Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №37

• 75 506
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
Хора наистина чета и се учудвам как може да плащате с карти, които са празни или нямат достатъчна наличност. Човек ще каже, че ги крадете тези карти. Изберете си какво искате да си купите и вижте коко наличност имате или ако ползвате картите само за пазаруване, сложете си определената от Вас сума в нея(според бюджета Ви) и тогава пазарувайте.
Не ми се вярва, че отивате в супермаркета без пари или с 1 лев в джоба си и пълните количката и когато стигнете касата се сещате да проверите колко кинти има в джоба Ви.....Това не ми звучи сериозно просто. Все пак големи хора сме....ако не знаем коко пари имаме в джоба си, кой ще знае?

П.П. В сделките имате определено време да платите след като си го сложите в количката(мисля, че 15 мин; ако не го платите автоматично се връща бройката за продан)...сигурно подобно ще е и на ЧП.

# 316
bobo_13 всеки може да пазарува както намери за добре... забелязала съм, че периодично публикуваш мнения, които излишно разводняват темата  Rolling Eyes  не знам защо го правиш.

# 317
  • София
 bobo_13, пазаруването с празна карта дава възможност да задържиш поръчката няколко дни в случай, че излезе по-изгодна оферта или просто си промениш мнението. Съмнявам се, че някой го прави от незнание колко има по сметката  Grinning

# 318
  • ВАРНА
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00C6PSJOG/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

До каква възраст си играят с кукли момичетата,ние сме на 6,5г,много се радва на ФранкиЩайн и я имаме,но дали да се запасявам с такъв подарък и за други връстнички...

# 319
Какво поръчвате най-често за пълнеж?Нещо леко и не много обемно,трябва ми за 0,01  ooooh! Предпочитам вместо да е някакъв боклук за пълнеж,да е нещо,което може да ми свърши работа в дома - чай,козметика,препарати...

За сума 9,99 лири не ми иска доставка при мен,пробвай  Peace
За 9,98 да,обаче за 9,99 не.

# 320
П.П. В сделките имате определено време да платите след като си го сложите в количката(мисля, че 15 мин; ако не го платите автоматично се връща бройката за продан)...сигурно подобно ще е и на ЧП.

Не е вярно това,може да нямаш достатъчна наличност в картата и при сделките,изчакват те пак 5-6 дни да го платиш и тогава го анулират.
И си е доста полезно да ти кажа понякога,плащането с празна карта/в моя случай виртуална такава,която зареждам,когато преценя/,предпазило ме е това от някои импулсивни покупки или пък ми е дало време да намеря нещо по-изгодно или просто да си спечеля малко време да намеря повече информация за продукта.

# 321
Супер си е пазаруването с празна карта. Миналата година това ме спаси от доста неразумни поръчки.

# 322

Не е вярно това,може да нямаш достатъчна наличност в картата и при сделките,изчакват те пак 5-6 дни да го платиш и тогава го анулират.
И си е доста полезно да ти кажа понякога,плащането с празна карта/в моя случай виртуална такава,която зареждам,когато преценя/,предпазило ме е това от някои импулсивни покупки или пък ми е дало време да намеря нещо по-изгодно или просто да си спечеля малко време да намеря повече информация за продукта.
Нали Амазон сами са си преценили как ги устройва, останалите интернет магазини ти задължават картата на момента, Амазон не.  Няма нищо срамно дори някой да няма пари, а да иска да си вземе нещо изгодно, което не се знае в следващата минута дали ще е на същата цена. В този случай Амазон само печелят купувач, защото му дават време да намери пари, да обмисли или там каквито подбуди има всеки и тогава да си зареди пари в картата.
Нищо не морално няма в тази работа, а ТАЗИ тема тук е за друго. Wink

# 323
  • ВАРНА
Какво поръчвате най-често за пълнеж?Нещо леко и не много обемно,трябва ми за 0,01  ooooh! Предпочитам вместо да е някакъв боклук за пълнеж,да е нещо,което може да ми свърши работа в дома - чай,козметика,препарати...

За сума 9,99 лири не ми иска доставка при мен,пробвай  Peace
За 9,98 да,обаче за 9,99 не.

наистина се оказа така - успях да поръчам без да добавям нищо  Peace
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00C6PSJOG/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 324
Търся изгодна медена къщичка, или влак, или елха, или какъв то и да е готов сет - вътре да има бонбонките, фигурките и т.н. Миналата година хапвахме такъв в наши приятели - много вкусен беше.

Предполагам, че имаш предвид от тези комплекти които включват всичко необходимо да си сглобиш къщичката/влакчето у дома. Интересни изглеждат и оригинални за подарък. Това намирам в Амазон иначе съм виждала и по супермаркетите в Англия такива комплекти Gingerbread House Kit

# 325
  • Абсурдистан
Търся изгодна медена къщичка, или влак, или елха, или какъв то и да е готов сет - вътре да има бонбонките, фигурките и т.н. Миналата година хапвахме такъв в наши приятели - много вкусен беше.

Предполагам, че имаш предвид от тези комплекти които включват всичко необходимо да си сглобиш къщичката/влакчето у дома. Интересни изглеждат и оригинални за подарък. Това намирам в Амазон иначе съм виждала и по супермаркетите в Англия такива комплекти Gingerbread House Kit
Да, точно това, благодаря!
Миналата година бяха пуснали и в Лидл, но моята къщичка се срути от снега върху нея. Иначе беше хем красиво /докато беше цяла, де/, хем много вкусно.

# 326
  • Luxemburg
В Икея също ги пускат, миналата година взех в края на ноември.

# 327
  • София
тези къщурки изглеждат много забавни, имате ли идея дали ги намаляват по някое време, дали се появяват на ЧП?
В Лидъл и ИКЕА дали са по-евтини?

# 328
Кода само на нова колекция ли действа?

# 329
Някой има ли впечатления за тази сокоизстисквачка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ED0HUFQ/ref=ox_sc_act_titl … id=A2RR3C8KCBT2S?

Общи условия

Активация на акаунт