Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 490
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, не е много по темата но да питам. Помня, че на миналия черен петък много от вас си купиха slow cooker. Да питам ползвате ли го, доволни ли сте? Ако можете да ме насочите към тема, в която да прочета повече ще съм задължена. Търся подаръци за свекърите и за моите родители за наближаващите празници и се сетих за това.

# 121
Момичета, не е много по темата но да питам. Помня, че на миналия черен петък много от вас си купиха slow cooker. Да питам ползвате ли го, доволни ли сте? Ако можете да ме насочите към тема, в която да прочета повече ще съм задължена. Търся подаръци за свекърите и за моите родители за наближаващите празници и се сетих за това.

Моя си го ползвам много вече година и половина,на сестра ми и на приятелки също взех от Амазон,всички са много доволни Simple Smile
Ето тук можеш да прочетеш съвети и рецепти:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.0;topicrefid=19

# 122
  • София
Най-доволна съм, че си мия фурната с нея без търкане и препарати и става като нова. Peace

Може ли да споделиш как точно миеш фурната, че и аз имам парочистачка?

И мен ме интересува,не е много по темата,но моля пиши тук,предполагам доста дами ще се заинтригуват  Mr. Green

Този модел се разглабя и има различни приставки. Както Стийм мопа, който рекламираха по телевизията, не може да не сте го гледали. Има една телена четчица, която се слага, натискаш копчето на парата и потъркваш с четчицата. Потеклата чернилка само се избърсва с кърпа.
Поръчах я с превозвач и до офис на Еконт, не съм дала повече от 20лв.

# 123
От доста време гледам парочистачките "Steam Mop". Преди година много от вас си накупихте едни
Morphy Richards. Бихте ли споделили използвате ли ги, доволни ли сте...или често за по-бързо хващате обикновенната подочистачка?  newsm78
Загледала съм тази, в момента на добра цена - £39.99 Сърбят ме ръцете да я паръчам, но според ММ е още едно нещо, което ще се подмята.
Аз имам на Morphy Richards и съм повече от доволна. Не се занимавам с кофи с вода или със  разни ти му там стирки. Тая ме устройва напълно вадя пера кърпата отдолу слагам вода и чисти. Имам и обикновена стирка за спешна нужда но чесно казано неможе да чисти като Мопа. Да кажа, че апартамента ми е нов и съм на ламинат и теракот. Ако имаш килими по добре не го вземай, трудно се чистят килимите с него и не съм доволна. Ако са ти по захабени плочките не очаквай чудеса.

# 124
  • ВАРНА
Вкъщи сме с естествен паркет (с доста фуги) и теракота,предполагам лесно се чисти?Срам не срам - бг рекламата не съм я гледала,не ми е правило впечатление,освен под какво друго може да се чисти с такива джаджи и кой модел конкретно бихте похвалили,за да следя,моля споделете,защото съм с 2 хлапета,които постоянно се търкалят навсякъде,да не говорим къде какво разливат  ooooh!

# 125
След дълго колебание коя точно фея да поръчав, купих Розета  Crazy
http://www.amazon.co.uk/Disney-Fairies-Deluxe-Pirate-Rosetta/dp/ … ate+Fairy+Rosetta

И Снежинка много ми харесва  Crazy

# 126
  • Варна
А някой да има отзиви за тази паросчистачка: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094GONE0/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3FNWZATUZ2TQ7 Wolf 5-in-1?
Цената е подозрително ниска. newsm78

# 127
  • Sofia
Отказаха ми обувките Dr-Martens за 10 лири, било грешка в цената. Пък в поръчката пише Dispatched. Rolling Eyes

# 128
  • София
Отказаха ми обувките Dr-Martens за 10 лири, било грешка в цената. Пък в поръчката пише Dispatched. Rolling Eyes

Сега погледнах, и моите са отказани  Sad

# 129
  • Варна
Получих мейл че брита филтрите 15бр. за 9.82П са изпратени. Реална е била офертата, не е бъг в системата Peace

# 130

Аз си купих, ползвах го точно 2 пъти. Като си калкулирам разходите,едната манджа ми излезе 40-тина лева  Mr. Green  
Скрит текст:
П.С. Месо не готвя,вероятно затова ми стои. Боб правя под налягане.

Kато сме се разговорили за чистене,имате ли идея как да почистя позахабен гранитогрес ( не е лакиран  или полиран и всяка стъпка си личи,а колко хора минават на ден с обувки  newsm78

# 131
Добро утро!
Искам да споделя,че вчера в ЦП-Пловдив ми казаха,че може да се връща безплатно от Амазон до Германия, но от митническата им станция, с генериран от сайта етикет. Имали някакъв договор с БГ пощи. Никакви подробности не знам, насочиха ме да питам митническата им станция ако ми се наложи.
В някоя от темите /май при "стоножките"/ една потребителка беше споделила,че е успяла така да върне артикул, но не си спомням от кой град.  Thinking

Ето ти инфо от бг пощи

http://www.bgpost.bg/?cid=231
някой да е връщал вече? Само за стоки купени от самия Амазон ли иде реч или и за другите продавачи, продаващи през него? Същия ли е етикета както до сега или трябва да се задава някаква отметка или да им се пише?

# 132
  • София
_мариана,  mimi_msm Много ви благодаря момичета   bouquet  Поръчах го, с превозвач.
Живея на доста голяма площ и имам много теракота за миене, а щом и фурната мога да чистя... ще е отлична покупка.

# 133
Здравейте, моля за помощ за нещо, което не успях да намеря в първия пост.

Направих поръчка от amazon.co.uk, но се отказах от един от артикулите (всъщност, детето се отказа Simple Smile). Опитах да го канселирам, въпреки, че получих смс от банката, че парите са блокирани по картата, тъй като бутонът за канселиране в поръчката стоеше активен и статусът беше Preparing for Dispatch, но ми изписаха, че не е сигурно дали ще могат да канселират артикула. Прочетох тук след това, че при блокирани пари в картата не канселират.

Сега търся начин да върна артикула след като го получа. Доставчикът, който ползвам, не видях да предлага такава услуга за връщане на артикулите. Може ли да ме посъветвате как да върна артикула от Бг до УК по най-бързия начин и в какъв срок ми връщат парите по картата?

Благодаря!

# 134
  • Sofia
Получих мейл че брита филтрите 15бр. за 9.82П са изпратени. Реална е била офертата, не е бъг в системата Peace

Дано ти ги изпратят, но иначе и аз получих мейл, че обувките за 10 лири са изпратени, а 3 дни след това ми ги отказват.

Общи условия

Активация на акаунт