въпрос.Може да е такъв случая..

# 113
  • Sofia
Моите карти са на ПИБ, плащам без проблем.

# 114
  • София
От доста време гледам парочистачките "Steam Mop". Преди година много от вас си накупихте едни
Morphy Richards. Бихте ли споделили използвате ли ги, доволни ли сте...или често за по-бързо хващате обикновенната подочистачка?  newsm78
Загледала съм тази, в момента на добра цена - £39.99 Сърбят ме ръцете да я паръчам, но според ММ е още едно нещо, което ще се подмята.
Имам я от пролетта и я ползвам редовно.Взех я на 59п. Аз съм от доволните и в момента си заслужава цената. От време на време, обаче мия и с обикновен моп и препарат. Не може да минеш с парачистачката в  по-тесните места и някои по-упорити петна не се махат с нея. Най-доволна съм, че си мия фурната с нея без търкане и препарати и става като нова. Peace

# 115
  • Бургас
Благодаря за темата!
В очакване на черния петък! Hug

# 116
  • София
Мариана, ти и мен замисли... след като успява да почисти фурната без препарат, само заради това си струва.
ПС. От колко време я ползваш? Директно до Бг ли поръча, 18 п ми даде доставка до тук, маалко множко ми идва.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 09:38 от Casyopea B

# 117
  • София
Чипоноска  - аз и в двата дебна, понеже беше ясно, че това ще е за РД подаръка на дребното...е не падна тази цена и това е.

# 118
  • Sofia
Най-доволна съм, че си мия фурната с нея без търкане и препарати и става като нова. Peace

Може ли да споделиш как точно миеш фурната, че и аз имам парочистачка?

# 119
  • ВАРНА
Най-доволна съм, че си мия фурната с нея без търкане и препарати и става като нова. Peace

Може ли да споделиш как точно миеш фурната, че и аз имам парочистачка?

И мен ме интересува,не е много по темата,но моля пиши тук,предполагам доста дами ще се заинтригуват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт