САМО ЗА КОДОВЕ ОТ LA REDOUTE - 88

• 87 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
е ако си  използвала 15/29 на този акаунт, започни да търсиш на друг или направи нов, първият такъв  код използвах още от вентето което е от преди основното намаление в сайта   Simple Smile
[/quo

Така и направих. Сетих се,че с акаунта на мъжа ми, с който пробвам, преди намаленията използвах 15/29. Странното е, че намирам някакъв код, който ми се активира, но не променя цената на покупката

# 646
е ако си  използвала 15/29 на този акаунт, започни да търсиш на друг или направи нов, първият такъв  код използвах още от вентето което е от преди основното намаление в сайта   Simple Smile
[/quo

Така и направих. Сетих се,че с акаунта на мъжа ми, с който пробвам, преди намаленията използвах 15/29. Странното е, че намирам някакъв код, който ми се активира, но не променя цената на покупката

И при мен вчера така се получи и то с 2 кода, днес вече не са активни, но не променят цената  newsm78

# 647
Нищо не се получава при мен.
Ще съм благодарна, ако някой ми прати код на лични.
А бихте ли ми припомнили - след края на разпродажбите, пак пускаха 15/29 нали?

# 648
Здравейте, ако на някой му се намира излишен код 15/29 и няма да го ползва нека ми пише.
От 2 седмици се опитвам да намеря и все не уцелвам, Това ми се случва за първи път   Sad

Ако все още се намира нека пише.

# 649
  • София
Здравейте, ако на някой му се намира излишен код 15/29 и няма да го ползва нека ми пише.
От 2 седмици се опитвам да намеря и все не уцелвам, Това ми се случва за първи път   Sad

ВК  са активни . Peace

# 650
От 2 седмици се опитвам да намеря и все не уцелвам, Това ми се случва за първи път   Sad

ВК  са активни . Peace

За съжаление не мога да си намеря  Sad Cry
Ако някой има излишен много моля да ми изпрати  Praynig

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 18:29 от mamaMonika

# 651
Здравейте,ако някой има излишен код 15/30 би ли ми пратил на ЛС, че изгубих броя да пробвам, а нищо не намирам.

# 652
Здравейте,ако някой има излишен код 15/30 би ли ми изпратил на ЛС.
Благодаря предварително

# 653
 Щях да пропусна без поръчка това намаление,но си намерих код -15, обаче ми начислява доставка на втора стъпка newsm78 моля да споделите дали добавяте нещо калъфки, тривки  bouquet

# 654
сподели някоя комбинация за код

# 655
  • София
сподели някоя комбинация за код

Това са кодовете , които съм използвала вече - wcww1 , gwgg2 , zzsz3 . Peace

# 656
Моля който има код за -15 да провери работят ли още. Нацелвям само -10 но те са с доставка.Изпробвах всички кодове които имам по тефтерите и сигурно вече хиляди комбинации но за съжаление нищо не става  Cry Cry, вече се отчаях и ще си го пускам май на нормална цена.
Продължавам още малко с опитите, много искам и аз да си пусна едно якенце.

# 657
  • София
Моля който има код за -15 да провери работят ли още. Нацелвям само -10 но те са с доставка.Изпробвах всички кодове които имам по тефтерите и сигурно вече хиляди комбинации но за съжаление нищо не става  Cry Cry, вече се отчаях и ще си го пускам май на нормална цена.
Продължавам още малко с опитите, много искам и аз да си пусна едно якенце.

Работят . Сутринта пуснах поръчка с такъв код . Peace

# 658
  • София
Моля , ако някой има ВК да пише  , за да зная дали има смисъл да търся . Praynig

Преди време във вторник спираха старите кодове и пускаха новите и се чудя дали не са деактивирани вече .

# 659
Моля , ако някой има ВК да пише  , за да зная дали има смисъл да търся . Praynig

Работи ВК.....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт