Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 465
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
 момичета, офертата не е от амазон, но не знам къде да я публикувам  Embarassed

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3839364.htm#pdpPromotions

Barbie Triple Doll Pack  - £6.49 плюс £3.95 доставка до англ адрес.
 в амазон са по 20 лири, не съм проверявала в  камилите как се движи цената  Grinning

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … +Triple+Doll+Pack+

# 526
Моля да ми кажете, ако сумата на поръчката ми е 30€, а в картата ми е имало 10€ мога ли да откажа поръчката? Или ако е имало нещо в картата задължително трябва да доплатя? Реших и аз да пробвам с празна карта, ама се оказа,че е напълно празна!

# 527
  • София
AnnVa Можеш да откажеш поръчката. Ако решиш, че я искаш, Амазон ще ти пишаг, че има проблем с картата ти, ще упоменат и докога ще чакат (обикновенно около 5 дни).

JennyJi Амазон не блокират веднага пари по картата. Според мен, щом имаш несъответствие с номера, който искаш, ще е по-лесно да откажеш поръчката и да я пуснеш отново. Все пак погледни и в потвърдителния мейл какво си поръчала.

# 528
  • Варна
Toys r us  и Asda е по 58 паунда ако не ти се рискува, като в първото май е с безплатна доставка на англ. адрес.

Благодаря ти Simple Smile Поръчах от Тoys r s  за 58 паунда и имат оферта за сума над 29 паунда ти дават безплатно сейф Лего Simple Smile

# 529
AnnVa Можеш да откажеш поръчката. Ако решиш, че я искаш, Амазон ще ти пишаг, че има проблем с картата ти, ще упоменат и докога ще чакат (обикновенно около 5 дни).

JennyJi Амазон не блокират веднага пари по картата. Според мен, щом имаш несъответствие с номера, който искаш, ще е по-лесно да откажеш поръчката и да я пуснеш отново. Все пак погледни и в потвърдителния мейл какво си поръчала.

Благодаря ти! Вече имам имейл от тях, ще помисля дали да преведа по картата....
Имам друго питане! Имам ваучер в амазон, и сега като си погледна кошницата, понеже е доста пълна, направо ми приспада ваучера! Може ли да не е така, а да си го пазя за други покупки? И дали може един ваучер да се ползва за покупки на отделни неща, по различно време, или трябва наведнъж? newsm78

# 530
  • София
Ваучер за еднократно ползване = една покупка. Няма как да го разделиш във времето.

# 531
  • София
Toni_baraboni  - хахахах... супер, това не го бях забелязала Simple Smile Пък и съвсем тематично се връзва с полицията Simple Smile

# 532

В потвърдителния първи мейл, която получих пише 38 номер, след като уж платих ми изписа 36 номер, анулирах или поне си мисля, че успях да направя поръчката, защото ми дойде такова съобщение че съм успяла.  След това ми дойде съобщение: " Благодаря ви, че сте платили"веднага писах на амазон, че изобщо не знам какво съм направила. И сега ми отговориха:
Проверих, но аз не можах да намеря за да се свързва с вашия имейл address.It прилича на реда не преминеш.

Моля преподредите елемента с подходяща информация за плащане. По отношение на начина на плащане, ние приемаме кредитни карти, дебитни карти, плащане от US разплащателни сметки, Amazon.com карти и подаръци, Amazon Плащания Запазените Balance и Amazon.com съхранява Картата. Тук са кредитни карти, които приемаме:

- American Express
- Клуб Diner е (САЩ фактуриране само адреси)
- Discover
- MasterCard
- Visa, Visa Electron и Visa Проверка на карти
- Eurocard
- JCB
- Nyce
- STAR
- Китай UnionPay (кредитна карта само)
Ако все още не сте в състояние да направите поръчка, бих ви препоръчваме да се свържете с нас по телефона или чат за помощ в реално време, така че ние може да ви помогне да поставите ред чрез живо помощ. За да направите това, трябва само да кликнете върху следните връзки, изброени по-долу:
 Обувките бяха само един номер 38 и според мен ако наистина съм отказала поръчката, трябваше пак да ми изпише, че ги има. Горе долу до колко време дърпат парите от картата?

# 533
  • Пловдив
Можете ли да ми помогнете да намеря това на по прилична цена, някъде по чужбинските сайтове  Praynig
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=9768&o … 6mgqgmneq0r9acj00

Търся за моя господин (на две и половина) нещо подобно на кукленска къща, ама във вариант за момчета. Приемам идеи всякави  Hug

# 534
  • Варна
JennyJi, а в хисторито какъв е статуса на поръчката. Ако е отменена, няма да я видиш. Ако не е анулирана, но имат проблем с плащането ще видиш над поръчката жълт триъгълник и предупредителен надпис, че има проблем с плащането.
 А ако поръчката е там и няма предупреждение, значи още не са направили опит да изтеглят парите. В момента който успеят да резервират парите, статуса на поръчката ще се промени на - подготовка за изпращане.
Не блокират парите веднага, понякога минават дни, преди да направят опит.

# 535
Ваучер за еднократно ползване = една покупка. Няма как да го разделиш във времето.

Аз ги въведох в Your Account/Payment & GC/Apply a Gift Certificate to Your Account и сега ми е като виртуално портмоне, поне така си мисля! Вярно,че кошницата ми е със скъпо нещо и автоматично се приспада сумата на ваучера,но ако в кошницата имам нещо за 20паунда ще ми изгори ли ваучера, ако той е на по-голяма стойност? #Crazy

# 536
  • Варна
5E от 30Е за италианския buyvip , мисля, че не е персонален и важи до утре 20.11 //
SHOPNOW14.

# 537

Аз ги въведох в Your Account/Payment & GC/Apply a Gift Certificate to Your Account и сега ми е като виртуално портмоне, поне така си мисля! Вярно,че кошницата ми е със скъпо нещо и автоматично се приспада сумата на ваучера,но ако в кошницата имам нещо за 20паунда ще ми изгори ли ваучера, ако той е на по-голяма стойност? #Crazy
Я се виж какво пишеш,стига безсмислени въпроси,нищо толкова сложно няма с тия ваучери,същото си е като плащане с карта почти.Как така ще ти ''изгори''?!Това,че ти излиза така е едно нещо,а да ти изтеглят пари от ваучера съвсем друго!Без да финализираш поръчка с плащане от ваучер или карта никой нищо няма да ти вземе!

# 538
Можете ли да ми помогнете да намеря това на по прилична цена, някъде по чужбинските сайтове  Praynig
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=9768&o … 6mgqgmneq0r9acj00

Търся за моя господин (на две и половина) нещо подобно на кукленска къща, ама във вариант за момчета. Приемам идеи всякави  Hug

Тук го има, но цената не е  особено прилична
http://www.amazon.com/Fisher-Price-World-Little-People-Learn/dp/B0015KSQM8

# 539
здравейте  Hug
търся мъжки и дамски портфейл, ако може да ми препоръчате нещо подобно на тези и на хубава цена разбира се  Praynig Hug
http://www.amazon.co.uk/Bag-Street-purse-wallet-leather/dp/B00A8 … ather+wallet+mens
http://www.amazon.co.uk/Leather-Horizontal-Available-Various-Col … ECHN01GDPX51AF8S3

Общи условия

Активация на акаунт