Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 425
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не съм пазарувала от  Немския до сега, но някъде бях мернала че слагате книга за да се махне доставката! Това за доставка до БГ или до превозвач? Аз сложих книга, до превозвач, но на обувките си ми пише 3 евро доставка.

Доставката е безплатна в рамките на Германия с книга само ако продавач е Амазон.

# 481
  • Варна
Момичета смятате ли, че The LEGO Movie 70804: Ice Cream Machine ще се хареса на момиче на почти десет годинки. Ако има някой идея за друго лего моля да сподели.
На моята щерка ще й допадне, макар че е на 6.  Сложила съм я в кошницата да я наблюдавам. Може да погледнете и къщичките Creator 3 in 1 . Имаме къщичката на дърво Treeview house (за 15 лири я взех миналата година), много ми хареса комплекта. Сега пак се оглеждам за тази серия.

От сериите Friends имаме къщата на дърво на Оливия, колата на Стефани, коледния календар и кафенето. Много са хубави, но имат доста дребни елементи.

За момчетата мога да препоръчам моделите, с които се правят коли с дистанционно, не ми се рови сега за точен модел. Но забавлението е голямо.

# 482
Не съм пазарувала от  Немския до сега, но някъде бях мернала че слагате книга за да се махне доставката! Това за доставка до БГ или до превозвач? Аз сложих книга, до превозвач, но на обувките си ми пише 3 евро доставка.

Доставката е безплатна в рамките на Германия с книга само ако продавач е Амазон.
Благодаря ти! При моя случай продавача е друг, мога ли да ползвам безплатна доставка по някакъв начин? Примерно да добавя нещо до 30€, само от същия продавач ли трябва да е или може и от друг? newsm78

# 483
Момичета, търся си идеи за подарък за 2годишно момиченце.
Сега съм с момче и хич нищо интересно момичешко не ми хрумва.

# 484
  • София
Благодаря ти! При моя случай продавача е друг, мога ли да ползвам безплатна доставка по някакъв начин? Примерно да добавя нещо до 30€, само от същия продавач ли трябва да е или може и от друг? newsm78

Горе вдясно от артикула трябва да пише условията на доставка. Понякога просто няма безплатна.

# 485
  • София
до превозвач, но това важи ако продавача е амазон и пише, че все пак може да има  безплатна доставка, при сума над... колкото там беше последно Е....

# 486
# 487
  • София

Ново, на складовите си пише used.

# 488
  • София
За да има шанс да не е ново или нещо да му има трябва да си отишла на Today's deals - Warehouse Deals и да си го намерила там нещото.
Т.е. тук http://www.amazon.co.uk/gp/node/index.html?ie=UTF8&merchant= … &ref_=sv_gb_2 с тази черната лента.
Няма какво да се шашкаш.

# 489
Мерси,а къде пише  used, да знам да не питам пак,или линк на такъв артикул.Благодаря.

# 490
  • София
Виж поста ми над твоя.

# 491
Аз също съм много доволна от Габиели. Винаги ми отговарят много бързо на имейла при запитване. Дори искам да поръчвам една пералня от германия, която тежи 95 кг, ще ми я смятат пак на килограм и ще ми направят20% отстъпка.
Успокои ме, пускам техния адрес. Досега ползвах ukshops, но те прекратяват доставянето, променят дейността

# 492
  • София
Някой търсеше стол за хранене - http://www.amazon.co.uk/Chicco-Polly-Highchair-Wood-Friends/dp/B … 2032&sr=1-149 - този е разкошен, много стабилен, доста функционален и се ползва поне до 3 годишна възраст на детето. Тук цената му беше около 260 лв

# 493
Ясмина мерси много и аз смятам, че ще и допадне. Платих го но   ако излезе  нещо интересно се надавявам да го споделите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 494
  • Златна Добруджа
Това Барби гледам в метро, че е 60 лв. Свети и пее  Crazy Тук е 12,50 паунда

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 17:19 от mentina

Общи условия

Активация на акаунт