Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 457
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
Можете ли да ми помогнете да намеря това на по прилична цена, някъде по чужбинските сайтове  Praynig
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=9768&o … 6mgqgmneq0r9acj00

Търся за моя господин (на две и половина) нещо подобно на кукленска къща, ама във вариант за момчета. Приемам идеи всякави  Hug

За съжаление не мога да открия къде се предлага, но играчката е фантастична и си заслужава парите - моята дъщеря я има и играе с нея часове Simple Smile

Аз все още не съм се спряла на кукла и май ще се наложи да купувам от БГ, че не остана много време...Моля, ако някой е виждал тук подобна красавица, която обаче да може да си затваря очите да сподели сайт или магазин  Praynig
В краен случай ще купувам говорещата кукла Мария, ако не намеря красива спяща...

# 541
Ваучер за еднократно ползване = една покупка. Няма как да го разделиш във времето.

Аз ги въведох в Your Account/Payment & GC/Apply a Gift Certificate to Your Account и сега ми е като виртуално портмоне, поне така си мисля! Вярно,че кошницата ми е със скъпо нещо и автоматично се приспада сумата на ваучера,но ако в кошницата имам нещо за 20паунда ще ми изгори ли ваучера, ако той е на по-голяма стойност? #Crazy
Я се виж какво пишеш,стига безсмислени въпроси,нищо толкова сложно няма с тия ваучери,същото си е като плащане с карта почти.Как така ще ти ''изгори''?!Това,че ти излиза така е едно нещо,а да ти изтеглят пари от ваучера съвсем друго!Без да финализираш поръчка с плащане от ваучер или карта никой нищо няма да ти вземе!
Яяяя не ми дръж такъв тон ако обичаш! Този форум е за това, да се задават въпроси и да получиш отговор на това което питаш!  Не съм се сблъсквала с тази ситуация и не ми е ясно, явно ти всичко знаеш!Ти като не си на кеф по-добре се въздържай да пишеш!

# 542
JennyJi, а в хисторито какъв е статуса на поръчката. Ако е отменена, няма да я видиш. Ако не е анулирана, но имат проблем с плащането ще видиш над поръчката жълт триъгълник и предупредителен надпис, че има проблем с плащането.
 А ако поръчката е там и няма предупреждение, значи още не са направили опит да изтеглят парите. В момента който успеят да резервират парите, статуса на поръчката ще се промени на - подготовка за изпращане.
Не блокират парите веднага, понякога минават дни, преди да направят опит.
Няма жълт триъгълник,  пише очаквана доставка 28 ноември-1 декември със зелени букви , сега ми пише информация за плащане със коя карта е платено. пише, че ще пътува с кораб, но така и не разбрах по пощата ли ще пристигне. и надявам се ако всичко е наред и изтеглят парите, като пристигне тук да не трябва да плащам още нещо. Значи да чакам, потвърдителен мейл , че обработват или са пуснали поръчката така ли?

# 543
JennyJi

няма да пътуват с кораб -  shipping означава превоз, доставка  Peace

Аз малко се обърках откъде си поръчала ботушите, но ако  от ЕС - нищо повече няма да плащаш

# 544
  • Варна
Мейл ще получиш чак след като я изпратят. А до тогава си следи статуса в хисторито. Ако са от френския Амазон няма да плащаш нищо допълнително и най-вероятно ще пристигнат по пощата.

# 545
JennyJi

няма да пътуват с кораб -  shipping означава превоз, доставка  Peace

Аз малко се обърках откъде си поръчала ботушите, но ако  от ЕС - нищо повече няма да плащаш

От Френския, http://www.amazon.fr/gp/product/B00JL80ZCU/ref=od_img_link_refresh_T1 ето тези поръчах, но не знам от къде ги изпращат, не мога да се ориентирам къде да видя

Разбрах, просто от другите сайтове изпращат от различни страни. благодаря ви за изчерпателните отговори, ако има нещо ще пиша.

# 546
towa , днес беше намалено на 24,95ЕУР http://www.amazon.de/gp/product/B0088N3WWO/ref=gb1h_img_c-3_4487 … pf_rd_p=554404487

а това същото ли е?
тук за 29 лв
http://olele.bg/home/294-neveroyatno-kukhnensko-rende.html

# 547
Ваучер за еднократно ползване = една покупка. Няма как да го разделиш във времето.

Аз ги въведох в Your Account/Payment & GC/Apply a Gift Certificate to Your Account и сега ми е като виртуално портмоне, поне така си мисля! Вярно,че кошницата ми е със скъпо нещо и автоматично се приспада сумата на ваучера,но ако в кошницата имам нещо за 20паунда ще ми изгори ли ваучера, ако той е на по-голяма стойност? #Crazy
Я се виж какво пишеш,стига безсмислени въпроси,нищо толкова сложно няма с тия ваучери,същото си е като плащане с карта почти.Как така ще ти ''изгори''?!Това,че ти излиза така е едно нещо,а да ти изтеглят пари от ваучера съвсем друго!Без да финализираш поръчка с плащане от ваучер или карта никой нищо няма да ти вземе!
Яяяя не ми дръж такъв тон ако обичаш! Този форум е за това, да се задават въпроси и да получиш отговор на това което питаш!  Не съм се сблъсквала с тази ситуация и не ми е ясно, явно ти всичко знаеш!Ти като не си на кеф по-добре се въздържай да пишеш!

Тон държиш ти!
И как да съм на кеф като от 3-4 дена за 10-ти път поне почти малоумни въпроси чета от един и същи човек за ваучери и кешбек.Темата нито е за това,нито пък ползването им е толкова сложно.Улеснено е максимално,ама явно явно трябва и малко сиво вещество  ooooh! А форумът е за взаимопомощ,за информация за нещо,което си потърсил,но не си открил отговор,а не всякак глупост за която се зачудиш или ти щукне на акъла и пляс в първата тема.

# 548
......

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 21:41 от drago_2008

# 549
  • Стара Загора
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с линк за конкретна евтина и лека книга в немския амазон с цел безплатна доставка. Или това вече не става и да се абонирам за прайм ?

# 550
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми помогне с линк за конкретна евтина и лека книга в немския амазон с цел безплатна доставка. Или това вече не става и да се абонирам за прайм ?
първата
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/3789143332/ref=sr_1_5_olp? … mp;condition=used

не знам защо нещо не ги сортира по цена  newsm78

# 551
  • Luxemburg
Съжалявам за спама но може да е полезно за тези които още не са открили подарък за детето. На 21.11 в петък Хиполенд ще има -25%. Имайте в предвид че ще е препълнено с хора от отваряне (по свидетелски показания от предни години  Sunglasses).

Утре в немския ще има интересни намаления в дневните сделки - ръчна помпа Медела, сервиз за хранене 30бр., тази центруфуга за салати миналия ЧП я пуснаха за 11€ ако се не лъжа. Също и едни от най-скъпите детски пантофи които съм виждала  Shocked . Това също ще е на промоция и изглежда интересно, но не и цената му.

Видяхте ли че вече са сложили отброяване до началото на ЧП сделки които стартират в понеделник 24.11 от 9:00ч.?

# 552
Центрофуга за салата майка ми си купи от обикновен магазин за 9.50 лв.
Надали е нещо много по-различно от тази в Амазон-а.

# 553
  • Sofia
...  Също и едни от най-скъпите детски пантофи които съм виждала  Shocked .

Пантофите са уникални. Няколко пъти ги издебвам за по около 10 - 12 паунда в английския амазон ... няма такива пантофи!

А това с кораба ... оправи ми вечерта  Wink

# 554
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CEWUQGU/ref=ox_sc_act_titl … id=A2OAJ7377F756P
Имате ли мнение за тази количка? Дали става за по-големи момичета, въъпреки че го пише, но все пак да няма изненади. Приемам и предложения за други колички подходящи за по-голями момиченце 116см.
Аз се опитах да набутам светещото барби, което на половин цена, но моята щерка категорично каза, че не иска барбита иска бебе /поредното/ и/или количка.

Общи условия

Активация на акаунт