Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
.♥.Петя.♥.  Hug
Маришка, не се притеснявай мила, когато можеш, тя Лофчето ми е изпратила една и тъкмо докато я прочета Wink
Лофче Hug, стискам палци Praynig

Честит Рожден Ден, Ели!
Да си жива и здрава, много щастие и успехи във всяко твое начинание! Сбъдвай мечтите си! Весел празник ти пожелавам днес!

# 91
Честит рожден ден, Елинка!Най-много от всичко ти желая здраве , за да покориш още повече върхове - в буквалния и в преносния смисъл!

LofYou стискам силно, даже и на краката Hug

Вени и аз имам вече като твоята чаша Mr. Green Преди малко ММ донесе кафе и имаше подарък към него Wink

# 92
  • На планетата Земя
Елинка, честит рожден ден и от мен! Желая ти здраве, щастие и обич!

Пете, за "Изгубената дъщеря" и аз се чудя как дадох 5, може би подведена по драматичния финал. От днешна гледна точка ми е по-скоро за 4, дори 3. Забелязвам , че не е добре да давам винаги оценка веднага след прочита. Може би е по-добре да изчаквам ден или два да се уталожат впечатленията и емоциите. Ти го остави моя понякога крив аршин, имам я Шантарам свалена на четеца и чакаща ред. Ама си мрънкам като стара баба и го сиктирдосвам престъпния автор  Mr. Green

Ловче, успех!!!

# 93
  • Сред лисици
Честит, рожден ден Елинка, мое миналогодишно коледно другарче Wink!!
Нези, честит рожден ден на патеричка и на теб!
Много, много здраве, радост, любов и успехи ви пожелавам, мили момичета!
Скрит текст:
Лофче, стискам палци и аз! Успех на интервюто!
Миле, само "Бялата масайка" съм чела, следващите две книги не съм намирала в библиотеката, затова ти благодаря зя предложението. Може да ти напомня за него по-нататък, ако не е много нахално Rolling Eyes Hug.
Много ме заинтригувахте с този "Шантарам". И аз го имам свален на четеца с идеята, че ще го прочета един ден. Може сега да му дам предимство в списъка с чакащи книги. На Нук-а вече натрупах такава камара книги и отделно толкова много други планирам да прочета, че определено няма да се справя в този си живот. Добре че вярвам в прераждането и разчитам на следващите си реинкарнации Mr. Green

# 94
  • На планетата Земя
Авлига   Mr. Green Joy

Предлагам да не чакаме реинкарнациите, като се почувстваш готова  Mr. Green , ще ти изпратя другите две. Само ми намигни.

# 95
Тук съм, благодаря на стискащите палци. За жалост пак не се получи...

# 96
Честит рожден ден на Елинка! Бъди здрава и щастлива!  newsm59

Много ми се спи!  Grinning Confused

# 97
ДУ, момичета!  Hug Hug Hug

Като видях какво съм написала за логистиката на "Да чуеш ритъма на сърцето", сама на себе си се смях...  Joy Joy Joy Ми, така де... Гледам вие сте ме разбрали и без друго.  hahaha  Гиговче, прати на Лофчето, а тя след това на мен (не аз отново на нея  Joy )

Гигич,
Скрит текст:
относно сладкото изкушение - аз също не ти пратих, понеже ти пратих книжката посредством Венка, така че и ти не ми пращай, за да сме квит!  Mr. Green Мен ме зарадва искрено това, че книга, която съм харесала, е допаднала и на теб!  Hug

Миленце, да, голям престъпник е авторът на Шантарам.
Скрит текст:
То точно поради тази причина в книгата има неща, които човек обикновен, като нас двете с теб, няма начин да напише.  Mr. Green Доколкото знам ще правят и филм по Шантарам, Джони Деп спрягаха за главната роля, откупил правата и т.н., но книгата е много динамична и не ми се вярва да успеят да я обхванат в пълнота... Разбирам, че бойкотираш престъпниците. Добре. Имаш си право на такова решение! Но лично за мен това е една от най-невероятните книги, които съм чела.  Heart Eyes  (Прочетох наскоро "Изгубената дъщеря" - хубава индийска книга, без да е нещо особено. В ГР гледам почти всички са я оценили с 5 звезди. Изненада ме това... А Шантарам в сравнение с "Изгубената дъщеря" е както цялата Вселена спрямо една планета... Поне за мен...  Heart Eyes)

Хубава седмица, момичета!  Hug Hug Hug
Петя,аз съм на твоето мнение за "Шантарам",въпреки ,че харесах много и "Изгубената дъщеря".  Peace

Мила ,Елинка ,Честит Рожден
Ден! Да си жива и здрава,много обичана,щастлива и удовлетворена!   Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:04 от nezito

# 98
Ели nbirthday  bigdance2
Мижи не казваш какво спретна с мултикукъра

# 99
  • на североизток от Рая
 Хайде и аз да дойда при отбора.

Елинко, честит рожден ден, мила!  Hug Бъди щастливо и слънчево момиче! Бъди здрава, здрава, здрава, тогава ще имаш и всичко друго. Хубав празник и наздраве!  Hug

Много върхове да изкачиш, много красиви места да посетиш!

# 100
  • на североизток от Рая

Тук съм, благодаря на стискащите палци. За жалост пак не се получи...

Не губи надежда, миличка! Опитвай, имай търпение, трудно става, но става. Късмет!  Hug

# 101
  • София
Нези, радвам се, че и на теб е харесала книгата!  Hug

Лофче, не се отчайвай! Твоят късмет си стои!  Hug

Момичета, сътворих най-после списъка. Публикувам го, преди да реша нещо друго  Mr. Green :

1. "Тангра и неговият син" - Кармен Мишу;
2. "Бялата масайка" - Корине Хофман;
3. "Невидимият мост" - Джули Оринджър;
4. "Бьорндал" - трилогия - Триве Гюлбрансен;
5. "Стоунър" - Джон Уилямс.

Запззвам си правото да го променям, разбира се до датата, до която това е възможно. Но началото е сложено!  Grinning

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 08:44 от .♥.Петя.♥.

# 102
  • София
Мижи не казваш какво спретна с мултикукъра

Като за начало - едно ризотто. Стана превъзходно   chef
Днес ще правя задушени броколи  Simple Smile
Почнах от по-елементарни неща, защото искам да посвикна с уреда. А така ме посъветваха и в темата за мултикукърите.
Скрит текст:
Там има една дама /струва ми се е рускиня, не знам  newsm78/, която ме изстреля директно с нещо от рода: "Начинаещ, вари ориз от книжка с рецепти"  hahaha И аз това и правя  Laughing

# 103
Честит Рожден Ден Елинка, другарче мое  Hug Пожелавам ти здраве, усмивки, пътешествия и много покорени върхове  Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet newsm59

Аз измислих списък, но стана много дълъг. Обещавам да го съкратя до ден-два  Peace  Outta Joint  Mr. Green

Някоя от книгите на Кейт Мортън (Отминали времена; Забравената градина или Изплъзване от времето; Пазителка на тайните я получих предната игра и страшно много ми хареса. Искам да прочета всичко на Мортън Peace)
Ахмед Юмит - Паметта на Истанбул
Марк Леви - Втори Шанс
Розамънд Лъптън - Сестра
Георги Божинов - Калуня Каля
Елиф Шафак - Майстора на куполи
Владимир Зарев - Разруха
Скрит текст:

# 104
  • USA, Steak State
Здравейте момичета,

темата наистина се изпъстри с прекрасни букети пожелания и списъци със книги, От няколко дни и се радвам още повече.

Моето голямо мишле вдигна температура снощи и днес си почива от училище. Така лекинко лудвам вече, а е едва 9 сутринта.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт