Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • На планетата Земя
Неделен поздрав и от мен!

Нези, да си жива и здрава, сладурано! Весел празник ти желая!   bouquet

Миж, много ти благодаря за грижата за новата тема. Чудесно заглавие! И обещавам, че ще се редуваме с други момичета за нови теми, имаш право!  Heart Eyes

Деси, екстра ти е станала туршийката.  Peace

Този автор на Шантарам голям престъпник бре. Чели ли сте му биографията?

Авлига, съжалявам да чуя, че имаш тревоги. Ние много ще се радваме, ако участваш в коледната игра. Книгата от списъка ти на Корине Хофман - намери ли я? Аз ги имам всичките, много са интересни. Ако нещо такова ..... само кажи.

Точ, Кали и всички останали работещи - леко да ви върви.

Аз днес уж щях да мързелувам, ама не съм седнала. Преди малко направих и едни проби с бутер тесто и канела.

Скрит текст:

# 61
...
Гигич, хрумва ми в момента следното - ти да изпратиш книжката директно на Лофчето, вместо на мен, а аз след това на нея. Как ти се струва?  Hug
...
Струва ми се по удачно, наистина, но ми проваляш сладката изненада, която щях да сложа в пакетчето за теб, нищо, ще измисля друго...
Ще й пратя книжката на Лофчето, няма проблем Peace

# 62
  • USA, Steak State
И тук да пожелая честит празник на прекрасната ни Нези.   bouquet

Снощи си прекрахаме добре на партито, което спретнах, докато не се прибра една личност и всичко отиде по дяволите.... Нямам търпение да дойде събота да се отърва перманентно, защото това вече не се търпи!

Днес се чудя дали да почета малко в добавка на мързеливият неделен ден, но се чудя какво да сготвя за вечеря... Мързи мееее....

# 63
Тури едни яйца на очи и чети : ))

# 64
  • USA, Steak State
Тури едни яйца на очи и чети : ))

Ама верно, как не се сетих!  ooooh! И понеже изключително рядко пържа яйца, децата ги обожават. Simple Smile

# 65
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден и тук, Нези  bouquet! пожелавам ти милион безценно щастливи мигове с любимите хора!

Нели, "Да чуеш ритъма на сърцето" беше в моя списък, сега също ще е, и то на първо място Peace!

Дочитам С дъх на канела...тъгата струи от всеки ред Cry...

# 66
  • София
Я да бодна един списък:

"В смутните часове по здрач" - Юхан Теорин
"Доведете труповете" - Хилари Мантел
"Стоунър" - Джон Уилиямс
"Къща от карти" - Майкъл Добс
"Прах" - Патриша Корнуел

Не зная коя желая най-много и не обещавам, че няма да правя промени  Embarassed.

# 67
  • Ямбол
Ехоо, тук съм, мили момичета  Hug
Миж, чудесна тема си ни спретнала   bouquet  bouquet  bouquet
Искам да благодаря на Вени за чудесната туршийка на майка й - УНИКАЛНА Е!! Много лесна и невероятно вкусна!!
Мила Нези, Честит праник и тук! Много здраве и любов ти пожелавам!  Heart Eyes
Честит празник на всички, които празнуваха вчера ! Много здраве и късмет !
Камиче, поздравления за книгата!! Ще си искам автограф  Heart Eyes

Отивам да си правя списък за предстоящата Коедна игра и да си чета  smile3529

# 68
Нези, честит рожден ден! Желая ти живот и здраве, да се радваш на внуци и правнуци! Къща, пълна с благополучие! Лавици, пълни с хубави книги! Приказна градина с повече от твоите приказни цветя!

# 69
  • София
Добро утро, момичета,   bouquet

Желая ви едни прекрасен ден и успешна седмица.

Знаети ли, че много ми липсвате  Hug Какво ще кажете за една среща другата седмица?  Hug

# 70
Добро утро  Hug

Мария.Ч  Hug

Ех Пете страхотни слънчогледи  Heart Eyes Как ми се иска да съм в София, за да се видя с вас ... Аз ще бъда там в края на месеца за 2-3 дни, но още не сме уточнили сама ли ще съм с ММ ли ...

Аз си допивам кафето   food010, стягам фризурата  #Silly и отивам в бюрото по труда ... За жалост поредното обещание от страна на един работодател се оказа празни приказки, а толкова много се надявах да ми се получат нещата този път ...

# 71
  • София
Лофче, аз предполагам, че може да отложиме срещата за момента, в който ще си в София. Надямав се твоя ММ да не ти мрънка и да те пусне за няколко часа с нас  Heart Eyes

# 72
Добро утро и от мен  Hug

Лофче , днес ще стискам големи палци  и дано довечера да ни съобщиш добра новина  Hug  Мисли само положително  Hug

Пожелавам на всички ни една спокойна , наситена с усмивки нова седмица!  Hug

# 73
ДУ и от мен Hug
Пожелавам ви хубава седмица момичета   bouquet
Лофче, стискам палци, дано да имаш късмет Praynig

# 74
  • София
ДУ, момичета!  Hug Hug Hug

Като видях какво съм написала за логистиката на "Да чуеш ритъма на сърцето", сама на себе си се смях...  Joy Joy Joy Ми, така де... Гледам вие сте ме разбрали и без друго.  hahaha  Гиговче, прати на Лофчето, а тя след това на мен (не аз отново на нея  Joy )

Гигич,
Скрит текст:
относно сладкото изкушение - аз също не ти пратих, понеже ти пратих книжката посредством Венка, така че и ти не ми пращай, за да сме квит!  Mr. Green Мен ме зарадва искрено това, че книга, която съм харесала, е допаднала и на теб!  Hug

Миленце, да, голям престъпник е авторът на Шантарам.
Скрит текст:
То точно поради тази причина в книгата има неща, които човек обикновен, като нас двете с теб, няма начин да напише.  Mr. Green Доколкото знам ще правят и филм по Шантарам, Джони Деп спрягаха за главната роля, откупил правата и т.н., но книгата е много динамична и не ми се вярва да успеят да я обхванат в пълнота... Разбирам, че бойкотираш престъпниците. Добре. Имаш си право на такова решение! Но лично за мен това е една от най-невероятните книги, които съм чела.  Heart Eyes  (Прочетох наскоро "Изгубената дъщеря" - хубава индийска книга, без да е нещо особено. В ГР гледам почти всички са я оценили с 5 звезди. Изненада ме това... А Шантарам в сравнение с "Изгубената дъщеря" е както цялата Вселена спрямо една планета... Поне за мен...  Heart Eyes)

Хубава седмица, момичета!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт