Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Привет от мен  Hug

Минавам да ви пожелая ползотворен ден, а аз запрятам ръкави в кухнята   chef

По-късно пак ще намина  Peace

# 76
  • Пловдив

"Ако човек върви уверено по пътя на мечтите си и се старае да живее живота, за който копнее, ще постигне успехи, за които не е и подозирал." - Хенри Дейвид Таро

Пожелавам ви прекрасен ден и слънчеви усмивки като слънчогледите на Петяя /прекрасни са/.

# 77
  • София

Пожелавам ти много здраве, много щастие, много късмет, много любов и много нови и интересни книги!!! Весел празник, миличка!!!  newsm59

Усмихната седмица на всички!!!  Hug

# 78
  • ГОре на черешата...
Елинка, честит рожден ден  bouquet! Пожелавам ти много здраве, щастие и успехи във всяко начинание!

# 79
Привет, момичета!

Успешна седмица на всички Ви!  Hug Hug Hug

Миж вече ме е издала, че днес дойде и моят рожден ден! И слънчице грее, много обичам така!

Почерпете се за мое здраве! (с чужди мъфинки, ама моите все не стават достатъчно добри за снимки)

По-късно ще пусна и моят списък за играта!

Хубав ден!  Heart Eyes

# 80
  • София
Елинка, честит рожден ден. Всичко най-хубаво да ти се случи през следващите 365 дни.   bouquet

# 81
  • София
Нези, честит рожден ден, да си здрава и благоденстваща, да имаш много радости, любов и книги.  Heart Eyes
Добре дошла на Ониюри!   bouquet
Гиговче, значи само двете книжки, ще ти пратш тези дни - мислех още днес, обаче е една мъгла... хич не ми се излиза. Може би следобед, ако се оправи  Flutter
Благодаря на всички за поздравите и вниманието за Арахангелов ден Hug
Вчера изобщо не можах да вляза, преинсталирахме  Confused и сега компа ми не е добре настроен, но снощи бях като зомби - висях по време на ъпдейтите пред монитора  Mr. Green
Успешна седмица на всички!   bouquet
п.с.... Ооо, Елинка, мое първо другарче  Heart Eyes Честит рожден ден! Нека цялата вселена съдейства на благото ти сърце!  Hug

# 82
  • София
Честит рожден ден,Елинка!Да си жива и здрава,да ти се случват само сбъднати желания!

# 83
Елинка, честит рожден ден ! Да си жива и здрава , много щастлива и много ама много книжни подаръци ти пожелавам !   bouquet   bdbaloni

# 84
Олеле, много скорпиончета в темата  Laughing
Елинка, да си жива, здрава и обградена от много любов и книжки  bdbaloni

# 85
  • София
Честит Рожден Ден, Елинка! Да си жива и здрава, и мечтите ти да се сбъдват!    bouquet

# 86
  • в огледалото на живота
Честит празник  Елинка   bouquet
Здраве и любов ти пожелавам  Hug

Да се готви и утрешния рожденик... Mr. Green
Да не се оплаква от болести вече  Wink Hug Heart Eyes

# 87
И от мен честит рожден ден на Елинката!  Hug
От сърце ти пожелавам да си много усмихната, много здрава, успешна и щастлива, мила Елинка!

Много е хубаво да си имаме рожденици и темата да се пълни с цветя и почерпки!
(В този ред на мисли си отворих преди малко една кутия (коледни Blush) бисквити и май няма да се спра докато не изям и последната бисквитка...)

# 88
Благодаря Ви за пожеланията, момичета!   bouquet Да Ви се връщат двойно!

Девичка, много сладурски бухалчета в подписа ти!  Hug

Ето и моят списък за играта:

1.Борджиите-Александър Дюма

2.Господарят Батистас и останалото-Костас Монтис

3.Кръвта на другите-Симон дьо Бовоар

4.Когато съдбите се преплитат-Анжелик Барбера

5.Да чуеш ритъма на сърцето-Ян-Филип Зендкер

Дано не правя промени по него.  Simple Smile

# 89
Честит Рожден Ден, Елинка   bouquet Пожелавам ти всичко най-най-хубаво и много сбъднати мечти.

Стискайте палци момичета, отивам на интервю за работа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт