Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 417
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
Как разбирате дали е ново или не. Мислех, че се продават само нови неща, или и втора употреба  Thinking

# 466
  • София
Това са от склада, там има и  пробвани, но върнати, с повредени опаковки,  без опаковки/преопаковани и т.н. неща, като е описано точно какво му е на артикула... ако не влизаш да ровиш в склада,  са си нови нещата  Simple Smile

# 467
Момичета смятате ли, че The LEGO Movie 70804: Ice Cream Machine ще се хареса на момиче на почти десет годинки. Ако има някой идея за друго лего моля да сподели.

# 468
  • София
На мен ми харесва, но ти си знаеш детето обича ли да играе с лего Simple Smile Може и лего френдс да разгледаш за нещо по-момичешко.

# 469
  • Сливен
Момичета, моля за малко разяснения  Praynig
Пускам една поръчка в момент на стойност 96 лири. Дотук добре, избирам карта, български лев, адрес, безплатна доставка и т.н. и на последната стъпка ми показва цена в 247 лв. и някакви стотинки. Та питанката ми е на какъв курс се смята лирата, има ли възможност да е по курса на моята банка както при ПП-а newsm78
Между другото, за първи път забелязвам такава разлика в курса /вчера плащах с ДСК и курса на лирата идваше 2,47 лв., или в моя случай трябва да е 237 и стотинки/ ooooh!

# 470
  • Sofia
Изключи конвертора на Амазон.

# 471
На мен ми харесва, но ти си знаеш детето обича ли да играе с лего Simple Smile Може и лего френдс да разгледаш за нещо по-момичешко.
Мерси много. Имаме две легота и принципно и е интересно. Сега гледам сладоледа и се чудя но има и много хубави във френдс  Hug Hug Hug Hug

# 472
  • Sofia
Момичета, моля за малко разяснения  Praynig
Пускам една поръчка в момент на стойност 96 лири. Дотук добре, избирам карта, български лев, адрес, безплатна доставка и т.н. и на последната стъпка ми показва цена в 247 лв. и някакви стотинки. Та питанката ми е на какъв курс се смята лирата, има ли възможност да е по курса на моята банка както при ПП-а newsm78
Между другото, за първи път забелязвам такава разлика в курса /вчера плащах с ДСК и курса на лирата идваше 2,47 лв., или в моя случай трябва да е 237 и стотинки/ ooooh!

Не избираш лев, а лира Wink

# 473
Според вас Лего от склада с описание: Condition: Used - Good -   Packaging may be damaged какво мога да очаквам? Само посмачкана кутия или липсваща? Свърши ни Легото и секунди преди да го поръчам и  това е единствения вариант Sad

Не рискувай според мен,защото имам лош опит с подобно описание на Лего.Добре,че беше евтино поне.Дойде не в оригиналната кутия,а в кутия на Амазон с пъхнати вътре пакетчетата с части и упътването.

# 474
  • Sofia
Знам, че темата е за амазон, но да попитам , поръчвате ли от адидас? В момента има 25% намаление, ако купите 4 или повече артикула и от 3 дни се боря с тях. Пуснах две поръчки, анулираха ми първата , пуснаха втората. Пак поръчах - пак анулираха  и така няколко пъти. Не мога да разбера на какъв принцип се случва всичко.

# 475
Знам, че темата е за амазон, но да попитам , поръчвате ли от адидас? В момента има 25% намаление, ако купите 4 или повече артикула и от 3 дни се боря с тях. Пуснах две поръчки, анулираха ми първата , пуснаха втората. Пак поръчах - пак анулираха  и така няколко пъти. Не мога да разбера на какъв принцип се случва всичко.

Няколко пъти съм поръчвала от там, все по намаления, до адрес на превозвач. Забавяли са ми доста поръчките, но съм нямала отказана. Да не би нещо картата да не ти харесват или адреса? (при мен адресът на фактуриране и адрес на доставка е този на превозвача. Мисля, че не можеш да се регистрираш с бг адрес и заради това да се е получило някакво дублиране)

# 476
  • Sofia
Не, отдавна имам акаунт и поръчвам,  само веднъж ми бяха канселирали /защото някакъв си код бил само за УК потребители/ . А сега едната ми поръчка има тракинг, всичко друго канселират.

# 477
  • Сливен
Благодаря момичета   bouquet
Пуснах тези две лего за синковеца и племенника, на няма да бързам да пълня картата, още малко ще наблюдавам цената, че ми се ще да падне още Mr. Green. Прерових доста сайтове, но тук цената беше най-изгодна. Миналата година им взех този модел, бяха го намалили на 35 лири по това време.
От миналогодишния черен петък останах разочарована, така че за тоя не тая някакви надежди, евентуално филтри за бритата

# 478
Препоръчвам ви ето тези хипопотамчета. Страхотни са.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00498WMYQ?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

# 479
Не съм пазарувала от  Немския до сега, но някъде бях мернала че слагате книга за да се махне доставката! Това за доставка до БГ или до превозвач? Аз сложих книга, до превозвач, но на обувките си ми пише 3 евро доставка.

Общи условия

Активация на акаунт