Сладкарничка за книги - тема 19

• 34 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
"Чух" си името и веднага идвам да видя   animal037 Дес , може би ти си другарчето на сладурка Кости  Thinking  Охххх става много заплетено и интересно , като Поаро се изявяваме всички  Joy 

Аз почетох малко и се усещам как чета , а през цялото време си мисля за моето другарче как да го изненадам и коя книжка да му взема .  Вълненията бушуват изцяло в главицата ми . Толкова е хубава тази игра  newsm68  Обичам всичко , което носи положителна енергия  Heart Eyes 

# 691
  • Пловдив
Тц, няма да съм аз "по детски искрен", ме навежда на мисълта, че е по-голям от мен newsm78

# 692
  • София
Тц, няма да съм аз "по детски искрен", ме навежда на мисълта, че е по-голям от мен newsm78
Значи сигурно съм аз. Кости, ела кажи, моля ти се, че гледай какво разследване пада  hahaha Hug.

# 693
...
Тук съм, мързелувам и гледам "Под небето на Тоскана"  Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked
Е*ати съвпадението, днес цял ден си мисля за този филм, понеже утре съм в отпуска пак и се чудя какво да гледам и ми писна от всички тия бози, реших че ми се гледа точно този филм отново, толкова прекрасен, нежен и красив и главната геройня е прекрасна...Как да е де, но просто ей така от нищото днес се сетих за него и реших че точно него ще гледам утре и цял ден го мисля, кога да го изтегля и т.н. Ама аз ли ти прочетох мислите Миж или ти моите Crazy Hug

Аз само знам че Камиче ще подарява на Точ Whistling Mr. Green

Сваке Heart Eyes

# 694
  • София
хохохо Simple Smile
аз пък мога да ви дам такъв жокер, че да има само трима заподозряни  Party ама нямааааа, няма да ви кажаааа   love001
чудя се коя книга да избера на другарчето си - основно между две заглавия. обаче има време, ще го измисля  Hug
много се радвам за намереното решение за Мария, браво на който го е измислил  bowuu така ще е много интересно  Party
лека нощ  Hug

# 695
Ха сега де , кое е другарчето на сладурка Кости  newsm78  Ще чакаме освен още подсказки , ама Дес , аз не съм много по - голяма от теб , не ме застарявай толкова , нали сме на 22  newsm78   Joy

Гиговче , такова , ами и аз искам отпуска и да дойда да си гледаме филми заедно  tv  Хиииич няма да откажа няколко дни , дано само шефа ми да не чете форума , че утре доста работа ще ми създаде  Joy

# 696
  • Пловдив
Еми именно бе, Нарче - аз съм още в детската категория, а ти за втори път навършваш 22  Laughing
Тук големи конспирации започнаха.
Мариша, хайде дай подсказка  Peace три - три докато се усети коя е, ще е получила подаръка от теб  Mr. Green

# 697
Аз само знам че Камиче ще подарява на Точ Whistling Mr. Green
Йееее супер  newsm44
 Hug
Ама .... дали  newsm78

Отивам да сънувам подаръкът за моето другарче. Ще подарявам на .... една прекрасна мама  gydi

# 698
Значи сигурно съм аз. Кости, ела кажи, моля ти се, че гледай какво разследване пада  hahaha Hug.
Така  bowuu Жокерите, които дадох, всъщност, могат да се отнесят към всяка една от вас Wink Коя не е бижу? И коя не е искрена и всеотдайна, Ъ?
Адаш "по детски искрен" няма нищо общо с възрастта Wink

Интересното е, че във всяка игра ми спретвате Наричка за другарче. Нели за следващата игра да нагласиш заровете, че наистина да ми се падне Laughing

Вени а ти си ми другарче до живот, нали знаЙш Hug

А, да, забравих и аз да кажа, че се радвам за разрешения казус с Мария Ч. А и ще се получи готино - най-послушното другарче ще е зарадвано с два подаръка Party

Айде, лека от мен! Тази вечер няма да чета, свалила съм си мини сериала "Устоите на земята" и отивам да го догледам. И филмът като книгата е много добър, но накрая ще споделя цялостното си впечатление Peace

Колко мами сме тук? Да се преброим!

# 699
  • София
Ще подарявам на .... една прекрасна мама
На мен  Mr. Green

Още съм на работа и така ще е още поне един час... Спи ми се вече, добре че утре съм почивка  Tired

# 700
Ще подарявам на .... една прекрасна мама  gydi

Аааа Точ бъди по-конкретна - мама на двама? Или на две? На един? На една?

# 701
  • Пловдив
Адашче, знам, че израза няма общо с възрастта, но някак си не усещам да съм аз, а Наричка все я свързваме, че е много емоционална като дете и затова веднага с нея направих асоциация  Wink

Всяка една, която тук е майка е прекрасна...но залагам Точица подарява на Дев  Peace

# 702
А нов жокер след няколко дни, че има цял месец до крайният срок за получаване  Peace
Няма да ми останат жокери.
Всяка една, която тук е майка е прекрасна...но залагам Точица подарява на Дев  Peace
Първото е така, а второто  Thinking  newsm78

# 703
  • USA, Steak State
Опа! Simple Smile

Аз днес цял де прИпирам и чистя из нас. Сега даже спретнах един сос болонезе  и спагетки за вечеря.

Моят жокер кое е другарчето е...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
... че е жена.  Mr. Green

# 704
Добро утро  Hug

Много скромни жокери  newsm11 Успях за зачеркна от списъка само 3 момичета  Rolling Eyes

Оправям се и тръгвам по задачи, днес ми излиза новата ЛК с новата фамилия  Heart Eyes и до пощата ще ходя да пращам и да получавам... Другарче и за теб ще отделя време днес, магазините ме влекът  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт