САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 87 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моля , ако някой има ВК да пише  , за да зная дали има смисъл да търся . Praynig

Работи ВК.....  Hug

Благодаря , Диде !   bouquet

Сърдечни благодарности и на lavАzza !   bouquet

# 661
Някой ако има излишен ВК, моля!  bouquet Praynig

# 662
  • Стара Загора
момичета от няколко дена се мъча да нацеля код,ако някой има излишен код 15/30 би ли ми пратил на ЛС .  bouquet

# 663
  • Стара Загора
момичета днес някой намерил ли е ВК?отново търсих и намирам само -10 Е. newsm78

# 664
И аз ще помоля за един код,попадам само на -10.Благодаря предварително Simple Smile (на лични ,ако може)

# 665
  • София
Аз също моля за код или за ползвани вече, за да правя разместване. Благодаря.

# 666
ако някой има излишен код ще съм му много благодарна, вече 2 часа търся и нищо не уцелвам, такъв карък не е било до сега

# 667
Здравейте! Не мога  да пусна поръчка, излиза ми "мацката".

# 668
Днес, при търсенето на кодове, намерих няколко за -10 евро. Като поразместих буквите и цифрите в един от тях, излязоха два за -15 евро. При опита ми да ползвам първия, всичко вървеше добре до момента, в който платих и получих SMS за успешна поръчка и блокирана сума. Да ама не - върна ме отново в кошницата и ми каза, че сумата вече е различна, т.е. без кода. Съответно поръчката я няма и в направените поръчки. Пробвах и втория код - и той вече беше невалиден, и това само в разстояние на няколко минути. Случвало ли Ви се е да намерите код и буквално за минути вече да не е активен?

# 669
Бих искала и аз един код, много ще съм благодарна на отзовалия се Simple Smile

# 670
Днес, при търсенето на кодове, намерих няколко за -10 евро. Като поразместих буквите и цифрите в един от тях, излязоха два за -15 евро. При опита ми да ползвам първия, всичко вървеше добре до момента, в който платих и получих SMS за успешна поръчка и блокирана сума. Да ама не - върна ме отново в кошницата и ми каза, че сумата вече е различна, т.е. без кода. Съответно поръчката я няма и в направените поръчки. Пробвах и втория код - и той вече беше невалиден, и това само в разстояние на няколко минути. Случвало ли Ви се е да намерите код и буквално за минути вече да не е активен?

На мен не ми се е случвало такова нещо

# 671
  • София

Пробвай вторият код на друг акаунт . Първият код се счита за използван щом си платила . Peace

# 672

Пробвай вторият код на друг акаунт . Първият код се счита за използван щом си платила . Peace

Разбира се, имам няколко акаунта, сменям ги за различните поръчки. Ядосах се, защото реално от 4 намерени кода, реално използвах само 1, а другите веднага след това вече бяха неактивни. Вярно, че сигурно от година не съм пускала поръчка, но не вярвам това да е проблема. Жалко за изгубеното време

# 673
вече има  кодове 15/29 за новата колекция, не намалят обаче аубанците, както другия код, но поне не са  15/49 както от известно време   Simple Smile

# 674
  • Плевен
вече има  кодове 15/29 за новата колекция, не намалят обаче аубанците, както другия код, но поне не са  15/49 както от известно време   Simple Smile
Koдовете никак не са лоши, намират се лесно, за 3минути с генератора открих 3, за сметка на вълшебните, от които за три седмици не уцелих нито един  Close, добре, че Диди ми изпрати код, за което много благодаря! Hug  bouquet. Новите кодове намаляват от НАМАЛЕНИТЕ цени, така, че за намалени със знак нова колекция, от които има с 50-60% си е изгодно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт