Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 409
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
  • Калифорния
Ако си купя киндъл от немския амазон, вътре менютата на немски ли ще бъдат? Мога ли да ги сменя да са на английски?  newsm78

# 436
  • София
а за ДСК как стои въпроса,че имам и там сметка,но нямам рефънд по нея досега  newsm78

аз имам кредитна на ДСК и на скоро имах рефънд от немския амазон,за 6,40€ са ми взели 0,06ст - такса получаване на суми по карта
Аз имам 2 дебитни и 2 виртуални карти към ДСК,когато имам рефънд по дебитните карти има такса,но когато възстановяването е по виртуалните не ми удържат никакви такси  Peace                                                                                                                                                                  
Днес си прибрах едно пакетче от пощата

http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A2YWRXVV3UEXQC&asin=B0 … 0EPD4ACW&fc=1  - якето е много хубаво,отговаря си на размера,а цената на която го взех е ....
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A3MOLJDNWQLNXB&asin=B0 … 0IMFN29Q&fc=1 - пуловера също е много хубав,тъничък материята му е стегната и много приятна
http://de.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&dept=women&sale=A2Y … ;cAsin=B00JXPE52C  - в сиво, реално е доста хубава материя всичко,но според мен е умалена добре,че поръчах по голям размер.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 22:56 от Dzuls

# 437
Ако си купя киндъл от немския амазон, вътре менютата на немски ли ще бъдат? Мога ли да ги сменя да са на английски?  newsm78
Моя Киндел е закупен от Германия и менюто е на английски.

# 438
Кешбек офертата за играчки от Амазон беше 24 часова и е изтекла тази сутрин. Не си спомням с точност в колко точно, но мисля до 11ч. беше валидна. Беше на началната страница в Топкешбек и имаше часовник, който отброява оставащите часове. Днес офертата на Topcashback от този тип е за  Theworks.co.uk.

Вчера ,като плащах си пишеше,че има кешбек за играчки. Но това  е друг въпрос.Аз питам по принцип защо не ми се отразява никъде като магазин Амазон в Топкешбек? Изредени са ми един под друг всички магазини от които пазарувам, вече 4 пъти купувам и от Амамзон, но не се появява под останалите????? newsm78

Има до днес включително 3.15% кешбек за играчки, а 24-часовата оферта беше с 6.35%.
Ако си изпълнила коректно всички стъпки при покупката, а кешбека не ти се отразява пусни Claim през Customer Care -   View or lodge claim и следвай указанията докато стигнеш до падащо меню с имената на търговците и под него още едно падащо меню с датата на посещение на сайта на избрания търговец /в случая Амазон/. Избери си датите и часовете на който си правила покупките и пусни Claim за всяка една поръчка поотделно. Правила съм го няколко пъти, отнема месец-два да направят проверките при търговеца, но винаги са ми начислявали кешбека който не е отразен.  Peace

Благодаря ти!  bouquet Още сега ще го направя, че 3 покупки не са ми отразени! Знаеш ли нещо по-специфично за Амазон, като например изискване на е празна кошницата? newsm78

# 439
Момичета, поръчах http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003DRFW1O?psc=1&redirect … etailpage_o00_s01
 Кой превозвач да ползвам до Пловдив, гледам Габиели таксуват малко колело 35лв, а колет от 1 до 10 кг  #Crazy 10паунда?

# 440
Попадали ли сте на изгодни капсули Долче густо в Амазон?

# 441
  • София
Един може би тъп въпрос но какъв е този "Сайбер мъндей" в немският амазон - какво намалят техника ли? и още - във френският амазон има ли ЧП? и как да се абонирам за инфо от немският - дума немски незнам, цяло чудо е че успях да си поръчам  Twisted Evilсешоар и обувки  Crazy

# 442
Здравейте, опитах се да намеря къде да прочета, но не успях. поръчах едни обувки от амазон http://www.amazon.fr/gp/product/B00JL80ZCU/ref=od_img_link_refresh_T1
до сега съм пазарувала само от али експрес и от ибей, но не и от тук. Не успях да разбера, как и кога ще ми ги изпратят. от другите сайтове пристигат обикновено по пощата и е със ниска цена за да мине през митницата. още не съм ги платила, но не мога да видя и някаква форма за контакт със продавача за да попитам. Защото ако ги изпратят на тази цена няма да минат на митницата и ще трябва да платя мито. Ако е така, определено искам да ги откажа. Това ми е въпросът, ако ги платя и ги изпратят има ли нещо, което аз още не виждам и не мога да се ориентирам, по което да пише и да се знае, кога къде и как ще пристигнат и дали биха писали ниска цена и ако да как да ги попитам. Ако не просто да ги откажа, докато не съм платила.

Благодаря предварително

# 443
  • софия
Момичета, поръчах http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003DRFW1O?psc=1&redirect … etailpage_o00_s01
 Кой превозвач да ползвам до Пловдив, гледам Габиели таксуват малко колело 35лв, а колет от 1 до 10 кг  #Crazy 10паунда?
Мога да ти препоръчам да НЕ ги ползваш тях. Абсолютни мърльовци са. ОК са до момента, до който не омажат нещо. След това можеш да си скъсаш нервите. Комуникацията с тях също не е приятна - държат се сопнато и винаги клиента е грешен. Всички са подбрани с липса на елементарно домашно възпитание. Ужасно некоректна фирма.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 07:07 от zvanche

# 444
  • Luxemburg
Аз ползвам UKtoBG до София и до сега не съм имала проблеми. Удобни са ми че работят всеки ден, а не само 2 дни в седмицата като Gabco. zvanche от каквъв характер е било оплакването ти оттях?
 Кой превозвач да ползвам до Пловдив, гледам Габиели таксуват малко колело 35лв, а колет от 1 до 10 кг  #Crazy 10паунда?
Цената на килограм е 2лв. При теб ще излезе някъде 8-10лв. доставката, че амазонци ще ти опаковат кашона на триколката в техен кашон и тогава се увеличава теглото. От дясно цените са за лични пратки т.е. пращаш от Англия личен колет, с празните буркани на мама например  Laughing.

dioni така се нарича черния петък в Германия и се продава всичко, дори храни.

След като го активираш си избираш сама езика. Уловката е че само от немския амазон можеш да пазаруваш, но има много сайтове с безплатни книги които можеш да си заредиш (така съм чела). Ние пазаруваме само игри за нашия че е на каката  Embarassed.

JennyJi продавача ти е Амазон Франция така че няма да минава митница понеже се изпраща от ЕС. Като ти ги пратят си пише кога ще пристигнат и с какво са ги пратили. Ще имаш и проследяващ код (но не винаги) за да си следиш пратката.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 10:28 от ronicat

# 445
Скрит текст:
Здравейте, опитах се да намеря къде да прочета, но не успях. поръчах едни обувки от амазон http://www.amazon.fr/gp/product/B00JL80ZCU/ref=od_img_link_refresh_T1
до сега съм пазарувала само от али експрес и от ибей, но не и от тук. Не успях да разбера, как и кога ще ми ги изпратят. от другите сайтове пристигат обикновено по пощата и е със ниска цена за да мине през митницата. още не съм ги платила, но не мога да видя и някаква форма за контакт със продавача за да попитам. Защото ако ги изпратят на тази цена няма да минат на митницата и ще трябва да платя мито. Ако е така, определено искам да ги откажа. Това ми е въпросът, ако ги платя и ги изпратят има ли нещо, което аз още не виждам и не мога да се ориентирам, по което да пише и да се знае, кога къде и как ще пристигнат и дали биха писали ниска цена и ако да как да ги попитам. Ако не просто да ги откажа, докато не съм платила.
Ако са от френския амазон, към който даваш линк, няма да имаш мито. Все пак Франция е в Европейския съюз. Ще пристигнат на адреса, който си посочила /незнам дали си ги пуснала директно до БГ или с превозвач до френски адрес/. Сега също в поръчката ти трябва да фигурира очакван период на доставка - от дата до дата. Като си захраниш картата и платиш, ще ти подготвят пратката за изпращане. Тогава ще получиш имейл, че са ти я изпратили и кога е очакваната дата за доставка. Евентуално, ако не е изпратена с обикновена поща, ще ти дадат и тракинг № за проследяване.

# 446
  • Sofia

Благодаря предварително

В ЕС няма мито!

# 447
Момичета,пуснах от англ. амазон до превозвач играчка и една линийка за допълване,но са ми пратили писмо.че ми пращат линийката сега,а играчката м/у 21 и 24.11.Така май ще трябва два пъти да плащам на превозвача.Дайте съвет какво да правя.
kork,аз поръчах с KD Shopping ,но за по-обемните неща не знам как стоят нещата.

# 448
Може ли някоя добра душа да пусне прайс тракера на амазон за Кархеар, който е дневна сделка днес в английския. В офиса нямам достъп изобщо до амазон, а на телефона нямам тракера.

Интересуваме бил ли е на по ниска цена от сегашната 39,99 паунда?

# 449
  • По широкия бял свят
Може ли някоя добра душа да пусне прайс тракера на амазон за Кархеар, който е дневна сделка днес в английския. В офиса нямам достъп изобщо до амазон, а на телефона нямам тракера.

Интересуваме бил ли е на по ниска цена от сегашната 39,99 паунда?

Не, това е най-ниската цена. http://uk.camelcamelcamel.com/Karcher-cordless-window-Small-atta … roduct/B006DZK5MY

Общи условия

Активация на акаунт